- 18 Kasım 2008
- 4.164
- 1.938
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaa arkadaşım ne banyosu ALLAH AŞKINA eltim olacak o şahıs çocuğun poposunu onlara yatmaları için hazırladığım odada siliyor çocuk tuvaletten çıkıyor kızımmmm gel poponu silelim diyor odaya alıyor siliyor siliyor sildiklerini halının üzerine koyuyor sonrada hepsini toparlayıp mutfağa geliyor mutfak çöpüne atıyor sonrada mutfakta elini bigüzel yıkıyor hayatımdan belleğimden benliğimden hiçbirzaman çıkmayacak iğrenç bi görüntü oysaki hem tuvalette hem banyoda elini hiç değdirmeyeceği şekilde kapaklı basıp açmalı birsürü çöp varEvet çok abartılı düşüncelerin var.
Temizlik konusu başlı başına bir hastalık derecesinde.
Eltin vurdumduymaz veya görgüsüz olabilir ama sen de epey abartmışsın.
Hem deli olana kadar,daha ilk kakalı mendil olayında uyarabilirdin.
Bu mendiller madem banyoda kakalanıyor...Neden banyoda çöpe atmıyor onu anlamadım.
Elinde kakalı mendille mutfağa neden ve nasıl geliyor ?
Ya mendil kakalı değil (sadece kendi ellerini sildiği mendil)
Veya banyodaki çöp kutunun kapağı kapaklı ve kapalı olabilir mi ?
Hani açması zor olan ve hijyenik olmayanlardan ?
Size bu yorumu yapmıştım kaale alıp yorum yapmadınız son olarak mutfak takımlarınızı çöpe atmışsınız ne diyeyim Rabbim gün gelip bol keseden çöpe attığınız israf ettiğiniz şeylere sizi muhtaç etmesin eşinizin anlayışını hor kullandığınız bu günlerînizi aratmasın inşallahcok uzgunum ama abartmissiniz gercekten evet hakli taraflariniz var ama dunyanin sonu degil oyle cumleler kullanmissiniz ki icerigini bilmeyen biri sizin esinizi sevgilisiyle yatakta bastiginizi falan dusunebilir:) esasen ben bu temizlik takintili bayanlar icin cok uzulurum rabbim yardimciniz olsun benimde bir teyzem var ayni sizin gibi ellerine bakamam icim parcalanir o derece yani ama inanin kocasi dahil kimseye yaranamadi hep deli muamelesi gordu dahasi hic mutlu olmadi yapmayin bunu kendinize... ne yani o bulasik mak. atacak misiniz? evi havaya mi ucuracaksiniz? bir silkelenin kendinize gelin hic dusundunuz mu rabbimiz yarin huzurunda bize ''evini kac kez domestosladin kac defa kirkladin'' mi diyecek yoksa ey kulum neden sana el verdim ayak verdim her turlu nimet verdim bana ibadet edecegin yerde zamanini neden bos seylere harcadin mi diyecek? inanin rabbimin gucune gider de onulmaz dert verir allah korusun biraz agir yazdim insallah faydali olur sakinlesin kendinize gelin olmus bitmis gitmis tamam iste.......
tamam eltiniz hatalı da siz de kıskanç birisiniz bence ...
o kahvaltı takımlarını çaydanlıkları neden attınız ki... siz en az 19841564321 kere yıkamışsınızdır onları en pahalı çamaşır suyuyla ...
iyi ki 3 gün sizde kalmışlar, bu ne sinir ...
evi havaya uçurmayı bile düşünmüşsünüz, pes ...
