Eltim ve baş belası çoçukları

Eltin senin o evden çıkıp gitmeni istediği için de bilerek ses yapıyor olabilir. Yoksa çocukları da büyük laftan anlıcak yaştalar yani

amin ya yazik kadina ya ben. 2 bucuk yasindakini gunduz uyutmuyorum hos uyusada. aksam gec yatiriyorum ablasiyle bir yatiyorlar kucuk kuzda zaten belli araliklarda uykuya ihtiyaci var onu ayni anda yatiriyorm. son. 4 aydir bole duzwni tutturfum dunyaya gelen buyuyor aman uyumadilar diye steres yapma. uykusu ne zamn geliyorsa uyur. kucuk olanin daha duzeni yoktr .zaten hangi es yardim ediyor bnm ki ediyor ama ben kendim ustesinden gelmekbiatiyorm cunku esim geceleri nobete gidiyor

bir zahmet baksinlar esinle bu durumi konus bu kadr vicdansiz olmasin yazik sanada

Çocuklara anlayışlı olmak lazım da ağaç yaşken eğilir diye de birşet var.. Bizim gıkımız çıkmazdı.. Biz mi çocuk olmadık anlamıyorum.. O binada oturmak zorunda iseniz, daireleri değişseniz.. Bakalım sizin çocuk olunca da böyle mi yaklaşacaklar?

Rahatsiz olduğunuzu bukadar belli etmekten vazgeçin belki inada yaptiriyorlardir... Ayrica cocuklara karsi biraz daha anlayışlı olmak gerek duymamazliktan gelin bildiginiz için surekli kulaginiz orda olmasin ders çalışırken kulak tıpası kullanmanizi tavsiye edebilirim... Dedigim gibi hic ses duymuyormus gibi durun bir süre sonra normale döner...

O zaman 5+1 hoparlör al. Aç müziğin sesini. Rahatsız olan olursa çocuk sesinden gına geldi, çocuk sesini duymamak için müziğin sesini açıyorum dersin

Senin üç kızın mi var canım maşallah, Allah kolay doğum nasip etsin sana

Çocukları boğazlayasım geliyor düşünceniz çok ürkütücü.
Cocuklardan bahsettiginizin farkına varın.
Onların bir suçu yok.
Alin kitaplarinizi 1-2 saat bir kütüphanede çalışın.
Bu öfke dolu duygulari dizginleyin.

Sana soyle anlatayim.. sabah 7.30 da kalkmis benim zibidiler bagiriyolar.. 4 yasindaki ciglik atiyo arkasindan 1 yasindaki kiz bagiriyo.. anam basima daha neler gelecek.. susun diyom olmuyo valla zor borde inadina yapiyo cocuklar

bir zahmet baksinlar esinle bu durumi konus bu kadr vicdansiz olmasin yazik sanada
Valla eşim bir kez tutsa on kez söylenir sabah ise gitcem zart zurt diye. Gündüz yıkanamıyom bebegim durmuyor, biri uyusa biri uyanıyor birbirlerini uyandırıyorlar sesleriyle, aynı anda derin uyumadıklari için giremiyom banyoya. Mecburen eşimin akşam işten gelip bebegi tutmasını bekliyom, ama yemek yicez falan diyesiye saat geç oluyor, eşime banyoya gircem bebeğe bakıver diyom söylenmeye başlıyor sabah ise gitcem erken kalkcam diye. Bin nazla yardım ediyor o da söylenerek. Kendi rahat rahat hergün duşa giriyor, bense perişan oluyom yük oluyom banyo konusunda. Eşim anlayışlı değil pek fazla, kaç kez konuştum yine aynı bin nazla yardım ediyor canım. Allah senin yardimcin olsun 3 çocuk bir de yolda sabır versin rabbim sana

sag ol canm benm allah senin kocanada akil fikir versin vallah uzuldum canm ya keske birileri yardim etse tv durmazlar mi cocuklat

Ben öyle düşünmüyorum. Çocuklu her evde ses olur ama kudurukluk seviyesinde olmamalı.

Altlı üstlü oturmayı bu yüzden hiç anlayamıyorumyabancı biri olsa ters düşseniz de sorun olmaz ama elti falan sıkıntı

sag ol canm benm allah senin kocanada akil fikir versin vallah uzuldum canm ya keske birileri yardim etse tv durmazlar mi cocuklat
Büyük tv ile duruyordu önceden ama artık o da durmuyor. Tuvalete girsem peşimden geliyor ağlıyor atıyor kendini yerlere. Hadi büyüğü bir şekilde kandırıp girsem banyoya bu seferde bebek durmuyor, bebek benim kokumla ya da emerek uyuyor genelde, beni görmeyince çabuk uyanabiliyor veya da abisi bebegi sesiyle uyandırıp aglatiyor. Ikisininde aynı anda derin uyuması lazım o da nadir oluyor bebek uyanıyor aniden, eşimde yardımcı değil pek. Banyoya hasret kalıyom günlerce, illa eşimin tutması lazım bebeği. Senin esin ne güzel 3 çocuğa da bakarken sen banyonu yapiyorsundur, benim durumum üzücü. Neyse kafanı agrittim hakkını helal et canim

sacmalama canim. gercekten uzucuu sanki cocugu tek getrdin dunyaya eger 3 yaparsan ilerde sana tavsiyem gurultuye isaga alistr yoksa cok zorlanirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…