eltime kuma gitsem ancak bu kadar olurdu herhalde

Başlığı okuyunca farklı düşündüm yani konuyla başlık çok alakasız..Ayrıca henüz evlenmediniz bi kızla tanış,konuş bakalım neler yaşamış neler olmuş,aileyle belki sorunları vardır o yüzden aramıyodur,evlenmeden insana bazı şeyler farklı gelir evlenip içlerine girdiğin zaman anlarsın..Belki erkek arkadasının ailesi sandığın kadar iyi değil..Ben mesela evliyim,kaynımın sevgilisi yani eltimle aram çok iyidir çok yakın arkadaş gibiyiz,insanın içinde herhangi bir fesatlık yoksa eğer iyi davranır,sana en iyi davranması gereken kişi o şuanda arayıp sorması falan lazım anlattıklarına göre erkek arkadsını haftada bir arıyomuş..İçindede şüphe olmasın bende kaynımla sürekli msjlasırım konusurum telefonda ama kv kp aramam öyle...

daha görmemişsin bile kadını...
"onu yapmış,bunu demiş" le olacak iş değil bu...
nerden biliyosun sana bunları anlatanın onada aynısını yapmadığını...
bi de kadının kendi kaynından hoşlandığını ima etmeye çalışıyosun...
asıl siz ayıp ediyosunuz...

yok artık
babanneniz zanmanında bu işlerle çok uğraşmış devir hala öyle yürüyor sanıyor aklınca. yuhh diyorum başka da bişey demiyorum.

buarada diğer gelinin size sürekli dedikosunu yapıyor olmaları çok dedikoducu bir aile olduğunu gösteriyor.
ne bu hemen satmışlar bile eski gelini. benden demesi sizin dedikodunuzuda dğer geline yapıyorlardır. yani illaki bulurlar konuşacak anlatacak bişey.
sanmayın ki onların gözünde sadece diğer gelin kötü. sizde gelinsiniz ve sizde potansiyel dedikodusu yapılacak kişisiniz.
haydi kalın sağlıcakla :)

canım bence hiç tanışmadan kafanı böyle şeylerle doldurma
babaannende alemmiş he.. daha neler artık (Allah korusun)
sen önce kendin tanı.. ve sakın suratlı falan değil gayet güzel davran
nişanlının ailesi elti kızıştırmasına girmişler gibi geldi
dikkat!

Elti sana ne yaptı ki? Eşinin ailesine sitem etmiş kadın. Onlarında iyi niyetli olduklarını hiç sanmıyorum, olsalardı şayet seninle gelinlerinin dedikodusunu yapmazlardı .

Bence eltini senin üzerinden kıskandırmaya çalışıyorlar. Sende aileye yeni girecek birisi olarak baya motive olmuş durumdasın.

Böyle insanlara asla güvenmemeni tavsiye ederim. Bugün seninle onun dedikodusunu yapıyorlar, yarın bir gün sen aynı durumda olmayacağından eminmisin?

Babaanne beni dumura uğrattı ...

Bir insanın böyle bir konuşmadan kastı ne olabilir? Sizi düşman mı etmek istiyor ?

Resmen evli barklı kadına iftira atmış, Allah böylelerinden korusun.

Başlıkta çok rahatsız edici.

Son düzenleme:
Kayınvalide de iş yok eş adayında da. Baya baya laf taşımışlar elitinizin dedikodusunu yapmışlar daha aileye yeni girecek olan birine. Hemen her şeye atlamayın da inanmayın da sadece gözlemleyin ve kimse hakkında kimseye yorum yapmayın.

dha nişanlı bile değilsiniz elti görümce kaynana kelimeleri almış başını gidiyor maşallah
ben nişanlıyken bile diyemiyordum bunları
ayrıca bence laf yetiştirende sorun eltiniz olacak bayanda değil

eltinin, erkek arkadaşınla ve kv ile konuşmaları çok ilginç gerçekten.
yani ona mı kalmış,erkek arkadaşının kiminle evleneceği,kv denin ne kadar oturacağı...
eltin kendi ailesi yerine koymuş,sende yeni gelin olduğun için bütün
ilginin senin üzerinde olmasından rahatsız.kıskançlıktan yaptığı aşikar.

ama rahatsız olduğum nokta,ne kadar ayıp ki,eltin onları yakın bulup anlatmış.
görümcenle kv ise laf taşıyor sana.emin ol,evlendikten sonra yaşadığın ilk problem de eltinin
kulağına gidecek.sakın güvenipte ne görümcene ne de kv ye eşinle yaşadığın problem olsun,
kendinle ilgili problem olsun anlatma.
Sana karşı başkalarının dedikodusunu yapan, başkasına karşı da senin dedikodunu yapar.
çok çirkin bir davranış.

aynı benim elti.Allah kolaylık versin.en küçük bir fırsatta en güzel şeyleri zehir edecektir.

dedikoduların çok doğru olduğunu düşünmüyorum. çoğu abartı... daha tanımadığınız birine ön yargıya sebep olmuş... bence bunları size taşıyan kişiye bir bakın... ikili oynuyor olabilir... eltin seni kıskanmış olabilir belki ama oda seni tanımıyor, nasıl kıskandı ki bir düşün bunları... biri bi sizi dolduruo, bide eltinizi... dikkat edin...

