- 9 Mayıs 2018
- 104
- 55
- 18
- 35
- Konu Sahibi cilebulbul24
-
Hemde kaç kere eşim konuştu ama yok çocukları nın evde oynama ya hakkı yokmuymuş bina sanki kaynımın pislik herif egoistçocukları boğazlamadan önce düzgünce söylediniz mi? "sınavım var, çalışamıyorum, bari sabah ve akşam belli saatlerde dikkat edin" tarzı.
Defkarca hemde kaç defa ama yok yani cahiller bina sanki Tamamı ona ait gibi davranıyorUyardınız mı?
Hemde kaç kere eşim konuştu ama yok çocukları nın evde oynama ya hakkı yokmuymuş bina sanki kaynımın pislik herif egoist
O kadar canım sıkkın ki gidip gelmiyorum bile herşeyimi kayonvalideme yetiştiriyor kaynım huzursuz olayım diye yapıyolareşiniz değil siz konuşun. kayınvalide kayınpeder hepsinin olduğu bir ortamda açın konuyu söyleyin. aklı olan herkes size hak verir.
O kadar canım sıkkın ki gidip gelmiyorum bile herşeyimi kayonvalideme yetiştiriyor kaynım huzursuz olayım diye yapıyolar
Ya vakti zamanın da az şeyler yapmadılar karı koca ama ben zaten sabah işe gidip akşam gelen biriyim yemin ederim yüksek sesle müzik bile dinle miniyorum insanlar rahatsız olmasın diye ama yok yani anlayış denen şey yok karı kocadataşınma imkanınız da mı yok? anladığım kadarıyla tek sorun gürültü değil çünkü.
Öncelikle bir sakin olmanızda yarar var ,bu kadar öfkeliyken haklıyken haksız duruma düsersiniz yoksaHerkese merhabalar eltim üst katımda oturuyor. Bina kayınvalidemin çoçuklarının sesinden bina inliyo evde hiç huzurum kalmadı yukarı çıkıp boğazlamak istiyorum çok önemli bir sınavım var ona çalışamıyorum bugun pazar ve o çocukların sesine uyandım ev kabus eşim desem sesi çıkmıyo kafayı yicem ya
Öyle olsa yemin ederim sesim çıkmaz benin e yeğenim var ama yazın bile dışarı kötü diye evde çocuklar top oynuyo aşağıdakilerde insan ve en büyk çoçugu 12 ikincisi 10 yaşında çokta küçük değiller yaniÇocuklara gürültü yapmayın, koşmayın, oynamayın deseniz de sabit tutmak çok zor ama. Çocuk onlar, yaşları da küçükse durdan sustan anlamazlar ki. Kış mevsimindeyiz, çocuklar enerjilerini atamıyor sokakta, parkta koşup oynayarak. Çocuk sesi konusunda biraz anlayışlı olmak lazım bence.
Sınavıma bağlı işte ama o kadar ses varki hukuk çalışıyorum çalışamıyorumTaşının. Zaten aile apartmanında işiniz ne?
sizde bu konuyu kv denize yetistirseniz (acsanız)mesela bir cözüm bulmaz mıO kadar canım sıkkın ki gidip gelmiyorum bile herşeyimi kayonvalideme yetiştiriyor kaynım huzursuz olayım diye yapıyolar
sizde bu konuyu kv denize yetistirseniz (acsanız)mesela bir cözüm bulmaz mıO kadar canım sıkkın ki gidip gelmiyorum bile herşeyimi kayonvalideme yetiştiriyor kaynım huzursuz olayım diye yapıyolar
Aynısı işte tek şey bu akbabadan halliceler yemin ederim akrep daha iyidir yolda görürler ne selam ne bişey kapıda karşılaşırlar suratıma kapı kapatırlarEn mantiklisi tasinmaniz....bina eşinizin ailesinin ve eşiniz de dahil kimse sizin yaşadığınız bu durumu problem olarak görmüyor....siz kendi kendinizi yediginizle kalacaksınız.Ya da siz de aynı sesleri yapmak için eve koşu bandı vs.koyup gece 3 de spor yapacaksınız.Annem üst kat komşusunun çocuklarının sesinden bıktı ,uyardi...kadın kendi çocukları yetmiyormuş gibi inadına hafta sonu ve tatillerde yigenlerini de cagirdi...annem karşı binasindan çatı katı ev alıp çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?