- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
- Konu Sahibi cilebulbul24
-
Aynen bende kimseyi duymam kendi dünyamdayım çünki ...Bence bu seslerle ders çalışmaya alisin derim.üniversite sınavlarına çalışırken okulda dünya ses olurdu ama yinede o sesin içinde test çözer,ders çalışırdık.bence kafaniza çok takmişsiniz onları az seste yapsalar çok gibi geliyor olabilir.beenim üst komşum var iki oğlu var biri 10,diğeri 14 yaşında onlarda evde top oynuyorlar,birde köpek aldılar,onunla bildiğin evin içinde koşturuyorlar ben hiç rahatsız olup ta kendileriyle konuşmadım,çünkü etkilenmiyorum kendi işime bakıyorum.bence siz zitlaşmişsiniz ve abartıyorsunuz.ayrica konu başliginizda hiç hoş değil.
Ya allah aşkına azıcık mantıklı konuşun davukun sesi uzaktan hoş gelir yorum yazmak için yazmayınAynen. Konu sahibi senin üst kattaki çocuklardan daha önemli sorunların var dikkat et....
Maşallah size 3 çocuk var ve dördüncüye mi hamilesiniz hay maşallahbenim 3 cocugum var esim gorevi nedeniyle geceleri calisiyor bir suru insanla ugrasiyor catismaya giriyor. bizimkiler. gurultu yapmaz demiyorum ama genede cocuk yapiyorlar oyun oynarken birden yuksek sesle yasasin diyorlar oyunlar oynuyorlar. ben bu halimle 3 cocugun gurultusune engel oluyorsam herkes olabilir alt komsum var oglan in gece aglamalari kapilari tekmeleri bile bizim cocuklari bile uyandiriyor ki bu aile. dede dayi babaanne amca ve anne babadan olusuyor bnlar bir cocugu susturamiyor ben genede sesimi. cikartmiyorm yani suc cocklarin degil onlara bas belasi demeyin annelerini alin karsisina konusun benim annemin. eltileri bise olunca tartisiip iki gun sonra konusirlardi aile arasinda kuskunluk olmaz. sizede tavsiyem kutuphaneye gidin biz ogrenciyken evde calisamazdik kutuphaneye giderdik
Ya bunlar evde çoçukları dolduruyolar yaşayan bilirAynen bende kimseyi duymam kendi dünyamdayım çünki ...
Konu sahibi siz diger olaylardan dolayi gicik olmuşsunuz bence sakin olmaya çalişın
Bizim eski evimizde üst komşumuz 6 cocuklu bir kadindi cok gürültü yaparlardı kadin hergün annemden özür dilerdi ezilip Büzülürdü Annem Olsun onlar benim yigenlerim ben onlarin sesleriyle mutlu oluyorum derdi şimdi hepsi güzel okullarda okuyan yakışıklı delikanlılar oldular annelerini nerede görsem hep rahmetli annecigime dua eder bizi hiç bunaltmadı annen,apartmanda ne yapacam ben bunlarla dige cok düsünmüştüm taşınırken Allah annenden razı olsun herzaman dua ediyorum der...
Tahrik ediyolar sonrada gidip kaynanama ve kaynımlara daha neler neler karısı camdan ben ne zaman gidiyorum ne zaman geliyorum onu takipte imişBence o evden taşının konu sahibi, o kayin ve elti bazı şeyleri bilerek yapıyorlar bence, sırf evliliginiz zarar görsün huzurunuz bozulsun eşinle diye uğraşıyorlar bence. Sonrada kaynana kayınbabaya sikayet ediyorlar sizi
Bişey derdim de burda eltimin avukatları var bişey derler şimdi hemenHa bir de konu sahibi bunlar iyi günleriniz, eltinizin çocukları büyümüşler, yarın sizin çocuğunuz olunca, evin en küçüğü sizin bebeğiniz olcağı için kaynanana kayınbaba elti kayın ve eltinin büyük çocukları hepsi bir olup senin bebeğine yapışcaklar, rahat vermicekler sana ve bebeğine, Allah şimdiden sabır versin size
Bütün bir hafta zaten çalışıyorum hafta nsonu dinlenmek sonra uyanıp bi kahvaltı yapıp dinlenmek istiyorum ama ne mümkün sonrada vaynefendim yok ölesin yok böyle evet öyleyim zaten sabah gündüz evde yokum ama bunlar sanki beni bekliyolar eve girer girmez başlıyorBurada bu tarz konular açılıyor sürekli. Yan komşumdan bilmem ne sesi, yukardan ayak sesi, aşağıdan bilmem ne sesi. Çok Garip geliyor bana nasıl yukardan , aşağıdan, kenardan gelen ses sizi bu kadar rahatsız ediyor, uykularınızı bölüyor, ders calışmanıza engel oluyor. Şahsen sesten rahatsız olmam için üst katımda sıra gecesi falan yapmaları lazım, aralıksız halay çekmeleri lazım. Dış uyaranlara karşı aşırı duyarlısınız sanırım ya da ben fazla rahatım.
