- 7 Ekim 2020
- 316
- 286
- 53
- Konu Sahibi gunesdogacakk
-
Kafanıza takıldığında göre cevap vermeliydiniz tabi, cevap vermediginiz için içinize dert oluyor. Böyle hazır cevap insanlara bayılıyorum. Karşıdakini kırmadan , sinirlenmeden pat diye cevabını veriyorlar ya onlardan ders almak lazimMerhaba hanımlar. Aile ortamında otururken uzun zamandır aileyi hiç ziyaret etmeyen gelmeyen eltim oğluma çok sıska kalmışsın. Sıska seni dedi . Onu üzmemek için bir şey demedim kalbini kırmak istemedim ama içime dert oldu . Benimle ilgili bir şey dese umrumda olmaz zaten nişan evlilik her şeyde şuana kadar problem çıkardı evlendiğimden beri . Ama oğluma laf edince sinirlerim tepeme çıkıyor . Sizce cevap vermeli miydim?
Benim oğlumada zayıf diyolar, evet iştahsız zorla yediriyorum aman sağlıklı olsun yeter diyorum. Kafama takmiyorumMerhaba hanımlar. Aile ortamında otururken uzun zamandır aileyi hiç ziyaret etmeyen gelmeyen eltim oğluma çok sıska kalmışsın. Sıska seni dedi . Onu üzmemek için bir şey demedim kalbini kırmak istemedim ama içime dert oldu . Benimle ilgili bir şey dese umrumda olmaz zaten nişan evlilik her şeyde şuana kadar problem çıkardı evlendiğimden beri . Ama oğluma laf edince sinirlerim tepeme çıkıyor . Sizce cevap vermeli miydim?
Merhaba hanımlar. Aile ortamında otururken uzun zamandır aileyi hiç ziyaret etmeyen gelmeyen eltim oğluma çok sıska kalmışsın. Sıska seni dedi . Onu üzmemek için bir şey demedim kalbini kırmak istemedim ama içime dert oldu . Benimle ilgili bir şey dese umrumda olmaz zaten nişan evlilik her şeyde şuana kadar problem çıkardı evlendiğimden beri . Ama oğluma laf edince sinirlerim tepeme çıkıyor . Sizce cevap vermeli miydim?
Daha çok yapar o zaman.Oğlum etkileniyor o şekilde söyleme deyin
Belki dedim yapmaz dedimDaha çok yapar o zaman.
Ama bak bazısi kasıtlı yapiyor konu sahibine hak verdim benBence kurmuşsunuz kafanızda bunda takılacak bir şey göremedim
benim o :)Kafanıza takıldığında göre cevap vermeliydiniz tabi, cevap vermediginiz için içinize dert oluyor. Böyle hazır cevap insanlara bayılıyorum. Karşıdakini kırmadan , sinirlenmeden pat diye cevabını veriyorlar ya onlardan ders almak lazim
Benim kardeşim de sıskaydı akrabalar çubuk kraker derdiler güler geçerdikAma bak bazısi kasıtlı yapiyor konu sahibine hak verdim ben
Mesela ortanca oğluma komşum yastık gibi derdi çok kilolu olduğu için bebekken ..eltim dese batardi komşum dediği için batmadiBenim kardeşim de sıskaydı akrabalar çubuk kraker derdiler güler geçerdik
Ama konu sahibi art niyeti hissetmiştir belki belki bilemiyorum
Merhaba hanımlar. Aile ortamında otururken uzun zamandır aileyi hiç ziyaret etmeyen gelmeyen eltim oğluma çok sıska kalmışsın. Sıska seni dedi . Onu üzmemek için bir şey demedim kalbini kırmak istemedim ama içime dert oldu . Benimle ilgili bir şey dese umrumda olmaz zaten nişan evlilik her şeyde şuana kadar problem çıkardı evlendiğimden beri . Ama oğluma laf edince sinirlerim tepeme çıkıyor . Sizce cevap vermeli miydim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?