'yazilanlardan sonra siteye girmeme karari almistim' diye edit yapmissin.. dogrular zor mu geliyor nedir?
hakli ciktigini eklemissin de, insanlar zaten sana haklisin haksizsin, eltin bir melek dememis, once bi tanı demisler.. hem eltinin gercekten itici cikmasi, sana her konusmayi yetistirmelerini hakli cikarmaz.. gelinlerini, namuslarini, yeni geline kotulemek ne demek, ne olursa olsun.. iste bu kadar sahip cikiyolar ki, o kiz da surat salliyo.. cok kalitesiz bi davranis, sana samimi davraniyolar gibi algilamis olsan da..
Kendini herseye goz yuman, susan, alttan alan, sinirleri alinmis biri gibi gosteriyorsun bence. Bunu dusunmemin sebebi, buradaki bayanlarin eski yorumlari canini sikmis ve geri donerek hakliligini ispat etmek istemissin. Ben kimsenin bu kadar sabirli, hosgorulu olabilecegini dusunmuyorum. Hatta bunun adi hosgoru bile degil; eltin "cok pismanim, keske senin kocanla evlnebilseydim" diyor. Sen bunu bile olgunlukla karsiliyorsun oyle mi? Eltinin milletin icinde boyle bisey soyledigine de inanmadim ayrica.
Kendini herseye goz yuman, susan, alttan alan, sinirleri alinmis biri gibi gosteriyorsun bence. Bunu dusunmemin sebebi, buradaki bayanlarin eski yorumlari canini sikmis ve geri donerek hakliligini ispat etmek istemissin. Ben kimsenin bu kadar sabirli, hosgorulu olabilecegini dusunmuyorum. Hatta bunun adi hosgoru bile degil; eltin "cok pismanim, keske senin kocanla evlnebilseydim" diyor. Sen bunu bile olgunlukla karsiliyorsun oyle mi? Eltinin milletin icinde boyle bisey soyledigine de inanmadim ayrica.
bi de gorumcelerim ve kayinvalidem diye sahiplenise bakilirsa, eltiye karsi ittifaka girmeye hazir.. cunku o kiz pis kaka, kayinvalide ve gorumcecikler sevmemekte hakli, konu sahibi cok sevildi, cunku harika bi kiz..
(kimbilir o elti neler yasadi)
"bana da dönüp "sen çok şanslısın X ile evleneceksin, ben de senin yaşında olsam onunla evlenirdim o abisinden çok farklı" dedi.
ben bir şey diyemedim salak gibi kalakaldım."
Elti herkesin icinde bunu soyluyor, sen de oyle saf gibi kaliyorsun oyle mi? :) Gercekten guldum yaa...
Yesilcam film senaryolarini andirmis senin kurgun. Kotuler fazla kotu, iyiler de aptallik deresinde iyi.
"bana da dönüp "sen çok şanslısın X ile evleneceksin, ben de senin yaşında olsam onunla evlenirdim o abisinden çok farklı" dedi.
ben bir şey diyemedim salak gibi kalakaldım."
Elti herkesin icinde bunu soyluyor, sen de oyle saf gibi kaliyorsun oyle mi? :) Gercekten guldum yaa...
Yesilcam film senaryolarini andirmis senin kurgun. Kotuler fazla kotu, iyiler de aptallik deresinde iyi.
aralara serpistirilmis cumleleri derliyorum ki taniyin konu sahibini; cok sicak kanli ve guleryuzlu, eltisi suratsiz, sabirli, sessiz, eltisi cirkef.. eltisi onu kiskaniyo, gorumceleri kaynanasi onu seviyo, hep kibar cevaplar verir agir tahriklere karsi, ya da susar.. bi de en iyi koca yine onunki, eltisi bile begendigini dile getirmis..
kiz ne guzel anlatmis iste kendisini, ne ugrasiyoruz biz
aralara serpistirilmis cumleleri derliyorum ki taniyin konu sahibini; cok sicak kanli ve guleryuzlu, sabirli, sessiz, eltisi onu kiskaniyo, gorumceleri kaynanasi onu seviyo, hep kibar cevaplar verir agir tahriklere karsi, ya da susar.. bi de en iyi koca yine onunki, eltisi bile begendigini dile getirmis..
kiz ne guzel anlatmis iste kendisini, ne ugrasiyoruz biz
Hahaha :))) Prenses yaa :))
Ama en guzel ozelligini eklemeyi unutmussun konu sahibi; mutevazilik. Zira butun kk bu konuda hemfikirdir.
Neyse saka bir tarafa; dedigin gibi belki sen haklisindir, eltin huysuz kaprisli biridir. Buna bir sozum yok. Fakat bence olaylari ya coook abartiyorsun, ya da gercekleri saptiriyorsun.
Hahaha :))) Prenses yaa :))
Ama en guzel ozelligini eklemeyi unutmussun konu sahibi; mutevazilik. Zira butun kk bu konuda hemfikirdir.
Neyse saka bir tarafa; dedigin gibi belki sen haklisindir, eltin huysuz kaprisli biridir. Buna bir sozum yok. Fakat bence olaylari ya coook abartiyorsun, ya da gercekleri saptiriyorsun.
hakli olabilecegi bsy yoktu ki konuyu actigi vakit.. -mis, mus dolu hep anlattiklari.. simdi de gelmis hakli ciktim diyor.. onyargili derim o zaman, cunku cok pesin hukum vermis kulaktan dolma seylerle..
insaallah yarin da kalles kaynanam kalpsiz gorumcem diye konu acmaz..