• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim nisanlimla neden başbaşa gitmek istedi

Evet haklısınız ne acelesi varmış başka bir gün gitselermiş eltisi kendi nişanlısıyla.Konu sahibesi hırsına yenik düşmüş yanlış kelimeler kullanmış.
Kayınım devlet memuru o yuzden sozlendigi öğrenilince belge istemişler fotograf falan misin belgesi çıkar çıkmaz kargoyla gönderdik aceleleri varmış dediler biz o gün sinirden ne ekibimizi alabildik gelinlik durumuyla ilgilenebildik

Sadece bu olay yüzünden eşinizin "kaçalım" demesi normal gelmedi bana. Düğüne bir hafta kaldı nikah kıyılmış ne kaçması? Bence eşinizde fırsat bilip (belki ailesinin doldurusuyla) düğünden yırtmak istiyor. Ve evet kızın sizi istememesi hiç normal değil hatta görümceyi dahi istememesi hiç normal değil.

Kv le olan sarmaş dolaştığınızı burada altını çizerek bastıra bastıra anlatıyorsan şayet eltinin de gözüne sokuyorsun belli ki...

Kadında seni en hassas noktandan vurmak istemiş...

Kıskandığını bu kadar belli edersen seni daha da kudurtacak....

Hem yeni tanıştığınız insandan bu kadar samimiyet bekliyorsunuz hem de eşinizle bir yere gitmesini kıskanıyorsunuz? Hadi kızı geçtim eşinize de mi güvenmiyorsunuz yahu? Yani kusura bakmayın hiç hoş olmayan, kendine güvensiz kadın davranışları bunlar.

Empati yapayım dedim . Elimde kaldı konu .
Hayır senin kızın yüzüne verebileceğin bir tepki yok . Çünkü kız bu işi senin arkandan yapmış .
Bu arada hökümet nikahlı eşin gitti mi kızı almaya ?

siz kızı birkez görmediniz mi?

ne yaşadınız da,nişanlınız ,eşiniz,kardeşinin sözlüsüne,yani ileri de yengesi olacak kişiye,hakaret ediyor,edebiliyor?yani "fallık" kelimesinin anlamı bayağı kötüymüş.böyle söyleyebilmesi için,başka şeylerde yaşanmış olması gerekir..

konuda eksiklikler var

Ben bu konuda en çok eşinize kızdım. Kendi ailesini tanımıyor mu bu adam neden her şeyi herkese anlatıp ortalığı kaosa sürüklüyor? Gitmek istemiyorsa adam gibi ailesine söyleyip çekilecekti sonra da yanınıza gelecekti. O zaman anlatabilirdi size olan biteni ortalığı alevlendirmeden.
Siz annesine neden gitmesini istemiyorum, kıskanıyorum,nikahlı eşim diye açıklama yapıyorsunuz ki. Direkt diyecektiniz kendisi istemiyor gitmeyi beni ilgilendiren bir konu değil diye. Kadın oğluna sözünü geçiremedi diye sinirlenmiştir zaten bir de siz izin vermiyorum o benim nikahlı eşim diye konuşunca doğal olarak sizden soğuyacak. Ne gerek vardı arayı bu kadar açmaya. Kafaya takmayan insan olsanız neyse de takıyormuşsunuz da yani.
Ara bozucu insanlar her zaman çıkar insan karşısına siz de biraz akıllı davranın ama ilk olarak eşinizin kendine çeki düzen vermesi lazım zira hunharca dedikodu yapıyor. Abisiyle arası pek iyi değil sanırım yoksa insan kardeşine saygıdan kızın arkasından bu kadar atıp tutmaz. Hadi atıp tutuyor da sizi iyice ona düşman ediyor. Böyle böyle sizle ilerde bir gün sıkıntı yaşadığında da ailesine anlatır, aile sizin hakkınızda olumsuz yorum yaptı mı size anlatır, abisinin nişanlısı sizin hakkınızda bişey dese size anlatır... Düşmanımın başına yani biraz sonrasını düşünerek hareket etmeli yoksa aile diye birşey bırakmayacak ortada.

