Eltim sürekli hamile misin diyor. Çıldıriiciiiim.

eltin hastaymış baya ya.

Açıklama yapacağım son insan eltim olur herhalde.
Tamam allah en hayırlısından O na da nasip etsin bir evlat ama bu demek değil ki sizin üzeriniz de bu kadar baskı yapma hakkına sahip.

Çok itici geldi bana elti hanım. Böylesinin çocuğu olsa bile sidik yarışına girer, mütematiyen bir kıyas halinde olur.
Allah yardımcınız olsun...

eltin sen hamile kalirsan çildiracak gibi o yüzden en iyisi SANANE deyin.. umrunda bile olma.. bunu öğrenmeye çok mu önemli allah aşkına ya.

Niye taktın bu kadar, ilk haftamızdan beri soruyorsun, olursa merak etme söyleriz, derdim. Devam ederse de dengesinin ciddi bozuk olduğunu düşünüp araya geniş bi mesafe koyardım.

Bir daha sorduğunda evet hamileyim de. Bakalım ne yapacak? Tepkisine bak. Sonrada çok sordun bunalttın oyüzden yaptım dersin

Sende hayir diyecegine.
Biz daha cocuk dusunmuyoruz de.
Ornegin nekadar dusunmuyorsunuz? 1 yil mi?
X'cim. Bana neredeyse hergun hamilemisin diye soruyorsun ama canim benim biz 1 yil kadar bebek dusunmuyoruz. Dersin. Kinusmlara gorede devam edersin

Kırmayayım derken o sizi sık boğaz ediyor farkında mısınız ? Sert bir şekilde uyarın çocuk düşünmüyoruz ya da hamile olursam zaten öğrenirsiniz , sürekli sorma dersiniz.
Haklisin aslinda

Banada surekli herkes soruyordu. Yani kolay cocuk sahibi olamayacagimi ogre digimizden begri kendi ailem hic sormuyor ama kv bilmedigi icin soruyor. Yetmemis gibi merakli her tasin altindna cikan bir komsusu var. O soruyormus. Artik sinirlendim. De ki dedim hamile olursam zaten duyar merak etmesin.
Bir noktadan sonra sinir oluyor insan.
Yahu olsa herkes duyar zaten. Bi arada kv. Hamikesin bendenmi sakliyorsun diye demeye baslamisti.
Artik buanldim cidden. Sonunda cocugum olmuyor diyip herkese cenelerini kapatmak istiyorum ama ozamanda baska sorularla tavsiyelerle karsima cikacaklar. Sunu yao bunu yap diye...

inşAllah biran önce "yeter üleeen hamileyim evet" diyebilirsiniz.

Benimde bıktığım sorulardan bir tanesi.
Ama senin durum biraz farklı. Senin çocuğun olursa aile içerisinde dışlanmaktan korkuyormuş gibi geldi. Bence hiç kafaya takmayın. Kırmaya da kırılmaya da gerek yok.

İnsanımız neden bu kadar anlayışsız
Sanki bebek olsa söylemeyeceğiz. Gizli gizli doğuracağız.
Çok şükür kayınvalide falan sormuyor ama onun haricinde herkesin merak konusu

İnsanımız neden bu kadar anlayışsız
Sanki bebek olsa söylemeyeceğiz. Gizli gizli doğuracağız.
Çok şükür kayınvalide falan sormuyor ama onun haricinde herkesin merak konusu
Bilmiyorum. Herhalde bizede zamaninda çok sorup bunalttilar diyip ayni bunaltma zevkini yasamak istiyorlar.
Ben cok samimi oldugum arkadaslar hsrici asla sormam.
Banane ki. Hamileyim dese basim gogemi erecek yada degilim dese ne olacak? Merak bile degil. Milletinki laf oksun torba dolsun yada bana dedikodu malzemesi cikarmi acaba baska birsey degil.

Canim ne ilgisi var sen hayatini onlara göremi planliycalsin

Bak bende buna benzer bisey yaşadim 2 bebek kaybettim ben memlekete her gittigimde herkes hassasiyetimin farkinda yanliz eşimin halalari hala kizlari resmen takmiş kafaya 1 haftaligina izne gidiyorm her yakaladiklari yerde hamilemisin

Çevremdekileri sıkiştiriyolar hamilemi diye son gidişimde eeeeehhhhh dedim yeter ama olsada söylemiycem kimseye
Ben bi isyan bi ayar verdim izinden dönduk hamileyim şimdi 4 aylik oldum ve söylemedim hala kızginligimdan sorarlarsada niye söylemedigimi

yaptiklari patavatsizliklari ve kaybettigim bebeklerde nasil kalbimi kirdiklarini söyliycem neyse yani benim

böyle oldu sende söylemezsin hemen bu konu acildigindada surat yap arada laf sok tavir koy ne munasebet kime ne bebek istiyosan yap onlara ne belki seninde

olmycak tedavi surecin olucak bunu ögrenmiş olucaksin erkenden...

sizin adınıza çok sevindim Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
Aynen öyle düşünüyorum uzunca bir zaman söylemem

kırk kez söylersen olucak. kırk a az kaldı hadi biraz daha söyle de tutsun de.

Ama açıkçası üzüldüm ben eltine. Belli ki psikolojik olarak iyi değil. O yollardan geçtim çok iyi anlıyorum onu Allah biran önce evlat versin ona inşallah.

ahaha buna baya bozulur.
yahu ne güzel cevaplar geliyor kk den.

ya kadın bellıkı fena stres yapmıs canım bosver duymamazlıktan gelme hatta bu sorusuna cevap bıle verme kotu nıyet oldugunu sanmıyorum sadece once evlendı dıye once olsun ıstemıs olablır ama sen sakın onun stresı yuzunden bebek ıstegını erteleme Allah ne dedıyse o olur o zaman olur.

Hamileyim yarın doğrucam de ay bu nedenle böyle. Böyle meraklılar da beni benden alıyor sanane benim yatak odamdan!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…