Bosver sen onları, benimle dertlesebilirsin. Bende çok çektim uzak ilçede olduğum halde hala çekiyorum, kayinbabama gittikçe elti kayinda damliyorlar hemen oraya üf. Ama benden sana tavsiye o evden çıkmadan çocuk düşünme yoksa hepsi bir olup bebeğine yapışcaklar rahat vermicekler sana ve bebeğine, çocuğu oyuncak top gibi oynamaya kalkcaklar, eltinin çocukları büyümüş, o çocuklar bile senin bebeğine saldırcaklar, ailenin sonradan doğan çocukları şanssız oluyorlar bu konuda, uzağa taşın benceBişey derdim de burda eltimin avukatları var bişey derler şimdi hemen
elimden geldigi kadariylaMaşallah size 3 çocuk var ve dördüncüye mi hamilesiniz hay maşallahBende 2 tane var anca yetişiyom.
Çok haklısın ya kızdığım şey gerçekten ilgilenmiyor lar çoçuklarla kdın çok gamzsız camlar açık yazın herşeyi çırpar yukardan çok egoist kocayıla oturup bizim kesemizi konuşularmış bide söylüyoBosver sen onları, benimle dertlesebilirsin. Bende çok çektim uzak ilçede olduğum halde hala çekiyorum, kayinbabama gittikçe elti kayinda damliyorlar hemen oraya üf. Ama benden sana tavsiye o evden çıkmadan çocuk düşünme yoksa hepsi bir olup bebeğine yapışcaklar rahat vermicekler sana ve bebeğine, çocuğu oyuncak top gibi oynamaya kalkcaklar, eltinin çocukları büyümüş, o çocuklar bile senin bebeğine saldırcaklar, ailenin sonradan doğan çocukları şanssız oluyorlar bu konuda, uzağa taşın bence
sen bu sekilde. konu basliginda aciklaiyorsun ki biz eltinin avukatligini yapmiyoruz. git konus kendini guzelce ifade et bak benm de 3 afacanim var ustesinden geliyorm cok sukur biraz yetistrmeyle alakali fakat cocuklarin gunahi yok bnm cocuklar sabah aksam bagirip kapilara tekme atsin ben umursamazsam o cocuklar ne yapsin. olmadi kaynana deÇok haklısın ya kızdığım şey gerçekten ilgilenmiyor lar çoçuklarla kdın çok gamzsız camlar açık yazın herşeyi çırpar yukardan çok egoist kocayıla oturup bizim kesemizi konuşularmış bide söylüyo
Yaşlari kaç çocuklarınızın, çok zor oluyor mu hepsine yetişmek peki maşallah tekrarelimden geldigi kadariyla
Eşim defalarca eşi ile konuştu bana sen bişey deme ben konuşayım dedi ama düzelme yok bi insanı kaç defa uyarırsın bakamayacağa çoçukları doğurmuş lrı koca gıybet yapsınlar çoçuklar evi yıksınlarsen bu sekilde. konu basliginda aciklaiyorsun ki biz eltinin avukatligini yapmiyoruz. git konus kendini guzelce ifade et bak benm de 3 afacanim var ustesinden geliyorm cok sukur biraz yetistrmeyle alakali fakat cocuklarin gunahi yok bnm cocuklar sabah aksam bagirip kapilara tekme atsin ben umursamazsam o cocuklar ne yapsin. olmadi kaynana de
kac yasindalar bu cocuklar ve ka kac tane sizin ev degistrme imkaniniz yok degil miEşim defalarca eşi ile konuştu bana sen bişey deme ben konuşayım dedi ama düzelme yok bi insanı kaç defa uyarırsın bakamayacağa çoçukları doğurmuş lrı koca gıybet yapsınlar çoçuklar evi yıksınlar
5 2 7 aylik. yok canm ustesinden geliyorm duzen olursa oluyor benceYaşlari kaç çocuklarınızın, çok zor oluyor mu hepsine yetişmek peki maşallah tekrar
Biri 12 hatta 13 diğeri 12 ondan küçük 5 yaşında hadi 5 neyse küçük ama diğer 2 büyüğün sesi daha çok geliyo kavga ediyolar ses aşağı da otur dinle gecenin 1.30 kavga ettikletini duyuyoruzkac yasindalar bu cocuklar ve ka kac tane sizin ev degistrme imkaniniz yok degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?