Eltim sürekli hamile misin diyor. Çıldıriiciiiim.

Kızlar merhaba,

Şimdi şöyle açıklayayım ben evliliğimin 4. ayındayım eltim 2 yıllık evli. 2 yıldır çocuk istiyor henüz nasip olmadı. Evlendiğim haftadan beri strese girdi ben önce hamile kalırsam diye. Sanırım 2. haftaydı aradı beni hamile misin diye laf arasında sordu hayır dedim.

1-1,5 ay sonra kadın kadına kalabalık bir grup oturuyorduk bu birden laf açtı "rüyamda gördüm biri hamile ama kim" dedi. Birkaç kişiyi aramış rüyadan sonra "sen mi hamilesin " diye hepsi "hayır" demiş. "Onlar değilse bu hamile kim kesin aramızda bir casus var" dedi üstüme bile alınmadım 1 aylık evliyim ve henüz düşünmüyoruz diye. Neyse bu olayın akşamı türk kahvesi içelim denildi fincan sayısı yetersizdi o yüzden ben içmeyeceğimi söyledim. Sağolsun eltim bunu ikimiz içebiliriz dedi bende "yok, sağol canım" dedim. cümle tam olarak bu. Bir anda döndü "neee hamile misin" dedi. Ben ve ortamdaki herkes şok oldu. "Ne alaka hayır değilim. Sen duymak istediğini duyuyorsun." deyip güldüm.

Bu haftasonu aradı beni "nasılsın" dedi "iyiyim" dedim direkt "hamilesin di mi" dedi. "hayır" dedim. "o zaman bu ay kalacaksın rüyamda gördüm" diyor.

Kızlar nasıl davranmalıyım. Kalbini kırmak istemiyorum. Üzülüyorum da. Benim yüzümden strese giriyor. Ama o böyle yaptıkça bende stres oluyorum. Biz bu aydan itibaren çocuk istiyoruz e olursa nasıl söyleyeceğim bunu bile düşünür oldum. Hatta karar verme aşamalarımızda acaba önce onların olsa sonramı biz düşünsek dedik. Gerçekten üzülüyorum Ki o böyle yaptıkça "ya benimde 2 yıl olmazsa" diye düşünüyorum.

Sizce kalbini kırmadan nasıl halledebilirim bu sorunu, bu sorudan rahatsız olduğumu bilsin istiyorum. Biliyorum dert değil ama fikirlerinizi rica ediyorum.
ayy biraz rahatlat kadini hayrina yoksa stresten menopoza girecek gibi duruyor :KK45::mad::mad::KK70:

Abartmış ama psikolojik olduğunu düşünüyorum stres altında umarım Rabbim ona da verir sana da
şu an düşünmüyoruz olursa ilk sana söylicem söz de takıl...

2 yıldır hamile olmamasının sebebi kısırlıktan olabilir mi yoksa kendileri mi istemiyor.
Sanırım kısırlık , yoksa ilk torunu ben vericem davası gütseydi hemen yapardı.

Elinden neden bukadar çekiniyorum ku anlamadım bu kadar lafı ablan söylese aynı anneden doğduk demez kızar bağırırsın. O kadın aranıyor daha önce dediğim gibi.Bir hamileyim de bir deme çatlasın kiskancliktan.Tersleyen bu kadar üzülme herkesin kocası ayrı .ay bana fenalık geldi kendini uzmeye gerek varmı elin kadını için. Demek hamile kalsan bu kadın hergün ağlatır seni .Kendini toparla biraz. Bende çok mu kötü oldum .
Hayır çekinmiyorum neden çekineyim. Hassas bir konu olduğu için kalp kırmak istemiyorum.
Su anda psikolojisinin iyi olduğunu düşünmüyorum.
Ama burda okuduklarımda şu karara vardım bir sonraki aradığımda evet hamileyim diycm. Şok anını atlattıktan sonra hayır Değilim neden bu kadar takıyorsun stres yapıyorsun diyeceğim. Anlar umarım.

2 yıldır hamile olmamasının sebebi kısırlıktan olabilir mi yoksa kendileri mi istemiyor.
Sanırım kısırlık , yoksa ilk torunu ben vericem davası gütseydi hemen yapardı.
Kısırlık değildir inşAllah ama baştan beri istiyorlar olmuyor. Doktora gittiler çok önemli birşey yok galiba ama sperm sayısı mı hızı mı ne unuttum. İlaçta kullanıyorlar.

Öyleyse sen burda yapılan yorumların çoğuna bakma,insan psikolojisinden bi haberler.
Onun korkusu belli,ondan diretiyor bu kadar ters psikoloji gibi bişey bu olmamasını istediği bişeyi oldu mu diye sorması
Yapacak bişey yok inşallah allah ona da çocuk verir.

Aynısı bende var benden 5 ay önce evlendi düğünüm de hamileydi ayıldı bayıldı dikkat çekmek için ve bebeğini kaybetti aradan süre geçti 1 küsür yıl bana sordu bende bilerek evet düşünüyorum dedim onu kandırdım o ay hamile kaldı .Halbu ki bizim daha var :KK25:

Bir çılgınlık yap. ;) bir daha hamile misin derse evet elticim hamileyim de. Bakalım ne olacak. Artık ona inmemi iner yoksa sesi susar mı bilmem orasını :KK70:

Ben evin ikinci cocuguyum.
Annem bana hamile kalmadan bir kac ay önce amcamka yengem evlenmisler. Herkes onlardan cocuk beklerken annem tekrar hamile kalinca babaannem dedem bana hic bir zaman sıcak davranmadi.
Amcamlarin çocuğu hic olmadi ne yazik ki.. 24 yıllık evliler.. bunlar nasip ancak olmayinca da insanlarin kalbi bozuluyor.
Yapilmasi gereken yani size düşen kulaklarinizi tikayip yuvaniza huzurunuza dönmeniz.. insallah en kisa zamanda size de onlara da nasip olur..

