Pardonda ne gerek vardı bunlara. Sex yapıyorlar çocuk yapıyorlar hayattamı kalamayacaklar.
Okumuş tahsilli bir insan aynı yaştayız bi de . Ben düşünürken o nasıl bu kadar düşüncesiz aklım almıyormerhamet güzel şey ama fazlasından maraz doğar. çok yakın bi ablam kaynının sevgilisyle böyle yüzgöz oldu gereğinden fazla ilgilendi, evlenme aşamasında düğününe bile gitmek nasip olmadı hala konuşmuyolar, hatta kız ona kaynıyla hoş olmayan şeyler yakıştırdı, yeni yetme cahillerin eline malzeme vermeyin
O halde kendinizi geri çekin. Mesafe candır.Aradığımda da açmıyordu 2 saat sonra falan arıyordu. Aileye girmeden önce aşırı yalakaydi
her okuyan cahilliği aşabilseydi Türkiye cennet olurdu :) benim bahsettiğim de üniversite mezunu bir öğretmendiOkumuş tahsilli bir insan aynı yaştayız bi de . Ben düşünürken o nasıl bu kadar düşüncesiz aklım almıyor
Çok ağır şeyler yaşadı. Ailesi zorla kürtaj yaptırdı. Ama aptal yani aynı adama döndü geri . Mesafemi koydum artık yapacak başka bisey yoksiz niye bukadar kendinizi hirpaladiniz ki eltiniz için
Maddi açıdan beklentide değilim. Ailesi hergun beni arayıp ağlıyor. Benim de kendime göre sıkıntılarım sorunlarım var . Bu kadar sıkıntımın içinde hem onu düşünüp hem ailesinin derdini dinliyorsam bi teşekkürü borç bilirdim onun tarafındanİyi ki beklenti içinde degilmişsiniz..İnsan nisyandan gelir, unutmayın..
Maddi açıdan beklentide değilim. Ailesi hergun beni arayıp ağlıyor. Benim de kendime göre sıkıntılarım sorunlarım var . Bu kadar sıkıntımın içinde hem onu düşünüp hem ailesinin derdini dinliyorsam bi teşekkürü borç bilirdim onun tarafındanİyi ki beklenti içinde degilmişsiniz..İnsan nisyandan gelir, unutmayın..
Maddi olarak 0'lar suanKıyafet vs hiç uğraşmam, çocuk mu kendisi?
Bunu anne babalar, evlenen çift düşünsün. Sizin de bir geçim derdiniz vardır muhakkak.Maddi olarak 0'lar suan
Kayın valideme yük olmalarını istemiyorum. Bi sürü borcu var kadının kredi ödüyor. Eşim bile abisinin düğününün masraflarini üstlenmeyi düşündü. Ama ikiside çok nankörBunu anne babalar, evlenen çift düşünsün. Sizin de bir geçim derdiniz vardır muhakkak.
İkisi de işe girsin çalışsın o zaman, kendinizi üzmeyin bu kadar...Kayın valideme yük olmalarını istemiyorum. Bi sürü borcu var kadının kredi ödüyor. Eşim bile abisinin düğününün masraflarini üstlenmeyi düşündü. Ama ikiside çok nankör
Öyle yapcam artık.İkisi de işe girsin çalışsın o zaman, kendinizi üzmeyin bu kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?