Eltim sürekli hamile misin diyor. Çıldıriiciiiim.

Ne manyak insanlar var ya. Şu bdv'de her gün bi yaşıma daha giriyorum. Ben olsam evet hamileyim kurtulurdum şu sorulardan. Araya mesafe koyup soğuk cevaplar vermezseniz hamileliğinizi zehir eder bu manyak. Hatta tahminimden daha hastalıklı bi tipse çocuğunu düşürmeye bile çalışabilir. Neler yazıyor millet buraya. Bence acilen mesafe koyun, hamile kalmak istiyorsanız da kalın. Onu bunu düşünmeyin.

Elti kayışı koparmış, çok net!:oha:

Okudukça dumur oldum. Kahveyi beraber içelim demesine mi :kusmuk:

yokcanım deyince neee hamile misin demesine mi? Hangisine şaşırayım bilemedim. Kafayı yemiş hamilelikle, çocuğu olsa çocuğu da yer bu:KK53:

Hamile kalırsan hiçbir şey deme. Hatta hamile değilim de. Yoksa hamileliğinde burnundan gelecek bu belli..

Kızlar merhaba,

Şimdi şöyle açıklayayım ben evliliğimin 4. ayındayım eltim 2 yıllık evli. 2 yıldır çocuk istiyor henüz nasip olmadı. Evlendiğim haftadan beri strese girdi ben önce hamile kalırsam diye. Sanırım 2. haftaydı aradı beni hamile misin diye laf arasında sordu hayır dedim.

1-1,5 ay sonra kadın kadına kalabalık bir grup oturuyorduk bu birden laf açtı "rüyamda gördüm biri hamile ama kim" dedi. Birkaç kişiyi aramış rüyadan sonra "sen mi hamilesin " diye hepsi "hayır" demiş. "Onlar değilse bu hamile kim kesin aramızda bir casus var" dedi üstüme bile alınmadım 1 aylık evliyim ve henüz düşünmüyoruz diye. Neyse bu olayın akşamı türk kahvesi içelim denildi fincan sayısı yetersizdi o yüzden ben içmeyeceğimi söyledim. Sağolsun eltim bunu ikimiz içebiliriz dedi bende "yok, sağol canım" dedim. cümle tam olarak bu. Bir anda döndü "neee hamile misin" dedi. Ben ve ortamdaki herkes şok oldu. "Ne alaka hayır değilim. Sen duymak istediğini duyuyorsun." deyip güldüm.

Bu haftasonu aradı beni "nasılsın" dedi "iyiyim" dedim direkt "hamilesin di mi" dedi. "hayır" dedim. "o zaman bu ay kalacaksın rüyamda gördüm" diyor.

Kızlar nasıl davranmalıyım. Kalbini kırmak istemiyorum. Üzülüyorum da. Benim yüzümden strese giriyor. Ama o böyle yaptıkça bende stres oluyorum. Biz bu aydan itibaren çocuk istiyoruz e olursa nasıl söyleyeceğim bunu bile düşünür oldum. Hatta karar verme aşamalarımızda acaba önce onların olsa sonramı biz düşünsek dedik. Gerçekten üzülüyorum Ki o böyle yaptıkça "ya benimde 2 yıl olmazsa" diye düşünüyorum.

Sizce kalbini kırmadan nasıl halledebilirim bu sorunu, bu sorudan rahatsız olduğumu bilsin istiyorum. Biliyorum dert değil ama fikirlerinizi rica ediyorum.
Daha erken yeni evlendik de. Düşünmüyoruz deme yalan olmasin şimdiden sonra dusunucez diyorsunua hani. Gecistirici cumleler kur yani. Bu arada hamile kalirsanda 3 4 ay söyleme. Çünkü onun olmadigi icin ne olursa olsun bi iç gecirir nazara gelirsin. Nazar haktir biliyorsunki o yuzden Allah korusun cocuk düşer eder nazardan. Dikkatli ol.Rabbim en hayrli zamanda nasip etsin sanada. Onada..