Canım benim le sen dalga mi geçiyorsun nişanlım eltime sinirlenip fallik dedi bu kadar bir kelimenin neresini anlamak zor.

Bu kelimeyi ben de ilk defa duydum,şimdi öğrendim anlamını , eşinizin eltinize bu kelimeyi sarf etmesi çok itici ve çirkin .

En büyük problem bu gibi gördüm ben ...

siz kızı birkez görmediniz mi?

ne yaşadınız da,nişanlınız ,eşiniz,kardeşinin sözlüsüne,yani ileri de yengesi olacak kişiye,hakaret ediyor,edebiliyor?yani "fallık" kelimesinin anlamı bayağı kötüymüş.böyle söyleyebilmesi için,başka şeylerde yaşanmış olması gerekir..

konuda eksiklikler var

Siz dikkat çekince baktım anlamına :eek: yemin ediyorum korkuyorum böyle insanlardan .
Kadın istediği kadar kötü olsun nasıl öyle bir kelimeyi ileride yengesi olacak biri için kullanabilir ,kullandırabilirsiniz ?
Abisinin eşi olduğu halde kendinizi büyük gelin ilan etmişsiniz zaten .

Ben şuan konu sahibini iyi görmüyorum . :(

Empati yapayım dedim . Elimde kaldı konu .
Hayır senin kızın yüzüne verebileceğin bir tepki yok . Çünkü kız bu işi senin arkandan yapmış .
Bu arada hökümet nikahlı eşin gitti mi kızı almaya ?
Yer mi. Tabiki aslında nişanlım olan ama resmiyette nikahlı kocacığım 'ın yanına oturdum eltiyi almaya gittik abisiyle ayakta bekliyor öpmek için arabanın kapısını açtım bir baktım hemen kiz arka kapıyı açtı bindi selamun aleyküm dediler aleyküm selam dedik önce nisanlimlA konuşmaya başladı iyi bacım çok şükür siz nasılsınız falan dedi sonra bana hayırlı olsun çeyizi sermissiniz dedi evet çok şükür hayırlısıyla serdik dedim gülümsedim carsiya gittik vesikalık çekildi hanım tabi bu sırada kocisimle el ele yiz bazen kolunu omzuma atıyor konuşup konuşup guluşuyoruz ayağımda kısa düz bot spor olarak giyindim ama gayette iyi göründüğümu düşünüyorum o sirada neyse biz aşkımla böyle rahat takılırken arkadan takkıdı tukkudu zar zor yürüyüp her an devrilecekmiş gibi tin tin arkamızdan abisiyle yürüdü aşkım bekleyelim gelemediler hızlı ayıp olur yavaş gidelim dedi tamam dedim tabi bu sırada askitomun kolu hala omzumda birseyden anlamadı hemen aşkımı çağırıp abii diye sesleniyor önce bana sorsana bende iyi anlarım herseyi yok illaki aşkitom olacak birde görmeniz lazım bana hava atmaya mi çalışıyor ne yapıyorsa yürüyemiyorda kendi kendini rezil etti kendimi önemsesinler istiyor ilk planda olmak gösterişli mi ne olmak istiyor ne yapma ya çalışıyorsa elticigin kilosunu söylemek istemiyorum kınamak gibi olmasın ALLAH C.C korusun böyle oldu sonra gidip diğer evrağı alıp yolda giderken abisini bir yere biraktik kızı götürdük evlerine bıraktık sonrada kp aradi ne zaman adam olacaksın oğlum bir kıza sahip çıkamadın sözünü dinletemedin falan filan türü şeyler söyledi böyle yani

Siz dikkat çekince baktım anlamına :eek: yemin ediyorum korkuyorum böyle insanlardan .
Kadın istediği kadar kötü olsun nasıl öyle bir kelimeyi ileride yengesi olacak biri için kullanabilir ,kullandırabilirsiniz ?
Abisinin eşi olduğu halde kendinizi büyük gelin ilan etmişsiniz zaten .

