- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
- Konu Sahibi cilebulbul24
-
ama sizde cok haklisiniz ben sandim ki benmkiler .gibi minnak elinizden ne geliyorsa yapinBiri 12 hatta 13 diğeri 12 ondan küçük 5 yaşında hadi 5 neyse küçük ama diğer 2 büyüğün sesi daha çok geliyo kavga ediyolar ses aşağı da otur dinle gecenin 1.30 kavga ettikletini duyuyoruz
Yemin ederim bi kere bağırsa yapmayın sessiz olun bu kadar sinirlenmem ama kadın hali sermiyo lap lap ayak sesi camdan ne bulursa çırpar hiç aşağının camı açıkmış umrunda olmazama sizde cok haklisiniz ben sandim ki benmkiler .gibi minnak elinizden ne geliyorsa yapin
Çok imrendim size ya ne güzel. Eşiniz yardımcı demek ki, benim iki cocugum var biri 3 buçuk yaşına gircek biri 6 aylık olcak ama inanın banyo yapmaya bile fırsatım olmuyor bazen, çocukları tutan olmayınca, eşim pek fazla yardımcı değil bana, Bende ilerde bir tane daha düşünüyom ama bir taraftan dogum korkusu ve rahat yetisebilir miyim korkusu var cocularimin hepsine. Çünkü tek başıma büyütüyom yardim edenim yok canım5 2 7 aylik. yok canm ustesinden geliyorm duzen olursa oluyor bence
Sizde onun pisliğini kürekle balkonunuzdan toplayıp onun kapısının önüne dökün gece, oh olsun ona. Kendi pisliğini kendi temizlesin, sorarsa senin pisliginden kapindan banane dersinizYemin ederim bi kere bağırsa yapmayın sessiz olun bu kadar sinirlenmem ama kadın hali sermiyo lap lap ayak sesi camdan ne bulursa çırpar hiç aşağının camı açıkmış umrunda olmaz
aman canim boswer biz baskalarina guvenerk cocuk yapmiyoruz ki aslinda ben banyo isini gece yapoyorm cok nafiren gunduz yapiyorm massalh senin minnaklaraÇok imrendim size ya ne güzel. Eşiniz yardımcı demek ki, benim iki cocugum var biri 3 buçuk yaşına gircek biri 6 aylık olcak ama inanın banyo yapmaya bile fırsatım olmuyor bazen, çocukları tutan olmayınca, eşim pek fazla yardımcı değil bana, Bende ilerde bir tane daha düşünüyom ama bir taraftan dogum korkusu ve rahat yetisebilir miyim korkusu var cocularimin hepsine. Çünkü tek başıma büyütüyom yardim edenim yok canım
o zamn inadina yapiyor kadina bak senYemin ederim bi kere bağırsa yapmayın sessiz olun bu kadar sinirlenmem ama kadın hali sermiyo lap lap ayak sesi camdan ne bulursa çırpar hiç aşağının camı açıkmış umrunda olmaz
Aynen şuan bangır bangır odaları değiştirdim inadıma yapıyo artık eminimo zamn inadina yapiyor kadina bak sen
senle alip veremedigi bisey mi var benm cocuklarda yaramaz ama bunlar daha 5 2 yaslarinda durdan anliyorsa essek kadr cocuk degil genc nasl anlamiyorlarAynen şuan bangır bangır odaları değiştirdim inadıma yapıyo artık eminim
Dur diyen yok ki ana baba anca kim ne yapmış kim ne kdar kazanmış milletin maaşını konuşsunlarsenle alip veremedigi bisey mi var benm cocuklarda yaramaz ama bunlar daha 5 2 yaslarinda durdan anliyorsa essek kadr cocuk degil genc nasl anlamiyorlar
peki kaynana kayinpeder bise doliyor muDur diyen yok ki ana baba anca kim ne yapmış kim ne kdar kazanmış milletin maaşını konuşsunlar
