Eltim tam bir fiyasko 🤦‍♀️

Kaynımın bi sevgilisi vardı. Çok maceralar yasadilar. ayrıldılar , ayrıldıktan 1 hafta sonra kız hamile olduğunu öğrendi. Kaynım çocuğu istemedi kızın ailesi öğrendi. Kürtaj oldu çok ağır şeyler yaşadı. Hep yanında oldum destek oldum . Onunla beraber ağladım. Neyse bu kız kaynimla tekrar barıştı. Beraber kaçtılar ve nikah kiydilar 1 hafta once. Kızın ailesiyle hep ben muhatap oldum kıza hep destek oldum. Ailesi hergun beni arıyor kızımız sana emanet diye. Kaynım daha yeni işe girdi. Kızda iş buldu şimdi çalışıyorlar 3 gündür . Bende kıza kıyafet falan aldım gönderdim. Her eksiğini tamamlamaya çalışıyorum. Ama kız çok nankör çıktı! Kargo gitmis eline ulasmis ama ne ariyor ne soruyor ne teşekkür ediyor. Ben aramasam zaten hiç aramıyor. 2 gündür aramıyorum arayacakmi bakalım diyorum asla aramıyor. Hiç bi beklentim yok ama insan bi teşekkür eder !
Sen ona kıyafet almak zorunda degılsın.Kim iyiliğe eline sahlık demıski

mesafeli olun derim. Size mi kalmış kıyafet alıp göndermek. DÜŞÜnmüşsünüz.. En azından. Demek ki kendisi düşünmüyor. Mesafeyi koyun

hic gerek yokmus boyle seyler yapmaya olaylarin cok icine girmissiniz.bu size ders olsun yoksa ilerde elinizde patlar uzak durun

tatlım kendini üzme ,benimde böyle bir yapım var ama yavaş yavaş akıllanmaya başladım. o kızın normal bir psikolojide olduğunu düşünmüyorum , kocasının bile umrun da olmayan şeyleri , siz dert edip oldurmaya çalışmışsınız. Yeri geldiğinde yediği kaba tüküren çok insan gördüm boşver. Tek tavsiyem yüz göz olma gerçekten , kızın ailesiyle de ilerde bir şey olur tek suçlusu sen olursun . Yaşını başını almış insanlar onlar düşünsün azıcık.

Back
X