Eltim tam bir fiyasko 🤦‍♀️

Okumuş tahsilli bir insan aynı yaştayız bi de . Ben düşünürken o nasıl bu kadar düşüncesiz aklım almıyor

siz niye bukadar kendinizi hirpaladiniz ki eltiniz için

siz niye bukadar kendinizi hirpaladiniz ki eltiniz için
Çok ağır şeyler yaşadı. Ailesi zorla kürtaj yaptırdı. Ama aptal yani aynı adama döndü geri . Mesafemi koydum artık yapacak başka bisey yok

İyi ki beklenti içinde degilmişsiniz..İnsan nisyandan gelir, unutmayın..

Maddi açıdan beklentide değilim. Ailesi hergun beni arayıp ağlıyor. Benim de kendime göre sıkıntılarım sorunlarım var . Bu kadar sıkıntımın içinde hem onu düşünüp hem ailesinin derdini dinliyorsam bi teşekkürü borç bilirdim onun tarafından

Maddi açıdan beklentide değilim. Ailesi hergun beni arayıp ağlıyor. Benim de kendime göre sıkıntılarım sorunlarım var . Bu kadar sıkıntımın içinde hem onu düşünüp hem ailesinin derdini dinliyorsam bi teşekkürü borç bilirdim onun tarafından

Alıştırmışsınız, kusur bakmayın şımarmış haliyle, bu kadar kimseye verici olmayın ne olur, ne gereği var? Herkes başının çaresine bakar bir şekilde, kendinizi yormaya değmez.

Bunu anne babalar, evlenen çift düşünsün. Sizin de bir geçim derdiniz vardır muhakkak.
Kayın valideme yük olmalarını istemiyorum. Bi sürü borcu var kadının kredi ödüyor. Eşim bile abisinin düğününün masraflarini üstlenmeyi düşündü. Ama ikiside çok nankör

"insanlara iyilik yaramaz, nankorluk gordum, kazik yedim" diyenlerin cogu ustunuze vazife olmayan, kendisinden istenmeyen iyilikler yapma derdinde oluyor benim gordugum ve sizinki de biraz boyle bir durum.

26 yasimdayim kimse icin " iyilik yaptim nankorluk gordum veya kazik yedim" diyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…