Eltim ve bilmişliği

Başkasının lafına bu kadar takılmayın.tepsi al demiş almışsınız boşverin takmayın.ben olsam küserse küssün der minimum düzeyde görüşürüm.çocuklarınızı ezdirmeyin.

Geçen sesi. Bi masa almış hertarafı cam dedim hiç kulaknışlındeğil (sabit değil masa değiştirebiliyorsun istediğin şekilde ) evet çok pahalı bi masa kullanışlı değil ama onu gelen misafir düşünsün çocuğuna dikkat etsin sonuçta benim küçük çocuğun yok dedi ( benim 14 aylık bi oğlum var ) anladım dikkat ederim artık dedim be diyim

Başkasının lafına bu kadar takılmayın.tepsi al demiş almışsınız boşverin takmayın.ben olsam küserse küssün der minimum düzeyde görüşürüm.çocuklarınızı ezdirmeyin.
Çocukları ezdirmiyordum evinde gitmiyorum mecbur kalmadıkça ... Ama ben kv kp le yaşadığım için o geliyor .. Tepsi meselesi çok defa misafirlerin yanında söyledi bende bu tepsimden memnunum dedim ama tekrarladı beni. Çok var sana vereyim bari dedi kullanırsın misafirlerin yanında olunca konuşma insan mahçup oluyor ...

Kendi derdi yok yani..
ozaman sizin tek diyebileceginiz sey " senin yasina gelince ve cocugum büyünce bende senin gibi yaparim"

sizdede akil olsa bu zamanda ayni evde yasamazdiniz...

Kendi derdi yok yani..
ozaman sizin tek diyebileceginiz sey " senin yasina gelince ve cocugum büyünce bende senin gibi yaparim"
Ben diyorum zaten ben halimden memnunum şükürler olsun..benim istediğim tek şey eleştirme belede misafirlerin yanında yapma bunu söyledim kaç kere anlamıyor ..

Ay böyle konuları görünce şükür ediyorum eltilerime.
İnanın çok kötü bir durum. Sonuçta elti dediğimiz kişi eşimizin kardeşinin eşi. Onunla da kardeş sayılırız yani. Hiç anlamam öyle eltileri. Biz 3 gelin çok iyi anlaşırız kardeş gibiyizdir

Orası sizinde eviniz.sinir oldum şimdi eltinize dağdan gelmiş bağdakini kovuyor.keşke ayrı ev olmadan kimse evlenmese.sadece kendi eviniz olsa biraz zor gelir terbiyesizlik yapardı.

Evim üç katlı alt katta kv kp orta kat ben çocuklar çatı katta ... Bugün geldi esti geçti ona takasım geldi
belli... daha evliliginde özel hayat nedir bilmiyorsunuz yasamamisiniz cünki:) birde ben kücük gelin duyanda 1 yillik evlisiniz der... konulariniz hep ayni...

Gitme gerçekten bak aynısı benim eltide vardı .Gitmesek küsuyorlardi .Hayır kendi çocuklarını öyle bir alıştırmıştı ki şu içmek için mutfağa girerken izin istiyorlardısonra işte benim çocuklarımın bayağı yaramaz olduklarını falan söylüyorlardı.
Ee tamamda Allah aşkına koltuk takımını yeni aldım diye yerde oturmak nedir ya.
Bayağı öylelerdi yani anlatsam bayağı komik hikayeler .10 küsur senedir gitmem gelmem.Esim de işte abimin evi giderim ben dedi ilk bir iki sene sonra o da gitmeyi kesti .Çok mutluyum valla böyle

Darısı bana inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…