"Eltim kıskandı"konusu benim durumuma çok benziyodu😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lologuny

Başlangıç:81>güncel:79.7>Ö.hedef:75>S.hedef:70
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
3.188
8.842
158
31
Slm kızlar ya az önce bir konu okudum yorum yapayim dedim "ban yemiş 😂😂

Benim bi abimin karısı ve ben 15 gün arayla doğum yapmıştık.
Bundan 6 yıl önce bi gün abimin eşi beni aradı konuşuyoruz "HAMILEYIM"dedi ayyy ne kadar sevindim mutlu oldum Allah bilir..

Bende dönüp demiştim ki

"ayy kız ne güzel bendemi hemrn bu gece hamile kalsam diye "
(Oysa asla kesinlikle çocuk istemiyoruz bunu sonradan belirttim )

Zaten ben öyle derken hamileymişim o 1 aylık falan ben 1 buçuk atlık halbuki reglde olmuştum yani böyle olunca hiç fark etmemiştim hamileliğimi...

Neyse bizim kizlar doğdu ilk çocuklar tabi ...

Bi gün birde duydum ki
"Ben yeğenimi çok kıskanıyormusum. Kızımla çok kiyasliyormusum..
Ve Onu kiskandigim için hamile kalmışım...

Millet ne yiyor ne içiyor böyle ayık ayık kafaları güzel sözler ediyorlar...

Ben hala daha bir şey demedim hiç duymadım sanki hiç..

Gerekte yok zaten konuyu açmaya belki o zamanlar öyle düşünmüştür 😂😂😂

Bundan 6 yıl önce bi gün abimin eşi beni aradı konuşuyoruz "HAMILEYIM"dedi ayyy ne kadar sevindim mutlu oldum Allah bilir..

Bende dönüp demiştim ki

Zaten ben öyle derken hamileymişim o 1 aylık falan ben 1 buçuk atlık halbuki reglde olmuştum yani böyle olunca hiç fark etmemiştim hamileliğimi...

Bi gün birde duydum ki

Kişi kendinden bilir işi 😎 ikinizinde çocuğu olmuş neden kıskanasınız anlamam kendi durumlarını size empoze etmesine müsade etmeyin böyle ufak ufak başlar devamı gelir dikkat edin siz yinede

Ee kendiniz demişsiniz zaten "bende mi hemen bu gece hamile kalsam" diye.
Kıyaslama konusuna birşey diyemem ancak yengenin diğer düşüncesi gayet normal geldi bana. Siz hamilelik haberi veren yengenize böyle bir laf söylerseniz o da böyle düşünür.

Ayrıca sitede ne kadar çocuk istemeyen varsa pat diye hamile kalıyor, hangi yöntemle korunuyordunuz söyleyin de o yöntemle korunmayalım. 😂

Kişi kendinden bilir işi 😎 ikinizinde çocuğu olmuş neden kıskanasınız anlamam kendi durumlarını size empoze etmesine müsade etmeyin böyle ufak ufak başlar devamı gelir dikkat edin siz yinede
Pek ilgilenmiyorum fazla sohbetimizde yok olması gerektiği kadar var sadece o da yeterli

Kıyaslama konusuna birşey diyemem ancak yengenin diğer düşüncesi gayet normal geldi bana. Siz hamilelik haberi veren yengenize böyle bir laf söylerseniz o da böyle düşünür.
Ne bileyim şaka yapayim dedim 😂başıma iş açtım

Ne bileyim şaka yapayim dedim 😂başıma iş açtım
Şaka gerçek olmuş o zaman. 😂
Sağlık olsun, dileyen ne düşünürse düşünsün ama "normal" bir insan zaten başkasını kıskanıp çocuk yapmaz. Çocuk yapmakla iş bitseydi ohoo, en kolay iş çocuk yapmak.

Şaka gerçek olmuş o zaman. 😂
Sağlık olsun, dileyen ne düşünürse düşünsün ama "normal" bir insan zaten başkasını kıskanıp çocuk yapmaz. Çocuk yapmakla iş bitseydi ohoo, en kolay iş çocuk yapmak.
Zaten odur budur bi konuda şaka yapmaktan korkar oldum ya gercek olursa ne bileyim bende saçma sapan şaka yapmışım😂

Neden ban yemiş merak ettim bak 😂 siz ona yetisemezdiniz nirvana ya ulaşmış o hasetlikte 😂 şaka bir yana insanlar evlat sahibi olduklarına şükretmek yerine neden yatıştırırlar hiç anlamam .
En son demiş ben "erkeğim "burdaki garibanlara laf atmis

Bende dönüp demiştim ki

Bi gün birde duydum ki

HAMileyim dediğim biri,bende mi bu gece hamile kalsam derse iyi niyet sezmem yani hayırlı olsun denir?Saglıkla gelsin denir?Analı babalı büyütsün denir?Ben de hemen bu gece kalayım denmez😉

e cok gereksız degıl mı bu gece bende mı hamıle kalsam demek
bırde bu kadar sınırları asmak da dogru degıl
tamam yegenın oluyor hamıleyım falan denır de
regl tarıhım su deyıp takvım gıbı kullanmak bu gece hamılemı kalsam deyıp sevişgenliğimizi aktarmak... bunlara hıc gerek yok

sız oyle dersenız o da oyle dusunur cunku bunu sız demıssınız :) kadın durup durduk yerde dusunse haklısınız kendını bır halt sanıyor derdım ama sızın soylemınıze gore bu olmus

Ayrıca sitede ne kadar çocuk istemeyen varsa pat diye hamile kalıyor, hangi yöntemle korunuyordunuz söyleyin de o yöntemle korunmayalım. 😂

Korunmayanlar bile kalamıyor dimi Olivia :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X