Eltim ve derdim

Merhaba arkadaşlar 1 senelik evliyiz ve 1 senedir çocuk sahibi olmak istiyoruz.Eltim evlendiği ilk ay hamile kaldı.Kendisi benden 10 yas büyük.Bir doğurganlık meselesi aldı başını gidiyor evde.Simdi ikinciyi düşündüklerini söylediler.Hava atar gibi.Ben strese giriyorum strese girdikçe motivasyon düşüyor.Hersey allak bullak oluyor doktora gittim eşimde ve bende sıkıntı çıkmadı ama hala bir sonuç yok.Artik o kadar bunaldım ki benim gibi bir durum yaşayan oldu mu nasıl başa çıktınız nasıl bir yol izlemeliyim.Alternatif kür vs ile hamile kalan var mı..
Böyle bir sinema filmi vardı sanırım.

Merhaba arkadaşlar 1 senelik evliyiz ve 1 senedir çocuk sahibi olmak istiyoruz.Eltim evlendiği ilk ay hamile kaldı.Kendisi benden 10 yas büyük.Bir doğurganlık meselesi aldı başını gidiyor evde.Simdi ikinciyi düşündüklerini söylediler.Hava atar gibi.Ben strese giriyorum strese girdikçe motivasyon düşüyor.Hersey allak bullak oluyor doktora gittim eşimde ve bende sıkıntı çıkmadı ama hala bir sonuç yok.Artik o kadar bunaldım ki benim gibi bir durum yaşayan oldu mu nasıl başa çıktınız nasıl bir yol izlemeliyim.Alternatif kür vs ile hamile kalan var mı..
ayy bi an bu yazıyı benmi yazdım dedim :KK34: ayynısıı neredeyse. bazı organ eksikliğini doğurganlık organıyla tamamlamış olacak ki korunmayı dahil bilmeyen tipler arka arkaya 3cocuk sonrası ikiz kürtajı olan 4harfli mahlukat ve 4senedir bir kez bile pozitif göremeyen ben ...kimse bunu dile getirmesede kv tarafından haksız yere kayırılan tarafı öylece izlemek çok zoruma gidiyo. dışarıya asla yansıtmıyorum ama insanı gerçekten içten içe yıpratıyo bu durum.

Evlenir evlenmez hamile kalanlara ben üzülüyorum ya kıskanmak çok tuhaf değil mi? Evliliği başbaşa yaşayamadan hayatını komple değiştirmiş. Kıskanmak yerine biz gezip tozup hayatımızı yaşayacağız deseniz keşke.
Ben 30umda evlendim kendi paşa gönlüm istemedi iki sene korundum. İyi ki hemen yapmamışız diyoruz hala, özgürce öğlene kadar uyumak, başbaşa vakit geçirme gibi güzellikler uzun süre gidiyor. Çocuk geldi mi temelli geliyor zira.
Buna çok katılıyorum bana da doktorlar arayı çok uzatma demeseydi beklerdim. Daha üç aylık evliydim doktor elini çabuk tut dediğinde bile bir buçuk yıl bekledim . Konu sahibinin bir sıkıntısı bile yokmuş bence de stres yapacağına ne guzel hayatını yaşasın

Buna çok katılıyorum bana da doktorlar arayı çok uzatma demeseydi beklerdim. Daha üç aylık evliydim doktor elini çabuk tut dediğinde bile bir buçuk yıl bekledim . Konu sahibinin bir sıkıntısı bile yokmuş bence de stres yapacağına ne guzel hayatını yaşasın
Değil mi ilk aydan hamile kalan birini kıskanmak 🥹😅

Ya böyle evliliğin tadını çıkarmadan çocuk yapmak çok kötü bence çünkü çocuk bir daha gitmeyecek evden hep sizinle olacak 🤣
Ve komple değişiyor zorlaşıyor.
Ağlaması, uykusuzluğu bir yandan, rahat rahat sevişemiyorsun bile ay uyandı mı o derken. E yeni evlisin adam akıllı sevişemeden hemen çocuk yapıyorsun. Ne gereksiz bir karar

Ve komple değişiyor zorlaşıyor.
Ağlaması, uykusuzluğu bir yandan, rahat rahat sevişemiyorsun bile ay uyandı mı o derken. E yeni evlisin adam akıllı sevişemeden hemen çocuk yapıyorsun. Ne gereksiz bir karar
Bence de biraz yalnız kalıp birbirini tanımak da gerekiyor belki adam evde sorumluluk almayacak nasıl emin olabilirsin ki iyi bir baba olacağından

bence eltinz size hava atmak için değil yaşı çok geçmeden 2. çocuğu yapabilmek için istiyor
10 yaş varmış aranızda siz dediniz
siz pek iyiniyetli düşünmüyorsunuz bu durumda

Başkalarını kendinizle kıyaslamayı bırakın bu başlı başına stres kaynağı olur sizin için.
Eltinizin yaşına kadar düşünüp konuşmanız da hoş değil.