çocuğunuz olsa aylık mobilya değiştireceksiniz sanırım.
kızım 5-6 aylıktı o zamanlar. ben kuaföre gittim eşim evde kızımızla kaldı. kızın altını açmış biraz hava alsın diye sonra pc de oyuna dalmış. ben geldiğimde elinde deterjanlı bezle halı siliyordu. noldu dedim, kızım kakasını yapmış :) halıyı yıkamaya verdik, tertemiz oldu.
bu temizlik takıntınızın altında sakladığınız başka birşey var bence. psikoloğa gidin lütfen. eşinize de yazık.
hayır kahvaltı takımlarınıda çaydanlığıda hiç yıkamadım direk çöpe attım.sadece lavobonun içine ve bulaşık makinasına çamaşır suyu koydum ama sinirle halıyı toplamayı unutmuşum birazda fazla olmuş abartmışım yeni aldığım mutfak halısına sıçramış evime eltim ilk defa gelecek diye çeyizden yeni açıp sermiştim şimdi serilmeyecek derecede kötü rengi bordo kremdi hem damla damla çamaşır suyu olmuş hemde sertleşmiş tüyleri eltim maşallah bir geldi pir geldi hem psikolojimi mahvetti hemde maddi zarara uğrattı eşimle nedeyse bir haftadır konuşmuyoruz hele o mutfakta ogünden sonra hiçbişeyi içime sinerek yapamıyorum bulaşık makinasına tabak yerleştirirken tiksiniyorum hep o eltimin kakalı mendille kirlettiği ellerini mutfak lavobosunda yıkayışı sonra aynı lavoboda tabakları sudan geçirip makinaya dizişi geliyo gözümün önüne eşim enson kendini düzeltmezsen boşanmayı düşünüyorumsenden bile dedi sizde hep bana yüklendiniz ama kim olsa benim yerimde sağlıklı bi psikolojiyle düşünemezdi burda herkes fikrini söylemekte serbest ama neden kimse birazda benim tarafımdan bakmamış olaya ben zaten çok abartılı olduğunu kabul ettim sadece beni bukadar üzen canımı yakan eşimle beni boşanma derecesine getiren insanında birazcık üzülmesi için fikirlerinizi ve desteğinizi istedim keşke birazda beni anlasaydınız
hayır kahvaltı takımlarınıda çaydanlığıda hiç yıkamadım direk çöpe attım.sadece lavobonun içine ve bulaşık makinasına çamaşır suyu koydum ama sinirle halıyı toplamayı unutmuşum birazda fazla olmuş abartmışım yeni aldığım mutfak halısına sıçramış evime eltim ilk defa gelecek diye çeyizden yeni açıp sermiştim şimdi serilmeyecek derecede kötü rengi bordo kremdi hem damla damla çamaşır suyu olmuş hemde sertleşmiş tüyleri eltim maşallah bir geldi pir geldi hem psikolojimi mahvetti hemde maddi zarara uğrattı eşimle nedeyse bir haftadır konuşmuyoruz hele o mutfakta ogünden sonra hiçbişeyi içime sinerek yapamıyorum bulaşık makinasına tabak yerleştirirken tiksiniyorum hep o eltimin kakalı mendille kirlettiği ellerini mutfak lavobosunda yıkayışı sonra aynı lavoboda tabakları sudan geçirip makinaya dizişi geliyo gözümün önüne eşim enson kendini düzeltmezsen boşanmayı düşünüyorumsenden bile dedi sizde hep bana yüklendiniz ama kim olsa benim yerimde sağlıklı bi psikolojiyle düşünemezdi burda herkes fikrini söylemekte serbest ama neden kimse birazda benim tarafımdan bakmamış olaya ben zaten çok abartılı olduğunu kabul ettim sadece beni bukadar üzen canımı yakan eşimle beni boşanma derecesine getiren insanında birazcık üzülmesi için fikirlerinizi ve desteğinizi istedim keşke birazda beni anlasaydınız
enaz benim kadar onunda gözyaşı dökmesini üzülmesini istiyorum üzülsünki bir daha kasıtlı veya kasıtsız kimseyi üzmesin lütfen bana fikirlerinizle yardımcı olun benim eltimin karekterindeki bi insana eşlere çaktırmadan nasıl laf sokulur nasıl hataları gözüne sokulur şakayla karışık nasıl laf vurulur