Eltim tam bir fiyasko 🤦‍♀️

Bizimde bi ara çok borcumuz vardı, eltilerimi düşünüyorum da hangisinin umrundaydım diye, hiçbirinin ayol , ben de beni düşünmediler diye hiç aklıma getirmedim, kırılmadım açıkçası...

Çok ağır şeyler yaşadı. Ailesi zorla kürtaj yaptırdı. Ama aptal yani aynı adama döndü geri . Mesafemi koydum artık yapacak başka bisey yok
Ee ailesi sonra da sana kızımıza iyi bak sana emanet diyorlar saçmalığa bak
Rahat sex hayatı için kafalarına göre davranıyorlar sende elti ne giycek tasasına düşüyorsun

Kayın valideme yük olmalarını istemiyorum. Bi sürü borcu var kadının kredi ödüyor. Eşim bile abisinin düğününün masraflarini üstlenmeyi düşündü. Ama ikiside çok nankör

Eşinizin abisi..
Akıl yaşta değil başta kesinlikle.
(Kınamıyorum ama kardeşi yazsaydınız daha olağan
gelirdi bana. Şaşırdım yani.)

Ee ailesi sonra da sana kızımıza iyi bak sana emanet diyorlar saçmalığa bak
Rahat sex hayatı için kafalarına göre davranıyorlar sende elti ne giycek tasasına düşüyorsun
Aynen öyle gerçekten.

Annesi ve babasının peşinden gezmediği kuzenimin peşinden annem ve babam, kaçtığı zaman aylarca gezdi. Bizi unutmuş durumdaydılar. O kadar gezdiler siz düşünün. Ama sonrasında annem saatlerce ameliyatta kaldı. Tenezzül edip aramadı. Kimse iyiliği hak etmiyor.

Siz niye kendinize bu kadar vazife edindiniz onu anlamadım resmi evli bile değillerken bu kadar kızın ailesiyle bile muhatap olmalar ağlamalar falan yani bir de kıyafet yollamalar kız kaçarken hiç mi kıyafet almamış yanına. Bu kadar olaylara dahil olmanızı anlamadım hemen de eltim nankör de fiyasko çıktı da diyen bir insanın da burada anlattığı şeyleri yaptığına da inanmıyorum ben iyi niyetli görünmüyorsunuz şahsen iki gün aranmadınız diye burada konu açıyorsunuz belki telefonunda kontör yok bişey yok yani durumları şu an belli sonuçta yeni işe girmişler düzen kurmaya çalışıyorlar ama sorun beni aramadı mı yanii??

Yapmadığım şeyi burda reklam edecek kadar düşük değilim çok şükür. Maddi durumum yerinde onlar şuan sıfırdan başlıyor diye yardim etmek istediğim için yaptım. Ama böyle bi durumda icap eden bi teşekkür vardır bilmem kime hak verirsiniz. Hamile kaldığında gece gündüz demeden benden yardim dilenen kız o zaman aramayı biliyorsa şimdi hayli hayli araması gerekir

Madem evleneceklerdi bebeğe niye kıydılar?

Kudurt boyle simdiden yarin bigun tepene ciksin

Ya

Ya Allah aşkına keyfi sebepten bebek aldıran birinin ağır şeyler yasadi falan diye yanında olmak da ne biliyim yani kendi istemiş kendi rizasiyla yaşamış herşeyi kendine merhamet etmeyene merahamet edilmez hayat felsefemdir. Hani Allah korusun bı taciz tecavüz yaşar ne biliyim o zaman kim olsa herşey yapılır ama bana mantıksız geldi.

Kız evlenmek istiyordu o zamanlar kaynım istemiyordu . Kızın başka alternatifi yok galiba ilk sevgilisi olduğu için ne zaman dön dese geliyordu hemen

Ya bunlarin anasi babasi yok mu da herseye sen yetismeye calistin? Ne gerek vardi ki? Neden kactilar onu da anlamadim, cunku kiz tarafi sana emanet ettigine gore hala kizlarini dusunuyorlar.

Ya bunlarin anasi babasi yok mu da herseye sen yetismeye calistin? Ne gerek vardi ki? Neden kactilar onu da anlamadim, cunku kiz tarafi sana emanet ettigine gore hala kizlarini dusunuyorlar.
Kızın ailesi doğal olarak istemiyor kaynimi. Çünkü çocuk benden değil bana kakaliyordunuz ailece falan dedi. Oyuzden ailesi kızı geri götürmek istiyor ama kız ailesini istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…