takma kafana...eltinin kıskançlığı bu.pabucunun dama atılacağından korkuyor..merhaba kızlar
başlıktan da anlaşılacağı üzere sorun müstakbel eltim
erkek arkadaşımla tanışıp da olayı ailesine açtığından beri kız resmen bana düşman. isteme + söz + nişan aynı gün olacağı için henüz kendisiyle tanışamadık. ama ailelerimiz tanıştı, onlar bize geldiler biz başka şehirde olmalarına rağmen gittik hatta onlarda kaldık vesaire. abiyle elti başka bir şehirde olduğundan onlarla tanışamadım.
kız sürekli her hareketinde görümcelerimle kayınvalideme laf sokuyormuş. örneğin kahve yapıyormuş ikram ederken "benimkini beğenmezseniz yeni gelininiz yapar üzülmeyin" diyormuş.
bizim küçük görümcemle face'de bi fotoğraf altında yorumlaşmamızı görmüş ağlayarak kayınvalidemi aramış, "görümce niye lugavi ile bu kadar sıcak da ben 3 senedir evliyim benimle değil" diye. evet onunla görümceler çok samimi değil çünkü ne arar ne sorarmış ancak bayramdan bayrama. biz ise en az hafta bir konuşuruz görümcelerimle en az. ayrıca kız çok soğuk ve sürekli surat asıyor.
en son bayramda benimle alakalı bir konu olunca görümceler "lugavi de çok güler yüzlü çok sıcak bir kız" demişler ama ona kasten değil yani muhabbeti olmuş. bu başlamış "beni yakıştıramıyorsunuz kardeşinize di mi ben çok mu çirkinim beni sevmiyorsunuz" demiş.
bundan önce de kayınvalidem istanbul'dan eltimin yanına giderken sırf aramız ısınsın eltiyle diye türk kahvesi ve lokum gönderttim. ne teşekkür etmiş ne bir şey. bunu da ben söylemedim erkek arkadaşım fark etti annesine sormuş seninle teşekkür yollamadı mı lugavi'ye diye o da yok oğlum ben de çok şaşırdım bu kadarı da olmaz ayıp artık demiş.
kayınvalidem "belki tanışınca böyle davranmaz ama kızım sen kusura bakma o biraz böyle garip davranıyor" diyor.
bu arada ben 22, erkek arkadaşım 24, elti 26 ve erkek arkadaşımın abisi 32 yaşındayız ve babaannemle bu konuyu konuşurken "eltin erkek arkadaşından medet umuyor olabilir mi? nedense aklıma bu geldi." dedi.
çok saçma belki ama içime kurt düştü. çünkü elti ailedeki herkese soğuk falan görümceleri hayatta aramaz ama erkek arkadaşımı en az haftada 1 arar :26:
ne yapmalıyım ben aramın eltiyle de soğuk olmasını istemiyorum ama babaannemin söylediği aklımı kemirmiyor değil. aslı olabilir mi sizce? :44:
takma kafana...eltinin kıskançlığı bu.pabucunun dama atılacağından korkuyor..
merhaba kızlar
başlıktan da anlaşılacağı üzere sorun müstakbel eltim
erkek arkadaşımla tanışıp da olayı ailesine açtığından beri kız resmen bana düşman. isteme + söz + nişan aynı gün olacağı için henüz kendisiyle tanışamadık. ama ailelerimiz tanıştı, onlar bize geldiler biz başka şehirde olmalarına rağmen gittik hatta onlarda kaldık vesaire. abiyle elti başka bir şehirde olduğundan onlarla tanışamadım.
kız sürekli her hareketinde görümcelerimle kayınvalideme laf sokuyormuş. örneğin kahve yapıyormuş ikram ederken "benimkini beğenmezseniz yeni gelininiz yapar üzülmeyin" diyormuş.
bizim küçük görümcemle face'de bi fotoğraf altında yorumlaşmamızı görmüş ağlayarak kayınvalidemi aramış, "görümce niye lugavi ile bu kadar sıcak da ben 3 senedir evliyim benimle değil" diye. evet onunla görümceler çok samimi değil çünkü ne arar ne sorarmış ancak bayramdan bayrama. biz ise en az hafta bir konuşuruz görümcelerimle en az. ayrıca kız çok soğuk ve sürekli surat asıyor.
en son bayramda benimle alakalı bir konu olunca görümceler "lugavi de çok güler yüzlü çok sıcak bir kız" demişler ama ona kasten değil yani muhabbeti olmuş. bu başlamış "beni yakıştıramıyorsunuz kardeşinize di mi ben çok mu çirkinim beni sevmiyorsunuz" demiş.
bundan önce de kayınvalidem istanbul'dan eltimin yanına giderken sırf aramız ısınsın eltiyle diye türk kahvesi ve lokum gönderttim. ne teşekkür etmiş ne bir şey. bunu da ben söylemedim erkek arkadaşım fark etti annesine sormuş seninle teşekkür yollamadı mı lugavi'ye diye o da yok oğlum ben de çok şaşırdım bu kadarı da olmaz ayıp artık demiş.
kayınvalidem "belki tanışınca böyle davranmaz ama kızım sen kusura bakma o biraz böyle garip davranıyor" diyor.
bu arada ben 22, erkek arkadaşım 24, elti 26 ve erkek arkadaşımın abisi 32 yaşındayız ve babaannemle bu konuyu konuşurken "eltin erkek arkadaşından medet umuyor olabilir mi? nedense aklıma bu geldi." dedi.
