Eltim ve bilmişliği

Darısı bana inşallah
Inşallah şimdi o günler geliyor aklıma da ayy ruhum daralıyor.Dedigim gibi bende çok mücadele etmiştim eşim bana inada gidip geliyordu falan sonra ilahi adalet mi desem biseyler oldu.Esimin arkasından ettikleri oyunlar ortaya çıktı şimdi adını bile anmaz eşim .Sen kalbini ferah tut hiç dert etme,umursama
 
Siz eltinizin bir lafiyla yeni tepsi alirsaniz daha cok sizi yonlendirmeye calisir.Evinizde istediginiz esyayi kullanirsiniz kime ne, ben boyle durumlar da inadina yapar her geldiginde de plastik tepsiyle cay verirdim ki onun borusunun benim yasadigim yerde otmedigini anlasin.

Birakin gormemisligine de devam etsin, siz bunun farkindaysaniz herkes farkindadir.
Kendini kucuk dusurerek zamanla olgunlasir belki..
 
sen baş ediyorsun anlaşılan da çocuklarını üzmesine izin verme sakın

en büyük mücadelen bu konuda olsun hem çocukların gerilip üzülmesin hem de sana kimse bir şey diyemesin çocuklarını düşünüp uyardığın için.
 
Böyle insanları hayatınızdan çıkarın kafa rahat ohh miss zaten bi işe yaramayan boş beleş insanlar böyle bir yerleri havalarda dolaşır bir yerlere gelmiş insanların yapacağı hareketler diil bunlar bende de bu tane vardı bundan en son ağzına ........ Kovdum evimden şimdi çok huzurlu yım
 

Ben de de vardı öyle bir elti var demiyorum vardı dıyorum kendı kendıne köşesine çekildi. benım ıcınde ıyı oldu.yemeğimizi ekmeğimizi onlar vermıyorya sen kocanı cocuklarını dusun gerisi dış mandallar.
 
Ondan bir tane de bende var. Ben görüşmüyorum. eşimin ailesi,görümcelerim ( 5 tane) falan da görüşmüyor. Kendi calıp kendi oynuyor işte.
 
Valla kim olursa olsun ne yaparsa yapsın ucu çocuğuma dayanıp onu üzecek bişey yapıyorsa ağzının payını veririm,paralarım,sözlerimle gözlerimle parçalarım bi daha gık diyemez.
 
Bosver...bizdede var onlardan. Altinda yatan hep bir eziklik duygusu böylelerinde. Ciddiye almamak en iyisi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…