- Konu Sahibi Samle_Tweety
-
Bazı eltilerde oluyor bu kıskançlık ve yarış durumu. Ama durumun sizi bağlayıcığı olmamalı. Aynı evin içinde 3 çocuğa bakmak kayınvalideninde işine gelmez bence. Doğuma kadar eşini ikna et bakıcı konusunda. Maddi sıkıntında yoksa eşini ikna etmen bu kadar zor olmamalı. İlla annem mi baksın diyor eşin?
Sonuçta çocuğu kayınvalidenize baktırmak için doğurmuyorsunuz...
Bırakın kim ne yaparsa yapsın, bunlar sizin dışınızda olan şeyler...
Madem çalışmaya devam edeceksiniz ve iyi kazanıyorsunuz, güvenilir bir bakıcı tutarsınız ki bence bir bebeği annesi büyütmeli...
kardeş olsalar farklı olur,3 çocuk bir arada büyür.
ama işin içine elti vs. girince sizin çocuğunuz için yaptığınız düzen uygulanmaz.
k.valide hangisine göre hareket edecek ki?
bence madem bir çocuğa bakmış,eltiniz ikincisine evinde başkasına baktıracak.
yazık günah,babaannesi var diye o yaşta her doğanın bakıcısı olmak zorunda değil ki.
çalışmayı göze alan çocuğuna da baktırabilir,öyle ya da böyle....
iyi niyeti suistimal etmemeli,elti için bu söylediklerim.....
eşiniz anne değil,hassas düşünemiyor.
ama sizin çocuğunuz arada kaynayacak.
inşaALLAH herkesin huzur bulacağı bir karara varırsınız.
bunun üvey evlat olmakla ne alakası var eltinizin durumu iyi değilse tabiki bakıcı tutamaz.Sizin durumunuz iyiymiş tutarsınız bir bakıcı evinizde bebğinize bakarÇok doğru! Kayınvalideme de canım sıkılıyor ama aynen dediğiniz gibi benim istediğim düzen kesinlikle uygulanmayacak. Uygulamak istese de olmayacak. benim çocuğumla yeteri kadar ilgilenemeyecek. Çok üzülüyorum. Eşim zaten Allah canını sağ etsin sabit fikirli! Eltim için de kayınvalidem ve eşimin teyzesi kesin "aaaa onlar bakıcı falan tutamaz durumları yok" derler ki diyorlar da. BU işin bütün masrafını da bize yüklemeye çalışıyorlar. Bazen düşünüyorum acaba benim eşim üvey evlat mı?
Valla olay eltinizin kıskançlığımı yoksa sizin "çocuk baktırma" lüksünüzün tehtid altında olduğumu; orası muamma...
Sırf siz hamile kaldınız diye; eltinizin 3 ay içinde çalışmalara başlaması garip,komik,inandırıcı değil...
Ha hiç mi olmaz,olabilir de...
Eltiniz kıskanç ise, sizinde fitne/fesatlığınız var gibi görünüyor buradan,bunu biliniz...
Her ne olursa olsun yeni doğacak bir ikinci çocuğun (bu hiç sevmediğiniz eltinizin olsa bile) çifte sevinçliliğini yaşayacağınıza; düşündüğünüz işlere bakın.
Ayrıca milletin size dediklerine ne aldırıyorsunuz, onlara göre neden hareket ediyorsunuz?
Madem çalışıyorsunuz; güvenilir bir bakıcı tutarsınız... Boşa strese ne gerek var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?