evet, ihtimal dahilinde....
çok teşekkür ederim...
size de çok teşekkür ederim....
dediğim gibi kalemim olmayan insanları anlayacak ve cevap bile vermeyecek donanıma sahibim, iyi günler diliyorum...
Eltiniz alt katta oturuyor, kapıda annesiyle karşılaşıyorsunuz, kızım rahatsız diyor (kelime tam bu muydu hatırlamıyorum) sizde bir bakayım diyorsunuz. Eee bunda hiçbir şey yok ki gayet insanca, apartmana yeni taşınan 7 kat el değil ki, akrabasınız eşleriniz kardeş. Üstelik anladığım sizde sadece kapı eşiğini geçmişsiniz. Bunda enseye tokat bir durumda yok. Hatta salona bile geçerdiniz ne var ki bunda. Müsait olmayabilir, odasına gideceğini sanmıştır üstünü değiştiriyordur falan. Sen salona geç geliyorum denir, 2 dk bekleteceğim giniyorum geleiyorum denir, denir oğlu denir.
Tarz, ses tonu, üslup çok önemli. Hoşuna gitmediyse gitmezsin evine, eğer dikkatini çekerde sorarsa kırıldım dersin. Oda varsa gerekçesi söyler.
Peki siz hangi baroda görev yapıyorsunuz? tanımak gerekmiyor bazen insanların davranışlarını yargılamak için. Annem bize hep can düşmanınız bile kapınıza gelse güler yüzle karşılayacaksınız diye öğretti. böyle yetiştik. kültür meselesi.
evet canım korkudan, eşim hepsini bir kalemde silip atar diye korkularından
Bana canım diye hitap etmeyin lütfen. Ben burada iki arkadaşım dışında kimseye sen diye hitap etmedim.
Meseleye gelince. Eşinizin kendi aklı fikri yok mu? Siz kızmayasınız diye herkesi silip atabilecek kadar sinik bir insan demek ki...
Kendi kararları yok anlaşılan..
Doğru söylüyorsun insanların davranışlarını yargılamak için illa tanımak gerekmiyor bende sizi tanımıyorum ama davranışlarınızdan kültür seviyenizin ne kadar dipte olduğunu görebiliyorum.
her ne yapsada öyle sert dille konuşmamalıydı
sinik ne demekse artıkher ne demekse anlatmaya çalıştığınız gibi değil tek bir göz yaşıma dünyayı yakıcak kadar, karısının arkasında haksızda olsam durucak kadar adam gibi adam...
Müsait değilim diye içerden bağırmak bence de doğru bir davranış değil insan uygun bile olmasa kusura bakma diyebilmeli bunu cümlenin önüne eklemek bence hiçte zor değil üstelik evine davet etmiş ve onu merak eden bir insan bunu hak eder diye düşünüyorum..
daha farklı ortamlarda bu tezinizi çürütmek isterdim ama size ayırıcak vaktim yok. iyi günler diliyorum...
sinik ne demekse artıkher ne demekse anlatmaya çalıştığınız gibi değil tek bir göz yaşıma dünyayı yakıcak kadar, karısının arkasında haksızda olsam durucak kadar adam gibi adam...
benden heveslendi kuran okıcaktı. bende gittim allah kabul etsin dedim. bi yazı okudum çok etkilendim dedi bende eğildim bakmaya. bi bağırdı yaa abdestimi kırıcaksın napıyosun uzaklaş uzaklaş. ay dedim yapıştırım bi tane azının ortasına
tabi ben haklıyım abdesti kırılsa ne olucak gidip bi daha alır. o kendi bilgisayarında farklı odalardayız. faceden mesaj attım 100 dilde seni seviyorum demene gerek yok bir dilde adam gibi sev diye
çok sinirlendim bi de sinirini alamayıp arkamdan ayakkabı kutusunu fırlattı
Hani bir cips reklamı varya "yiyin gari" der hatun. İçimden yiyin birbiriniz demek geldi. Bu kadar masum bir konu ve konunun geldiği yere bakın. Ben hemcinslerimi anlamazken, erkeklerin kadınları anlamıyorum demesinden daha doğal ne olabilir ki ?
hanımefendi Allah evladınızı bağışlasın. çok güzel bir çocuk yetiştiriceğinize gönülden inanıyorum. işte bunu anlamak ve yapmak o kadar zor değil. benim gibi düşünebilen bir kaç kişiye rastlamak güzel...
Bana eşinizle iletişiminiz de çok sağlıklı gelmedi ozlemdmr..
Konu sahibinin durumuna yorumunuza ve buradaki arkadaşlara kullandığınız çirkin üsluba şaşırmadım o yüzden..
mağara kaçkını olsa iyi en azından yazık şimdiye kadar bişey mi görmüş diye affedilebilir ama 21. yüzyılda buna kültürsüzlük, seviyesizlik, cahillik, patavatsızlık vs. deniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?