Bende 3.yü düşünüyorum benide herkes sıkıştırıyor sinir oluyorum ..hamile kalırsam kimseye sölemicem cinsiyeti belli olana kadar diyorum ama nasip benim çene zor durur ya

Tatlı bir üslupla " hamile kaldığımı anladığım an ilk önce seni arayacağım hayatım, aramızda lafı mı olur, yenge olacaksın sonuçta" deyin. Bakalım ne diyecek :deli:

Aynısı bende var benden 5 ay önce evlendi düğünüm de hamileydi ayıldı bayıldı dikkat çekmek için ve bebeğini kaybetti aradan süre geçti 1 küsür yıl bana sordu bende bilerek evet düşünüyorum dedim onu kandırdım o ay hamile kaldı .Halbu ki bizim daha var :KK25:

Bence ondan önce hamile kalma korkusundan değildir, benim etlimde öyleydi onun halen bebeği olmadı ben ilk aydan kaldım hamile benim için çok dua etti , kendisi Zaman'ında ilk Zaman'lar kesinlikle çocuk istemiyorum demiş şimdide rabbim vermiyor ,benim için çok istedi bence kırmamaya çalış onların üzüntüsü inan çok farklı ,hemen istemiyorsan çocuk ben şu an düşünmüyorum Can'ım çocuk vs diyebilirsin

Aynısı bende var benden 5 ay önce evlendi düğünüm de hamileydi ayıldı bayıldı dikkat çekmek için ve bebeğini kaybetti aradan süre geçti 1 küsür yıl bana sordu bende bilerek evet düşünüyorum dedim onu kandırdım o ay hamile kaldı .Halbu ki bizim daha var :KK25:
Ne fesat bu elti olacak insanlar mübarek onların yaptığı kuma bile yapmaz be

Kızlar merhaba,

Şimdi şöyle açıklayayım ben evliliğimin 4. ayındayım eltim 2 yıllık evli. 2 yıldır çocuk istiyor henüz nasip olmadı. Evlendiğim haftadan beri strese girdi ben önce hamile kalırsam diye. Sanırım 2. haftaydı aradı beni hamile misin diye laf arasında sordu hayır dedim.

1-1,5 ay sonra kadın kadına kalabalık bir grup oturuyorduk bu birden laf açtı "rüyamda gördüm biri hamile ama kim" dedi. Birkaç kişiyi aramış rüyadan sonra "sen mi hamilesin " diye hepsi "hayır" demiş. "Onlar değilse bu hamile kim kesin aramızda bir casus var" dedi üstüme bile alınmadım 1 aylık evliyim ve henüz düşünmüyoruz diye. Neyse bu olayın akşamı türk kahvesi içelim denildi fincan sayısı yetersizdi o yüzden ben içmeyeceğimi söyledim. Sağolsun eltim bunu ikimiz içebiliriz dedi bende "yok, sağol canım" dedim. cümle tam olarak bu. Bir anda döndü "neee hamile misin" dedi. Ben ve ortamdaki herkes şok oldu. "Ne alaka hayır değilim. Sen duymak istediğini duyuyorsun." deyip güldüm.

Bu haftasonu aradı beni "nasılsın" dedi "iyiyim" dedim direkt "hamilesin di mi" dedi. "hayır" dedim. "o zaman bu ay kalacaksın rüyamda gördüm" diyor.

Kızlar nasıl davranmalıyım. Kalbini kırmak istemiyorum. Üzülüyorum da. Benim yüzümden strese giriyor. Ama o böyle yaptıkça bende stres oluyorum. Biz bu aydan itibaren çocuk istiyoruz e olursa nasıl söyleyeceğim bunu bile düşünür oldum. Hatta karar verme aşamalarımızda acaba önce onların olsa sonramı biz düşünsek dedik. Gerçekten üzülüyorum Ki o böyle yaptıkça "ya benimde 2 yıl olmazsa" diye düşünüyorum.

Sizce kalbini kırmadan nasıl halledebilirim bu sorunu, bu sorudan rahatsız olduğumu bilsin istiyorum. Biliyorum dert değil ama fikirlerinizi rica ediyorum.
Ayy takmayın dert edilecek konu değil bu gecistirin gitsin ayol ;)

Pisikolojisi bozulmuş beklemek çok zor sizide bunaltıyor haklısınız ama samimi yaklaşıp siz ondan önce hamile kalırsanız yada o sizden önce kalırsa bunun bi yarış olmadığını her iki durumda da Mutlu olurum deseniz yada bu şekilde yaklaşsanız çok sevdiğim bir arkadaşım hamileyim diye aradığında telefonda sevinç çığlıkları attığımızı telefonu kapattıktan sonrada ağlama krizine girdiğimi bilirim beklemek zor anlaması zor şimdi oğlum var ozaman neden okadar üzülmüşüm kendim bile anlamlandıramıyorum

Back
X