Yerden göğe kadar haklısın. Aptal olduğum için yaptım diyorum kendime. Ama kızın yaşadıklarını düşünüyorum çok ağır şeyler yaşadı kimsede yanında olmuyor bari ben olayım dedim. Ama deveyi diken insanı.....kaçıp evlenmeyi biliyorsa üstüne kıyafet almayı da bilir. kusura bakmayın ama kardeşiniz değil bişey değil neden içindesiniz ki bu kadar? size mi düştü tasası?
Aynen öyle ne kadar salağım ben yaSizde böylelikle tanımış oldunuz bir daha hiç birşey almayın boşverin ne hali varsa görsün.
Günahları boyunlarına. Daha da yuzlenirine bakmamam gerek hem kaynımın hemde onunÜzerinize vazife olmayan seyleri kendinize vazife edinmeyin, iyilikte bi yere kadar birakin ne hali varsa görsün calisiyormus iste.
Ayrica madem barışıp evleneceklermis o bebege niye kıymışlar
Olsun siz iyilik yapmışsınız allah biliyor sıkmayın kendinizi bazı insanlar çok hatırsız oluyor maalesef.Aynen öyle ne kadar salağım ben ya
Çok sık kurduğum bir cümledir.Aynen öyle ne kadar salağım ben ya
Bu kadar beyinsiz bir insan. Saf sanardim çaresiz sanardim ama işine gelmeyen şeylere hiçte saf değilHamile kalıyor adam istemiyor diye aldırıyor sonra çocuğunu istemeyen adamla kaçıp evleniyor.
Ben aradigim zaman 2 3 saat sonra arıyordu. Ben aramayı kestim bakalım arar mi dedim ama hiiiiçTelefonunda TL yoktur belki. Anlattığınız durumdalarsa, telefondan önce hayata tutunmaya çalışıyorlardır muhtemelen.
Yaptığınız iyiliklerden bahsedip, teşekkür beklemeniz de içten içe size minnet duymalarını istediğinizden olabilir.
Siz iyilik yapın, denize atın.balık bilmezse Halik bilir.
Yoksa küçük hesaplarla hayat çok zorlar.
Aradığımda da açmıyordu 2 saat sonra falan arıyordu. Aileye girmeden önce aşırı yalakaydiTelefonunda TL yoktur belki. Anlattığınız durumdalarsa, telefondan önce hayata tutunmaya çalışıyorlardır muhtemelen.
Yaptığınız iyiliklerden bahsedip, teşekkür beklemeniz de içten içe size minnet duymalarını istediğinizden olabilir.
Siz iyilik yapın, denize atın.balık bilmezse Halik bilir.
Yoksa küçük hesaplarla hayat çok zorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?