Eltim tam bir fiyasko 🤦‍♀️

bixipuppy

buraya ne yazsam ceza yiyorum 🤦🏻‍♀️
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2019
861
1.135
28
Kaynımın bi sevgilisi vardı. Çok maceralar yasadilar. ayrıldılar , ayrıldıktan 1 hafta sonra kız hamile olduğunu öğrendi. Kaynım çocuğu istemedi kızın ailesi öğrendi. Kürtaj oldu çok ağır şeyler yaşadı. Hep yanında oldum destek oldum . Onunla beraber ağladım. Neyse bu kız kaynimla tekrar barıştı. Beraber kaçtılar ve nikah kiydilar 1 hafta once. Kızın ailesiyle hep ben muhatap oldum kıza hep destek oldum. Ailesi hergun beni arıyor kızımız sana emanet diye. Kaynım daha yeni işe girdi. Kızda iş buldu şimdi çalışıyorlar 3 gündür . Bende kıza kıyafet falan aldım gönderdim. Her eksiğini tamamlamaya çalışıyorum. Ama kız çok nankör çıktı! Kargo gitmis eline ulasmis ama ne ariyor ne soruyor ne teşekkür ediyor. Ben aramasam zaten hiç aramıyor. 2 gündür aramıyorum arayacakmi bakalım diyorum asla aramıyor. Hiç bi beklentim yok ama insan bi teşekkür eder !

kaçıp evlenmeyi biliyorsa üstüne kıyafet almayı da bilir. kusura bakmayın ama kardeşiniz değil bişey değil neden içindesiniz ki bu kadar? size mi düştü tasası?
Yerden göğe kadar haklısın. Aptal olduğum için yaptım diyorum kendime. Ama kızın yaşadıklarını düşünüyorum çok ağır şeyler yaşadı kimsede yanında olmuyor bari ben olayım dedim. Ama deveyi diken insanı.....

O size nasıl yaklaşıyorsa siz de öyle yaklaşırsınız olur biter. Kimseye annelik yapmak zorunda değilsiniz neticede.
Kaçıp evlendiyse bazı sorumlulukları alacak olgunlukta demektir. Niye paralıyorsunuz ki kendinizi?

Üzerinize vazife olmayan seyleri kendinize vazife edinmeyin, iyilikte bi yere kadar birakin ne hali varsa görsün calisiyormus iste.
Ayrica madem barışıp evleneceklermis o bebege niye kıymışlar
Günahları boyunlarına. Daha da yuzlenirine bakmamam gerek hem kaynımın hemde onun

Aynen öyle ne kadar salağım ben ya
Çok sık kurduğum bir cümledir.
Artık kendim için iyilik yapıyorum.
Zaten beklentisizdi ama, bir iyi dilek temennisi umardım.
Vicdanen yapmadığımda rahatsız olacağımdan, karşımdaki duvar olsa gene yapıyorum.
Yine aynı mutluluk:)

Sıfır beklenti, çokça salaklık

Telefonunda TL yoktur belki. Anlattığınız durumdalarsa, telefondan önce hayata tutunmaya çalışıyorlardır muhtemelen.
Yaptığınız iyiliklerden bahsedip, teşekkür beklemeniz de içten içe size minnet duymalarını istediğinizden olabilir.
Siz iyilik yapın, denize atın.balık bilmezse Halik bilir.
Yoksa küçük hesaplarla hayat çok zorlar.

Ben aradigim zaman 2 3 saat sonra arıyordu. Ben aramayı kestim bakalım arar mi dedim ama hiiiiç

Aradığımda da açmıyordu 2 saat sonra falan arıyordu. Aileye girmeden önce aşırı yalakaydi

merhamet güzel şey ama fazlasından maraz doğar. çok yakın bi ablam kaynının sevgilisyle böyle yüzgöz oldu gereğinden fazla ilgilendi, evlenme aşamasında düğününe bile gitmek nasip olmadı hala konuşmuyolar, hatta kız ona kaynıyla hoş olmayan şeyler yakıştırdı, yeni yetme cahillerin eline malzeme vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…