eltim ve alışveriş

turuncukitap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
162
8
68
Ankara
kızlar bir süredir kafama takıyorum elimde olmadan ve sizlere danışmak istedim ben mi çok abartıyorum bilemedim.yakın zamanda nişanım olacak ve nişan alış verişine gideceğiz.ilk baştan beri her şeyin içinde olan eltim alış verişe de dahil oldu.bu durum beni rahatsız ediyor çünkü ilk baştan beri fazla meraklı buluyorum kendisini.size sormamda ki amacım şu, bizim aile de elti alış verişe gitmez ayıp karşılanır ama acaba bu durumu normal gören aileler var mı?

tatlım bence dun bır bugun ıkı hemen tepkı verme dur bakalım belkı de senı sevdıklerınden meraklıdırlar gelmeye ya da onu da yollamaya bunda kotu bısey yok sen alısverısını yap her aılenın görenegı farklıdır eltın sana karısmaz zaten belkı yardımcı bıle olur fıkır bıle verır hemen onyargılı olma canım eger karısmaya kalkarsa tepkını verırsın sımdı bekle sadece

evet kesinlikle haklısın ve mantıklı söylemişsin canım ama nedense ben bir türlü ondan iyi bir elektrik almıyorum.ön yargılı davranmamak için elimden geleni yapıyorum ama aile içinde de her konuya dahil olması beni ondan uzaklaştırıyor.hadi onlar düzenini öyle kurmuş karışma hakkım yok ama olay kendi işlerime dönünce elimde olmadan dahil edilmesi beni rahatsız ediyor

suanda eltımde nısanlı bende nısanlıyım ben onun hıcbseynde bulunmadım hatta evı tutuldu temlnrken ceyız dızerkn fln hıc cgrılmadm kısknclıgından catlıyr neyı kıskanıyrsa ama ben onun hıcbseyınde bulunmadgım gıbı zamanı geldgınde o da bnm hıcbseyımde bulunmuyck gelırsede terslıycem zten.senın durumnla aynı deıl ama yazmk ıstedım.

bazı ailelerde vardır bu genelde büyük olan bi kadını katarlar yardımcı olsun diye ama senin en tatlı telaşların buna takılıp da bozma moralini sakın eger karısıyorsa fırsat werme soncta aldıklarını sen kullanıcaksın kararı sen wer,yine hosnutluk olsun diye fikrini sor danış yani hatta sennde warsa oyle bi ablan bi büyüğün sen de al yanına hem daha rahat edersin:)ben söz alıswerişine annemi ve kv almıstım baktım olmuyor nişan düğün vs bişey için kmseyi almadım yanına danıstığım oldu tabi ama beğendiğimi istediğimi aldım hep

eltim benden büyük olsa dediğin doğru ama eltim bende de büyük değil malesefkendisi mi herşeye dahil olmak istiyor ailemi onu her şeye katıyor bir türlü çözemedim ama aslında sorun sadece alış verişe gelmesi de değil.meraklı yapısını doğru teşhis ettiysem evlendikten sonra da anlaşamayacağımı düşünüyorum

yazdıklarından zamanı gelince o seninkiler de bulunmak isteyecek gibi.hatta yardım amaçlı değil merak amaçlı.işte ben de bundan kötü hissediyorum kendi durumumda.yardım için olacağını düşünsem hiç aklıma bile takılmaz ama yaklaşımı hiç bir zaman iyi niyetli gelmedi

canım ozaman ben sana amacını soylıyım mı bana sunu sunu aldılar bakalım ona ne alıcaklar ne yapıcaklar fıkrınde bence. bence onu ıstemdgnı nısanlına bellı et dırek soylemesende.hem ne grek var ya ona.elti deyınce cok snır oluyrum

aaaa ben büyük sanarak oyle yazdım:) nişanlın bu hissini biliyor mu?yani eger biliyorsa eger altin kendi istiyosa nişanlın bi şekilde engel olur ama dediğin gbi aile de olabilir bu kadar zıtlık yasıcaksan hiç dahil etme eltini dediğim gbi en güzel telasların olck senin

canım herkesin farklı bizde gelir ogün kim müsaitse :))okdar sorun etme ama meraklıysa herseyini anlatmaa sakııın sen güleryüzlü kibar ol gerisini bosver tadını cıkar alışverişiin..

vuuuuu kızlaar iyi ki eltim yok yaa..

açık konuşmak gerekirse ben kendimi onun yerine koyuyorum bana gel deseler ben eltimin alış verişine gitmezdim sırf insanların aklına senin dediğin gibi şeyler gelmesin diye.ama olayı düşününce aklıma gelen tek seçenek de bu oluyor.ayrıca bana yardım edeceği bir durumda yok zaten çünkü alışverişte önceden benim beğendiklerim alınacak

napmayı dusunuyrsun pekı canım ?

benım de yok allaha sukurler olsun:)) ama aslında herkes bırbırıne karsı anlayıslı olsa ne guzel olurdu ben de meraklı ınsanları hıc sevmem..cok samımı olma mesafelı de olma dıkkat et yeter..

napmayı dusunuyrsun pekı canım ?

belki erken oldu ama ben nişanlıma rahatsızlığımı belirttim ve bu konuyu halledemediği için rahatsızlığımı bilmesine rağmen birazcık sitem ettim.anlayışla karşıladı şükürler olsun ama içimden bir his bu sorunları yaşayamaya devam edeceğimi söylüyoreğer öyle olmasaydı bir şekilde gelmesini engeleyebilirdi.yanlış mı düşünüyorum?:44:

benım de yok allaha sukurler olsun:)) ama aslında herkes bırbırıne karsı anlayıslı olsa ne guzel olurdu ben de meraklı ınsanları hıc sevmem..cok samımı olma mesafelı de olma dıkkat et yeter..

evet mümkün mertebe gereksiz samimiyet kurmuyorum açıkçası sevsinler diye de bir çabam yok.sadece sayılmak istiyorum.sevgi ise zaten olacaksa ancak zamanla olcaktır diye düşünüyorum.ilk başlarda samimiyetsiz kırılmalar pek bana göre değil

tatlım eltının yası egıtım durumu aılesı vs nedır?_ ıkınız cok farklıysanız senı cıddı anlamda kıskanıyor olabılır ama erkekler bızım gıbı ınce fıkırlı degıdlır nısanlın senı ılk etapta haksız bulabılır acele etme bundan bahsetmek ıcın...sen mesafenı koru o sana zarar veremez eger acıgını yakalarsan o zaman hemen soyle nısanlına

enteresan hareketleri var mesela nişanlıma beni çok seviyormuş gibi yansıtıyor ki sevecek kadar görüşmedik bile ama bana aynı samimiyette davranmıyor.bir konu olunca dahil oluyor merakını gideriyor sonra benimle ilgilendiği yok.eğitim durumu benden düşük.eğitim değil de gördüğüm kadarıyla görgüsü biraz zayıfbundan korkuyorum zaten.çünkü ben samimiyet kurmadığım zaman arkamdan beni burnu havada biri gösterecek bir kapasitesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…