Eşiniz spermiyogram verdi mi hic sadece sizmi muayene oldunuz ? Beklemek istemiyorsaniz birçok tedavi seçeneği mevcut birine başvurun.

Ben de bir süredir bebek istiyorum o açıdan sizi iyi anlıyorum. Arkadaşların dedikleri doğru ama hem daha yeni evlisiniz. Kimseyi umursamayin. Mesela benin de görümcem ilk aydan hamile kalmıştı. Ben de nişanlı iken çok tuhaf karşılaşmıştım. Ne acelesi vardı gibi . Daha sonra ben evlendikten bir süre sonra bebek istemeye başladım hemen değil ama çok da uzatmadim. Görümcemler kayınvalidemler bebek istedigimizi bildikleri halde Görümcem hayat size güzel çocuksuz oh falan yapıyor. bozuluyorum üzülüyorum. İçimden diyorum sen de yapmasaydin o halde . Belki iyi niyetle söylüyor ama şu dönemde kim ne derse alınacak bir duygusallık içerisindeyiz. İnşallah tez vakitte bebeğiniz olur süreç biraz uzarsa da zamanla biraz daha alışıyorsunuz o açıdan o nasip olduğu zaman gelecek.

Bebeği kendiniz için mi yoksa eltiniz 2 bebek istiyor benimde yapmam lazım diyemi istiyorsun

Fizyolojik bir probleminiz olmadığı Dr tarafından söylenmişse öncelikle kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın bu şekilde strese girersini.Hamilelik için stres ve kıskançlık duygusunu yenin.

Kaç yasindasiniz bilmiyorum ama eltiniz sizden büyük belki ondan dolayı peşpeşe düşünüyordur. Ben tam 7 sene hamile kalamadkm. Sonra kafam dağılsın diye kursa gittim. Çocuk olayinida iyice birakmistim. Pat o ay hamile kaldım. 2,5 aylıkken düşük yaptım ama. İşin özü kafan rahat olacak

Ben de bir süredir bebek istiyorum o açıdan sizi iyi anlıyorum. Arkadaşların dedikleri doğru ama hem daha yeni evlisiniz. Kimseyi umursamayin. Mesela benin de görümcem ilk aydan hamile kalmıştı. Ben de nişanlı iken çok tuhaf karşılaşmıştım. Ne acelesi vardı gibi . Daha sonra ben evlendikten bir süre sonra bebek istemeye başladım hemen değil ama çok da uzatmadim. Görümcemler kayınvalidemler bebek istedigimizi bildikleri halde Görümcem hayat size güzel çocuksuz oh falan yapıyor. bozuluyorum üzülüyorum. İçimden diyorum sen de yapmasaydin o halde . Belki iyi niyetle söylüyor ama şu dönemde kim ne derse alınacak bir duygusallık içerisindeyiz. İnşallah tez vakitte bebeğiniz olur süreç biraz uzarsa da zamanla biraz daha alışıyorsunuz o açıdan o nasip olduğu zaman gelecek.
Teşekkür ederim beni anladığınız için.Derdim zaten eltimi eleştirmek kin duymak değil insanın içine yara olmuş bir durumu daha da deşip acı verdikleri için üzüntü duyuyorum sadece

Öncelikle bir kaç doktora görünün
Genellikle bir sene dolunca ilgileniyorlar
Bir sorun yoksa çocuk yapmayı erteleyin
Göreceksiniz çocuğunuz olacak 😁

Konunuzun eltinizle alakası yok. Sırf size hava atmak için çocuk yapacak halleri de yok. İkinizde de sıkıntı yoksa 1-cok stres yapiyosunuz 2-yanlis yapiyosunuz 😂😂 yumurtlama tarihlerinizi iyi belirleyin yanlış tarihlerde deniyor olabilirsiniz. Bir de pozisyon değiştirmeyi deneyin belinizin altına bir yastık koyup ilişkiden sonra 1 saat uzanın kalkmayın . İlişkiden sonra tuvalete gidilmez ve banyo yapılmaz bir müddet spermler çıkmasın diye

Back
X