Ben şuan konu sahibini iyi görmüyorum . :KK43:
Benimle aynı yaşta yeni gelincik. Aynı anda mezun olmuşuz aynı okuldan kendisinin samimi bir arkadaşı varmış benim de sınıf arkadaşım ikimizde yasitiz

Canım benim le sen dalga mi geçiyorsun nişanlım eltime sinirlenip fallik dedi bu kadar bir kelimenin neresini anlamak zor.

Dalga geçmiyorum

Dalga geçsem ciddi ciddi sormam bir de üstüne ciddi tavsiye vermem

Fallik kelimesini sadece psikolojide duydum ve o da bu bağlam içerisine anlamlı olmuyor

Kusura bakma ama ilk gıcıklıgi sen yapmışsın . Aman boşver herkes kendi evinde dursun ufff hiç hoslanmam böyle birbirini kiskandirmaya çalışmalar falan yok istemede gittim.kaynanama sarıldım falan :D

Yer mi. Tabiki aslında nişanlım olan ama resmiyette nikahlı kocacığım 'ın yanına oturdum eltiyi almaya gittik abisiyle ayakta bekliyor öpmek için arabanın kapısını açtım bir baktım hemen kiz arka kapıyı açtı bindi selamun aleyküm dediler aleyküm selam dedik önce nisanlimlA konuşmaya başladı iyi bacım çok şükür siz nasılsınız falan dedi sonra bana hayırlı olsun çeyizi sermissiniz dedi evet çok şükür hayırlısıyla serdik dedim gülümsedim carsiya gittik vesikalık çekildi hanım tabi bu sırada kocisimle el ele yiz bazen kolunu omzuma atıyor konuşup konuşup guluşuyoruz ayağımda kısa düz bot spor olarak giyindim ama gayette iyi göründüğümu düşünüyorum o sirada neyse biz aşkımla böyle rahat takılırken arkadan takkıdı tukkudu zar zor yürüyüp her an devrilecekmiş gibi tin tin arkamızdan abisiyle yürüdü aşkım bekleyelim gelemediler hızlı ayıp olur yavaş gidelim dedi tamam dedim tabi bu sırada askitomun kolu hala omzumda birseyden anlamadı hemen aşkımı çağırıp abii diye sesleniyor önce bana sorsana bende iyi anlarım herseyi yok illaki aşkitom olacak birde görmeniz lazım bana hava atmaya mi çalışıyor ne yapıyorsa yürüyemiyorda kendi kendini rezil etti kendimi önemsesinler istiyor ilk planda olmak gösterişli mi ne olmak istiyor ne yapma ya çalışıyorsa elticigin kilosunu söylemek istemiyorum kınamak gibi olmasın ALLAH C.C korusun böyle oldu sonra gidip diğer evrağı alıp yolda giderken abisini bir yere biraktik kızı götürdük evlerine bıraktık sonrada kp aradi ne zaman adam olacaksın oğlum bir kıza sahip çıkamadın sözünü dinletemedin falan filan türü şeyler söyledi böyle yani
Subhanallah ya, değişik bir insansın...

Şu yorumu yazana kadar haksız olduğunu düşünmemiştim ama bu yorumdan sonra kıskanan sensin

Yaklaşık bir yıl oldu aileler tanışalı birbirimizin huyunu suyunu öğrendik yeni gelininin kini bilmiyoruz diyip benim örnek olmam için öne sürüldük sen yap ki görsün et ki görsün oda bize böyle olsun diye.
Şu aileye gelin gelecek diğer kıza üzüldüm. Ne saçmalıklar yarabbi. Sen yap et görsün oda böyle olsun... Çok yanlış yöntemler bunlar.

Back
X