çok saçma belki ama içime kurt düştü. çünkü elti ailedeki herkese soğuk falan görümceleri hayatta aramaz ama erkek arkadaşımı en az haftada 1 arar :26:
ne yapmalıyım ben aramın eltiyle de soğuk olmasını istemiyorum ama babaannemin söylediği aklımı kemirmiyor değil. aslı olabilir mi sizce? :44:
Gerçekten çok saçma.
Ne alaka evli barklı kadın sizin nişanlınızdan medet umsun...
Daha hiç görmediğiniz kadının söylediği her cümleyi bilmenizde hiç normal değil.
Birinden uzak duracaksınız size eltinizin laflarını yetiştiren insandan uzak durun.
Bugün onu anlatır, yarın sizi , unutmayın
Bence size durmadan laf taşıyıp daha şimdiden hiç tanımadığınız insanla aranızı bozan insanlardan korkmalısınız. Bellimi olur belki tanıdıktan sonra görümcenizden daha çok seversiniz.
babaanne yaşını başını almış ama aklı cin gibi Maaşllah.kadın ne medeti umacak sevgilinden evli barklı insan ne alakası var? çok ayıp bunu dillendirmek ve böyle bi başlık açmak bile
ama ailecek bi değişikler.görümceler diğer eltinin dediklerini sana antalıyorlar k.valide keza yine öyle elti desen çocuk gibi ühühü bana niye böyle yaptınız da ona yapmadınız larda çok komik zaten.herkesler bi garip.
Gerçekten çok saçma.
Ne alaka evli barklı kadın sizin nişanlınızdan medet umsun...
Daha hiç görmediğiniz kadının söylediği her cümleyi bilmenizde hiç normal değil.
Birinden uzak duracaksınız size eltinizin laflarını yetiştiren insandan uzak durun.
Bugün onu anlatır, yarın sizi , unutmayın
çok itici bir başlık
ayrıca görümcesiyle çok konuşuyor ya da az konuşur onu ilgilendirir.
belli ki kıskançlık olmuş ama yinede bilemeyiz.
çok merak ediyorsan ara sor, erkek tarafı da tuhaf dedikodusunu yapmaları hoş değil, umarım bir gün seninkini de yapmazlar
Ayyyy tövbe,,, Daha kızla tanışmamışsın bile erkek arkadaşın ne var ne yok sana yetiştiriyo bu hiç hoş değil ve hiç bu toplara girme derim.
Kocasının kardeşi onun da kardeşidir, arayıp soracak tabi. Belki diğerlerinden ayrı seviyordur.
bence olaya tek tarfaftan bakıyorsun henüz kızla tanışmamışsın ve o aileye girmemişsin. belki de eltinin çok haklı sebepleri vardır neler yaşadılar neler oldu bilemezsin. önyargısız tanımaya çalış sonra yargıda bulun derim
böyle tuzaklara düşme derim !!!
oğlan evi genelde gelinlerini iddialaştırarak yarış atı yapmaya çalışırlar , saf olanlar atlar kendini yer yırtar tabi,
belki de o kadar soğudu okadar çok şey yaşattılarki benden uzak olsunlarda ne hali varsa görsünler modundadır, yoksa görmediği insana neden tavır alsın, görümcelere çok güvenmeyin aramıyorsa nedeni vardır, nişanlınızı aramasının nedeni de eşiniz kalbini kırmadıysa neden aramasın , insanlığa insanlık !
nişanlınızdan medet umuyor cümlesini tam anlamadım ama eger ona sırnaşmaya çalışıyor ilgi duyuyor anlamındaysa gerçekten çok ayıp ve büyük vebal !
bence eltiniz sizinle uğraşmak kıskanmak yerine içinden sadece seni de görcez , içlerini öğrenince böyle olabilecekmisin diyordur , sadece izliyordur ,
belki de ona aksini söylüyorlardır bilemezsiniz, ona da senden için çok suratsız sen şöylesin diyorlardır :) bizimkilerde samimi olduğum eltilerimle bana çok yapıyorlar ama hiç düşmedim, hiç birimizde onların gazıyla aramızı bozmak diş bilemedik
mutluluklar diliyorum
Bence size durmadan laf taşıyıp daha şimdiden hiç tanımadığınız insanla aranızı bozan insanlardan korkmalısınız. Bellimi olur belki tanıdıktan sonra görümcenizden daha çok seversiniz.
evet aslında annem de tam dediğiniz gibi laf yetiştirme durumunu yanlış bulduğunu söylüyor sürekli.
başlık açmamın nesi ayıp onu anlayamadım, zaten kıza önyargılı olmak istemediğimi hatta aramın iyi olmasını istediğimi söylüyorum. eğer buraya başlık açıp dert edindiğimiz şeyden ayıplanacaksak ne alemi var o zaman bu ortamın? bana laf yetiştiriyor bile olsalar ben bu durumdan rahatsızım ve akıl almak istiyorum beni gereksiz yere topa tutmanızın ne alemi var ki?
evet aslında haklı olabilirsiniz ama durumda şu var kızın "ben sevdiğim insanları asla paylaşamam" diye bir lafı var. ve kız kendi ailesinden hiç sevgi görmediğini falan anlatıyormuş herkese bu yüzden eşinin ailesi ona sıcak davranınca (kv ve kp) onları kendi annesi babası yerine koymuş ve bu yüzden de beni sevmelerini çekemeyeceğini kendi ağzıyla söylemiş.
evet aslında haklı olabilirsiniz ama durumda şu var kızın "ben sevdiğim insanları asla paylaşamam" diye bir lafı var. ve kız kendi ailesinden hiç sevgi görmediğini falan anlatıyormuş herkese bu yüzden eşinin ailesi ona sıcak davranınca (kv ve kp) onları kendi annesi babası yerine koymuş ve bu yüzden de beni sevmelerini çekemeyeceğini kendi ağzıyla söylemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?