Benim yorumuma uzaktan davulun sesi hoş gelir yazmışsın ya. Asıl senin davulun sesi hiç hoş gelmiyor. Farkında mısın tamam eşin eşiyle konuşmuş eyvallah da olaya senin de en azından kısas yaparak müdahale etmene müsade etmiyen kocanın sesi sana uzaktan hala hoş geliyorsa yaşadıklarını hak ediyorsun demektir. İstediğin yorumu yapıyorum::: "anlıyorum seni canım ah vah "Aynen şuan bangır bangır odaları değiştirdim inadıma yapıyo artık eminim
Ayrıca hepsi aynı bu erkekler diyerek kocanın yaptığını meşrulaştırıyorsun. Hepsi aynı değil. Nasıl ki buradaki güçlü kadınlar ile güçsüz kadınlar arasındaki fark gibi güçlü erjek: kaynın ezik olan: seninkiOnu yapıcam da kocam izin vermez ben bu kadar sakin adam görmedim ama benim yeğenim yapsa kıyamet kopar hepsi aynı bu erkekler konuşmuyorum eşimle de şuan
cocuk dedikleriniz 13 12 yaslarindaymis bnde bunu yeni ogrendimKonuda yorum yapamıyorum ancak size küçük bir fikir önerebilirim. Taşınma gibi bir durum söz konusu olmazsa şayet yaşadığınız yerde kütüphane bulup erkenden gider çalışırsınız. Daha sessiz olur ve çalışan insanları görünce motive olabilirsiniz. Şimdiki çocuklara üzülüyorum oyun alanları çok kısıtlı. Dışarı da her dakika çıkamıyor insan. Çıksa bile tehlikeli. Ben kızamadım çocuk olunca. Annesi söylese dahi enerjiyi nasıl atacak çocuklar. Ayrıca çocuğa bas belası denir mi? Yakıştıramadım. Umarım öğretmenlik için filan hazırlanmıyorsunuzdur. Zira bir öğretmenin bas belası demesi çok daha vahim
Kayınpeder vefat etmiş kaynanamın pek umrunda değilpeki kaynana kayinpeder bise doliyor mu
Tabiki baskasina güvenerek çocuk yapmıyoruz canım ama insan bu konuda eşinden biraz destek bekliyor,yemek yaparken veya banyoya girmek için çocuklara bakması lazım arada yoksa banyoya giremiyom. Gece bebek uyanıyor benim, yine eşimin beklemesi lazım bebegin başında yoksa banyoya giremem. Yıkanmadan da olmaz insanız sonuçta. Böyle sıkıntılar var bende eşimden kaynaklı. Senin esin gece çocuklara bakıyor sanırım o durumda sen gelene kadar, çok sanslisinaman canim boswer biz baskalarina guvenerk cocuk yapmiyoruz ki aslinda ben banyo isini gece yapoyorm cok nafiren gunduz yapiyorm massalh senin minnaklara
cocuk dedikleriniz 13 12 yaslarindaymis bnde bunu yeni ogrendim
Gündüz çocukların hepsi aynı anda uyuyor mu senin canım , benim biri uyusa biri uyumuyor birbirlerini uyandırıyorlar o yüzden pek islerimi yapamıyom. Allah yardımcımız olsun. Konu sahibine de Allah sabır versinaman canim boswer biz baskalarina guvenerk cocuk yapmiyoruz ki aslinda ben banyo isini gece yapoyorm cok nafiren gunduz yapiyorm massalh senin minnaklara
benvede bende konus sahibine ilk basta tepki verdim ama kadin. yerden goge kadar hakliYok artıkben de 3 5 yasında sandım ne bileyim. Ben sınava hazırlanırken alt kattan sevişme sesleri gelirdi. Bekar bir evladımız lojmanı umumi işleri icin kullanıyordu sagolsun. Bu ses hiç bitmezdi kendi gider arkadaşları gelirdi belki de günlük kiraya veriyordu bilemiyorum. Çocuk olunca ben pek kızamıyorum ne bileyim belki de yeni anne olacağım o yüzden olabilir :) Elti kıskandığı icin bilerek de yapıyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?