Eltim ve baş belası çoçukları

E gecenin bi vakti yüksek sesle müzik dinle. Uyarılarsa evimde müzik dinlemeye de hakkımız yok mu dersin

Aile apartmanında oturmayı kabul etmekle sorunlarında kabul etmiş oluyorsunuz maşesef. İmkan varsa tek çözüm taşınmak. Anlayışsız insanlarla ömürmü geçer.
Aslında ilk ben taşındım sonra o geldi kadın daha ben gelinlikle evde otururken müjde verir gibi üst katına taşıncam dedi

Aslında ilk ben taşındım sonra o geldi kadın daha ben gelinlikle evde otururken müjde verir gibi üst katına taşıncam dedi

Allah sabır versin laftan anlamayan insanlara laf anlatırken insanın ömrü tükeniyor. İnsanların huyları değişmiyor siz yıprandığınızla kalırsınız ancak. arkanıza bakmadan fırsatını bulunca taşının başka bir yere tek çözüm bu benim görüşüm.

İnşallah şu sınavım bi başarı ile tamamlasam

Aynı dert bizde de vardı. Kendi evimizi kiraya verdik suriyelilere. Evde yaklaşık 20 Kişiler ve gürültüyü tahmin edin. Dinsizin hakkından imansız gelir. Sizin eğer taşınma gibi bir durumunuz yoksa, siz de gürültü yapın. Hatta gece uykularından sıçratacak ama sesin nerden geldiğini anlamayacak yöntemler de var. Siz de gidip kütüphanede ders çalışın

Sizi çok iyi anlıyorum cahillik gerçekten cok zor

Bence bu seslerle ders çalışmaya alisin derim.üniversite sınavlarına çalışırken okulda dünya ses olurdu ama yinede o sesin içinde test çözer,ders çalışırdık.bence kafaniza çok takmişsiniz onları az seste yapsalar çok gibi geliyor olabilir.beenim üst komşum var iki oğlu var biri 10,diğeri 14 yaşında onlarda evde top oynuyorlar,birde köpek aldılar,onunla bildiğin evin içinde koşturuyorlar ben hiç rahatsız olup ta kendileriyle konuşmadım,çünkü etkilenmiyorum kendi işime bakıyorum.bence siz zitlaşmişsiniz ve abartıyorsunuz.ayrica konu başliginizda hiç hoş değil.

Ne yapmamı bekliyorsunuz her insan aynı değil ben mecbur değilim lap lap ayak sesi duymaya siz bişey demiyorsanız sizin bileceğiniz

Aynen katılıyorum benim de üst komşumun 5 yaşında oğlu var hiç susmuyor susturamıyor anneside biliyorum yani. O yüzden kızamıyorum. ama büyük çocuksa 10 yaşından büyük artık ses yaparak oynama yaşları değil bence sessiz olun denilince anlıyorlar çünkü

Ya yapmayın filan diye ses duysam neyse hiçbişey demiyorlar beni kızdıran bu

Bence taşının aile apartmanı denen şer yuvalarından hep nefret etmişimdir.Konu sahibi bence sen de çocuklar uyurken müzik aç bangır bangır ne yaptıklarını anlasınlar

O zaman bastıracaksınız parayı Bahçeli villada oturacaksınız.Kimse kimsenin çocukları enerjilerini atsınlar diye gürültü dinlemek zorunda değil.Toplu olarak oturulan yerlerde oturmayacaksınız o Zaman

O zaman bastıracaksınız parayı Bahçeli villada oturacaksınız.Kimse kimsenin çocukları enerjilerini atsınlar diye gürültü dinlemek zorunda değil.Toplu olarak oturulan yerlerde oturmayacaksınız o Zaman
20 aylık kizım var , sessiz oynasın diye butun gün peşindeyim . Sesli, ışıķlı oyuncaklarini 15 dakkandan fazla eline vermem . Alt katimda iki doktor oturuyor , yazik degil mi onlara .Kitap , boyama sessiz yapilacak ne varsa oynatırım bütün gun .
Bu gümbür gümbur evde topla oynayan çocuklar varya iste maalesef hepsi ilgisizlikten .
Evet efendim kimse kimsenin cocugunun gümbürtüsünü dinlemek zorunda değil .
Herkes apartman hayatına uyum saglamak zorunda .
Ayol ben cocugumu tutamam diyen de bastirsin parayi villa tutsun .
Yani size cok hak verdim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…