Kızlar merhaba,

Şimdi şöyle açıklayayım ben evliliğimin 4. ayındayım eltim 2 yıllık evli. 2 yıldır çocuk istiyor henüz nasip olmadı. Evlendiğim haftadan beri strese girdi ben önce hamile kalırsam diye. Sanırım 2. haftaydı aradı beni hamile misin diye laf arasında sordu hayır dedim.

1-1,5 ay sonra kadın kadına kalabalık bir grup oturuyorduk bu birden laf açtı "rüyamda gördüm biri hamile ama kim" dedi. Birkaç kişiyi aramış rüyadan sonra "sen mi hamilesin " diye hepsi "hayır" demiş. "Onlar değilse bu hamile kim kesin aramızda bir casus var" dedi üstüme bile alınmadım 1 aylık evliyim ve henüz düşünmüyoruz diye. Neyse bu olayın akşamı türk kahvesi içelim denildi fincan sayısı yetersizdi o yüzden ben içmeyeceğimi söyledim. Sağolsun eltim bunu ikimiz içebiliriz dedi bende "yok, sağol canım" dedim. cümle tam olarak bu. Bir anda döndü "neee hamile misin" dedi. Ben ve ortamdaki herkes şok oldu. "Ne alaka hayır değilim. Sen duymak istediğini duyuyorsun." deyip güldüm.

Bu haftasonu aradı beni "nasılsın" dedi "iyiyim" dedim direkt "hamilesin di mi" dedi. "hayır" dedim. "o zaman bu ay kalacaksın rüyamda gördüm" diyor.

Kızlar nasıl davranmalıyım. Kalbini kırmak istemiyorum. Üzülüyorum da. Benim yüzümden strese giriyor. Ama o böyle yaptıkça bende stres oluyorum. Biz bu aydan itibaren çocuk istiyoruz e olursa nasıl söyleyeceğim bunu bile düşünür oldum. Hatta karar verme aşamalarımızda acaba önce onların olsa sonramı biz düşünsek dedik. Gerçekten üzülüyorum Ki o böyle yaptıkça "ya benimde 2 yıl olmazsa" diye düşünüyorum.

Sizce kalbini kırmadan nasıl halledebilirim bu sorunu, bu sorudan rahatsız olduğumu bilsin istiyorum. Biliyorum dert değil ama fikirlerinizi rica ediyorum.

Bir elti hikayesi daha . Anam yasindaki eltim tarafindan kiskanildigim icin cok da yabanci bulmadim konuyu idare edin muhatp olmayin

Kiz kardesim benden 1 ay sora evlendi. Direk hamile kaldi ve ben cok rahat ettim. Cunku boyle seylerde önde olmamdan rahatsiz oluyor. Bense sevgi dolu boyle seyleri umursamayan biryim. Simdi onunkini seviyoruz o da rahat ben de. Yazik onlara nefsleriyle cok işleri var..

Bu yurek nelere gebe de :deli:
Bebeginin olmamasi sizin sorununuz degil evet kimin basina ne gelecek Allah bilir fakat bu da Takdiri Ilahi. Onun sinavi.

Sana psikolojik baski uygulamasini gerektirmez. Ilerde hamile kalsan hasedinden neler yapabilir dusunmek dahi istemiyorum.. Kiskancligi da cabasi. Allah korusun senin gebeligini lohusaligini mahveder.
Kimse uyarmiyor mu onu? Uzman destegi alsin. Boyle kendini strese soktugu icin bile olmayabilir bebegi...

Bir daha ilk karşılaştığınızda nasılsın demeden direk hamile değilim sen sormadan ben söyleyeyim direk de.Bide sende bebek istiyorsan bunu sorun yapma.Bu normal birşey.Allah önce kime verir bilinmez.

allah ikinizinde gönlüne göre, ama dogru zamanda versın inşallah.
paranoya yapmıs olmadıgı için. tabii ki yaptıgı dogru degıl. sen uyar onu. gercı suan düşünüyormussunuz çocuk, çok kıskanacak ve gözü kalacak. bol bol nazar duası okumanı tavsıye ederım.

Bu yurek nelere gebe de :deli:
Bebeginin olmamasi sizin sorununuz degil evet kimin basina ne gelecek Allah bilir fakat bu da Takdiri Ilahi. Onun sinavi.

Sana psikolojik baski uygulamasini gerektirmez. Ilerde hamile kalsan hasedinden neler yapabilir dusunmek dahi istemiyorum.. Kiskancligi da cabasi. Allah korusun senin gebeligini lohusaligini mahveder.
Kimse uyarmiyor mu onu? Uzman destegi alsin. Boyle kendini strese soktugu icin bile olmayabilir bebegi...

Bende öyle diyorum. Stres yapma diyorum kabul etmiyor takmıyorum artık diyor. Nasıl göründüğünü tahmin bile edemiyor. Haklısınız hamile kalırsam durum daha da zorlaşacak. Farkındayım. Hayırlısı olur inşAllah.

Back
X