"Eltim kıskandı"konusu benim durumuma çok benziyodu😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk evlendiğimiz de bizimle birlikte evlenen arkadaşlarımız, akrabalarımızdan alıyorduk hamilelik haberini herkese hayırlı olsun diyordum.
Onlarda aynı sizin gibi darısı sana diyordu.
Bende daha düşünmüyorum deyip kapatıyordum konuyu.
Yani keşke bende hamile kalsam deyip kalmadım :D
Daha neler okuyacağız ya burada :D

İlahi adalet nasıl işliyor baksanıza :D

İlk evlendiğimiz de bizimle birlikte evlenen arkadaşlarımız, akrabalarımızdan alıyorduk hamilelik haberini herkese hayırlı olsun diyordum.
Onlarda aynı sizin gibi darısı sana diyordu.
Bende daha düşünmüyorum deyip kapatıyordum konuyu.
Yani keşke bende hamile kalsam deyip kalmadım :KK70:
Daha neler okuyacağız ya burada :KK70:

İlahi adalet nasıl işliyor baksanıza :KK70:
Keşke ben de kalsam değil hemen bu akşam biz de mi yapsak denilecek 😂
Yapıyosun ve oluyo çünkü biliyorsun 😬

Kizlar bi sakin olun 😂çoğunuz insan tebrik eder diyor tabikide tebrik ettim defalarca hemde bunu yukarda belirttim çok mutlu oldum diye kendisi sen ne zaman düşünüyorsun demişti. Dediğim gibi daha önce kendisine kesinlikle şuan çocuk istemediğimi söylemiştim. Şaka yapmıştim o sözü söylerken zaten ardından "yok Canim biliyorsun su an düşünmüyoruz diye aktarmistim. Tane tanemi söyleyeyim art niyetle değil şaka amaclı dedigimi kime desem anlar zaten

Slm kızlar ya az önce bir konu okudum yorum yapayim dedim "ban yemiş 😂😂

Benim bi abimin karısı ve ben 15 gün arayla doğum yapmıştık.
Bundan 6 yıl önce bi gün abimin eşi beni aradı konuşuyoruz "HAMILEYIM"dedi ayyy ne kadar sevindim mutlu oldum Allah bilir..

Bende dönüp demiştim ki

"ayy kız ne güzel bendemi hemrn bu gece hamile kalsam diye "
(Oysa asla kesinlikle çocuk istemiyoruz bunu sonradan belirttim )

Zaten ben öyle derken hamileymişim o 1 aylık falan ben 1 buçuk atlık halbuki reglde olmuştum yani böyle olunca hiç fark etmemiştim hamileliğimi...

Neyse bizim kizlar doğdu ilk çocuklar tabi ...

Bi gün birde duydum ki
"Ben yeğenimi çok kıskanıyormusum. Kızımla çok kiyasliyormusum..
Ve Onu kiskandigim için hamile kalmışım...

Millet ne yiyor ne içiyor böyle ayık ayık kafaları güzel sözler ediyorlar...

Ben hala daha bir şey demedim hiç duymadım sanki hiç..

Gerekte yok zaten konuyu açmaya belki o zamanlar öyle düşünmüştür 😂😂😂
Allahım verdiği canıda kendi nefislerine uyarlıyabılıyolar.Sanki biz isteyınce yapabılıyoruz çocuk .Allah verecek .Sen boşver .Hiç cevap bıle verme .Baktın ki sureklı konuşuo hüzel bir sekılde konuşursun.

Kizlar bi sakin olun 😂çoğunuz insan tebrik eder diyor tabikide tebrik ettim defalarca hemde bunu yukarda belirttim çok mutlu oldum diye kendisi sen ne zaman düşünüyorsun demişti. Dediğim gibi daha önce kendisine kesinlikle şuan çocuk istemediğimi söylemiştim. Şaka yapmıştim o sözü söylerken zaten ardından "yok Canim biliyorsun su an düşünmüyoruz diye aktarmistim. Tane tanemi söyleyeyim art niyetle değil şaka amaclı dedigimi kime desem anlar zaten

Boşver derler .Sennbaşka bişey soylersın onlar başka sey anlarlar .

Demek ki karsı tarafda espriyi anlamamıs ki,beni kıskandı demis millete.
Bukadar insan yanlıs anladıysa(en önemlisi karsı taraf burda)demek bi ayarsızlık var.
Kimde bilemiyoruz artık?
Sizden lafı sokup 'cınım ynlıs anlmıyırsn dimi'diyen insan vaybı aldım.
Sanırım her lafın sonuna ilistirdiğiniz gülme efektinden.

