- Konu Sahibi cilebulbul24
-
Bişey yapmanızı beklemiyorum yazacağımı yazdım..haklı olmak için değil mutlu olmak için bakış açınızı değiştirin derim.cok haklısınız ses yapmasalar daha iyi ama şikayet ettiğiniz halde dinlemiyorlarsa yapacak bişey varmı sizce?? Ya bu deveyi gudeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz..!Ne yapmamı bekliyorsunuz her insan aynı değil ben mecbur değilim lap lap ayak sesi duymaya siz bişey demiyorsanız sizin bileceğiniz
O zaman bastıracaksınız parayı Bahçeli villada oturacaksınız.Kimse kimsenin çocukları enerjilerini atsınlar diye gürültü dinlemek zorunda değil.Toplu olarak oturulan yerlerde oturmayacaksınız o Zaman
Yok bizde öle değil hakkı evin içinde olup beni rahatsız etmeye bugun onların sesi ile uyandım hafta içi çalışıyorumBasliginiz hic hos degil. Benim iki cocugum var. Kizim gayet sakindi ama oglum cok enerjik. Bir dk durmaz. Yasi itibariyle cok da zaptedilecek durumda degil. Ne kadar ugrassam da cok gurultu yapiyor. Ben de ses cikardigimiz icin hosnut değilim ama durum boyle. Dikkat edin kinadiginiz sey basiniza gelmesin. Ha şunda sonuna kadar haklisiniz ki anne vurdumduymaz olmayacak. Bana komsum boyle gelse kendimi cok.mahcup hisseder, ozur diler ve durumu izah etmeye calisirim.
Evet beleş diye oturuyo zaten inşallah başınıza gelmez yaşayan bilir çünküTamam. Benim çocuğum yok ama alt kat komşuma iletirim. Onlar da eminim şartları uygun olduğu halde sırf psikopatlıklarından müstakil, bahçeli villa yerine el kadar apartman dairesine beş kişi tıkışmışlardır.
Hadi eltiyi bir nebzecik anlarım da kayına noluyor sizin dedikodunuzu yapıyor onu anlayamadımO kadar canım sıkkın ki gidip gelmiyorum bile herşeyimi kayonvalideme yetiştiriyor kaynım huzursuz olayım diye yapıyolar
Evet beleş diye oturuyo zaten inşallah başınıza gelmez yaşayan bilir çünkü
Ben nerden girdim bu aileye bende bilmiyorumHadi eltiyi bir nebzecik anlarım da kayına noluyor sizin dedikodunuzu yapıyor onu anlayamadım
Tamam. Benim çocuğum yok ama alt kat komşuma iletirim. Onlar da eminim şartları uygun olduğu halde sırf psikopatlıklarından müstakil, bahçeli villa yerine el kadar apartman dairesine beş kişi tıkışmışlardır.
Şartları uygun olmadığı halde 3 çocuk yapan insanlara hiç anlam verememişimdir.Hem kendini,hem çevreyi,hem çocukların geleceğini düşünmeyen sadece kendi istekleri doğrultusunda yürüyen insanlar yapıyor genelde.
Merhaba. İnsan birebir tanık olmadan bir annenin kayitsizliginin çocuklara nasıl yansiyabilecegini hayal etmesi gerçekten mümkün değil. Ben de sizin gibi dusunurdum. Hala durdan sustan anlamadığı için evi başa yıkacak çocuklar olabileceğini düşünsem de önce annenin tavrı doğru mu diye sorguluyorum artık.Çocuklara gürültü yapmayın, koşmayın, oynamayın deseniz de sabit tutmak çok zor ama. Çocuk onlar, yaşları da küçükse durdan sustan anlamazlar ki. Kış mevsimindeyiz, çocuklar enerjilerini atamıyor sokakta, parkta koşup oynayarak. Çocuk sesi konusunda biraz anlayışlı olmak lazım bence.
Müzik açmak felan laf aşağıdan yukarıya en güzel oklava fırça sapiyla dürtmek onlar daha çok takirti duyar özellikle yatak odalarınin altında tavana vur uykular ondan uyansinlar bakalım nolcak kısasa kısas en güzeliSizi çok iyi anlıyorum cahillik gerçekten cok zor
konu basligindan bir ben mi rahatsiz oldum. bas belasi ne yaHerkese merhabalar eltim üst katımda oturuyor. Bina kayınvalidemin çoçuklarının sesinden bina inliyo evde hiç huzurum kalmadı yukarı çıkıp boğazlamak istiyorum çok önemli bir sınavım var ona çalışamıyorum bugun pazar ve o çocukların sesine uyandım ev kabus eşim desem sesi çıkmıyo kafayı yicem ya
Kesinlikle haklisiniz bu çocukları bu hale getiren böyle anneler zaten.Merhaba. İnsan birebir tanık olmadan bir annenin kayitsizliginin çocuklara nasıl yansiyabilecegini hayal etmesi gerçekten mümkün değil. Ben de sizin gibi dusunurdum. Hala durdan sustan anlamadığı için evi başa yıkacak çocuklar olabileceğini düşünsem de önce annenin tavrı doğru mu diye sorguluyorum artık.
Örneğin dün eltimdeydik taziye sebebiyle. İki hafta oluyor babası vefat etti kadincagizin. Görümcem de 2 cocuguyla geldi. Çocuklar evi başımıza yıkacak, eltimin odaları dolaşıp yataktan yatağa zipliyorlar. Kaynanam çocuklara sus de diyor görümcem lan sizi elime alırım bak diyor bir taraftan kurabiye yerken. Eltim cok sessiz biri ama artık dayanamadı çocuklar ziplamayin yataklarin yaylari bozulur dedi. Kadini kimse umursamadi. Bir ara eltim kalkti çocuklar oyalansin diye eltimin lisedeki oğlunun bilgisayarını açmaya çalıştı kimseye sormadan. Onunla da kalmadı, 8 yaşında olan büyük çocuk eline çıra, çakmak almış misafirlerden birine çakmağı yaksana bunu yakıp sobayı yakacagim dedi. Kadın sanki yakmak zorunda gibi çırayı tutuşturdu. Normalde müdahale etmemeyi tercih ederim ama bu bana bile fazla geldi. Neden yakiyorsunuz küçücük çocuk soba mi yakarmis, evde ateş yakılır mi hiç dedim çekti kadın cakmagi. Çıra da sondu hemen. Bunların hepsine çocukların annesi şahit, aynı masada oturuyoruz ama asla cocuklari kontrol etmek için bir girişimi yok annelerinin. Sonra dedi ki çocukları kastededek, bunlar var diye kimse beni sığdıramıyor. Guler misiniz ağlar misiniz? Hangi laftan anlar ki böyle bir insan? Düşünüyorum da ben de boyle bir annenin alt katında yasasam mahkemelik olurduk herhalde.
İnsanların hayatını nasıl yaşadığına müdahale edemeyiz öyle değil mi? Kendi hayatları, kendi tercihleri.
Ayrıca bahçeli villada oturmuyorlar diye şartlarının uygun olmadığını da söyleyemeyiz bence. Belki üç çocuğun masraflarını karşılayabiliyor ancak evlerini değiştiremiyorlardır. Ya da şehir merkezine uzak bir yerde yaşamak istemiyorlardır.
Dışardan bakıp başkalarının hayatları hakkında desteksiz yargılara varmamalıyız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?