Demek ki karsı tarafda espriyi anlamamıs ki,beni kıskandı demis millete.
Bukadar insan yanlıs anladıysa(en önemlisi karsı taraf burda)demek bi ayarsızlık var.
Kimde bilemiyoruz artık?
Sizden lafı sokup 'cınım ynlıs anlmıyırsn dimi'diyen insan vaybı aldım.
Sanırım her lafın sonuna ilistirdiğiniz gülme efektinden.
Keşke öyle bi huyum olsaydi lafı hazırlıyorum söyleyecem bu kez bana laf söyleyene diyorum sonra unutuyorum ☺️gülme amacım fazla takılmak istemiyorum burda 2 kişiden başka fazla detaylı anlatım beklemedi neyin nasıl söylediğinii anladi. Mesela şuan size bir şey demek istiyorum yüzünüzü bile su an görmüyorum ama işte gereksiz bulduğum için demiyorum ne yapalım bazı insanlarada tek tek olayı anlatacaksın bi şey olmaz anlatırız...

Bakın benim eltimde "3 cü kızına ben hamile kalıp doğum yaptıktan sonra hamile kaldı bana demişti de

"Sende görünce heveslendim 3'cü de istiyorduk zaten çok geçmeden de olsun dedik "

Bu lafta hiç bir sey yok bana göre bi gün gelinime eltimde hamile deyince
Etttiği söz

"Senimi beklemiş kıskanmış oldu"kızların doğum gününde aynı sadece senin kız bir yıl büyük "

O zaman da ona tepkimi göstermiştim ...

Iyikide olmuş eltiminde kız benimde ikinci kız arkadaş olurlar .

Yani bazı insanlar gereksiz konuşmayı sever çocuk Allahın vergisidir. O yaptı hade bende hop hamile kalayım olmaz olacak iş değil ...

Eltimide seviyorum çocuklarda birbirlerine düşkün bir araya geliyoruz ben onda 2 hafta bazen de o bende 2 hafta kalır bir ev gibi oluruz çocuklar yaşıt sayılır benim büyük kız onun ortanca kızla yaşıt sayılır..

Siz ne yaparsanız yapın bazı insanlar olayları farklı yere çekmeye meraklı..

Evet doğru ben diğer elti konusuna atıf yaptım. Eltide olsa görümce de aynı al birini vur ötekine ikiside sevilmiyor genelde :KK70:

Butun bekarlara duyrulur, tek cocuk olan adamla evlenin bakin abla tavsiyesi.
Eltim yok görümcem yok
Kayinvalide de beni cok seviyor cunku el mahkum yani 😍😍 isterse sevmesin 🤣🤣🤣

Hemen ben de hamile kalayım nedir ya.. şakaysa da gayet kıskanıyosunuz havası çıkıyor. Biri hamile kalsa bunu demek aklıma gelmez sanki onla yarışıyo gibi düşünmem lazım önce 😂
Zaten 1 hafta sonra 6 haftalık olduğumu öğrenmiştim 😂yani kıskandı da hemen oda hamile kaldı demesi için ortada yerli bi durum yok olay ıste orda karışık

Hamile kalmak insanın elinde olan birşey değildir.
Hamile kalmanın yöntemi bize verilmiş bir dürtü, duygu, fıtrat.
Gerisi tamamen yaratıcının takdiri. İster inançlı olunsun ister olunmasın bu gerçek.

Dolayısıyla kimse hasetinden hamile kalmaz.
O ancak ucuz dizi senaryolarında olur.
Böyle düşünenler acınası insanlar bence.
Yengeniz de, o diğer konu sahibi de.
Cahillik.

Eltim doğum yaptı. Ben hamile olduğumu öğrendim.
Bir ay sonra görümcem hamile oldu.
Doğdular.
Sonra aradan yıllar geçti. Eltim yine doğum yaptı.
Birkaç ay sonra ben yine hamile kaldım. Benimle aynı anda görümcem yine hamile kalmış. Hatta SAT aynı idi 😄

Aa bak buraya yazınca ne hoş ne komik oldu.

Şimdi her biri aynı yaş aralıklarında olan 7 çocuk koşuşturuyor etrafımızda, toplanınca.
Kuzen sevgisi tadıyorlar. Cinsiyetleri de aynı, iyi anlaşıyorlar.
Hiç kimseden kıskançlık vs duymadım, düşünmedim.

Sonuçta aynı dönemlerde evlendik, aynı yollardan geçtik bir şekilde kesiştik.

Takdir ettim buradan eltimi ve görümcemi. Kıskançlık demedikleri için bu duruma.....

Bu da böyle bir anımdır a dostlar😄🙃

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X