Kıskanmış olabilir bu doğal karşılanabilicek bişey ama bi insanın soğuk durması gülmemesi onun soğuk olduğu anlamana gelmez.
Duruşu öyle olabilir ki bu şebek mi ki durduk yere gülsün bence dertsiz başına dert arıyosun sen.
Benim eltim yok keşke olsaydı da arkadaş olurduk.

Başka agızdan duyma kelimelerle kendi canınızı sıkmayın derim daha henüz tanışmamışsınızda ne olacagını bilemezsiniz yakından bir görüşün az çok anlarsınız belkide eltinizde sizi tanımadan yaklaşıyor olaylara sahiplenmiştir eşinin ailesini kıskanmıştır olabilir her kıskançlık dozunu aşmadıgı sürece zararlı olacak diye birşey yok size lafı yetiştiren kişi eltinizi çekemiyor olmasın sakın ben sizin yerinizde olsam bana lafları getirene bunlara girmek istemedigimi ailenin içine girince yaşadıkça görecegimi belirtirdim direk kaynana elti görümce diye ön yargılı yaklaşmamak lazım bizde aynı isimlerle anılıcaz sonuçta hayırlısı olsun hakkınızda.

Son düzenleme:
Umarım sana ayrı ona ayrı dedikodu yapmıyorlardır.
Kaldı ki daha ilk günden kaç yıllık gelininin dedikodusunu yapan yarın senin arkandan da konuşur ne yazık ki

babaannen bildiğin fesatlık yapmış. hem de bu iftiradır. tanımadığınız, bilmediğiniz, görmediğiniz, evli barklı kadın hakkında ancak bu kadar ileri gidebilirsiniz. Allah kuru iftiralardan saklasın

Siz eltiniz ne görmüşsünüz ne tanışmışsınız ayrıca zaten başka şehirde yaşıyorlarmış kadın evli barklı kocasının kardeşinden ne medet umabilir bence size laf taşıyanları bir ölçün tartın kabahatin büyüğü onlarda tanımadan ne bu ön yargı Allah aşkına -mış - miş şeylerle insan tanınır mı sizde çok güzel bilenmişsiniz şimdi o kadın ağzıyla kuş tutsa istediği kadar seninle iyi geçinmek istesin sen soğuk davranırsın neden kıskansın sizi o kadar sizden büyük ve daha önce evlenmiş. Hele ki erkek arkadaşından medet umma nasıl sözler bunlar babaanneyi de kınadım yani nasıl şeyler sokuyor aklınıza. Bence kimsenin sözüne bakmayın objektif olun tanımaya çalışın yakın olun onunda seninde evin kızı olduğunuzu belirtin hem görümcenizin face varsa onun neden yok sizde ekleyin konuşunn bir adım bekliyor belki sizden. Ha evlenince gerçekten bu tarz biri olduğunu görseniz bile takılmayın zaten başka şehirlerdeymişsiniz eşinizle ailesiyle anlaşın yeter.

Aferin kaynanana; iki gelin birbirine düşsün, bana şirinlik yapmada birbiriye yarışsın. Kadının derdi bu belli ki. Eltine de dönüp " sen bizim ilk gözağrımızsın, o daha iki günlük diyor olmasın sakın.

Babaanneye de aferin; seni, aklını başına almaya sevkedeceğine, bu çirkin düşüncelerle kafanı bulandırıyor.

Asıl aferinin büyüğünü nişanlın hakediyor; ne yiyip içtiğini, kaç kere tuvalete gittiğini de rapor ediyor mu acaba?

Ortada kıskanç bi elti yok
ama
dedikoducu,hafif görümceler ve kv
evli bi bayana seviyesiz yakıştırmalar yapan bi babaanne
ve bu saydıklarımın gazıyla havaya girmiş bi yeni gelin var...

Arkadaşların da dediği gibi ilk gözüme çarpan mış, miş, muş oldu. Şuan sana diğer gelinlerini kötülemeleri çok yanlış bende buna benzer bir durum yaşadım, erkek arkadaşımın ortanca yengesi henüz 1 aylık evliydi, kaynanam cahil, kayınpederim cin gibi, kurnaz, uyanık, eltim çok politik.

Ben çok rahatsız olmuştum mesela duymaktan, ilk aklıma gelen yanında canım, cicim diye sevdiği insanı bu denli kötüleyen insan yarın öbürgün benim hakkımda neler der oldu. Emin ol görümcen, kayınvaliden sütten çıkmış ak kaşık olsalar herşeyi böyle pat pat yetiştirmezlerdi. Amaçları çok belli, başkalarının lafıyla kimseye diş bileme, ön yargılı olma. Zaten kötü bir insan ise aile' ye girince kendin görürsün, kimsenin lafına ihtiyacın yok değil mi?

canım benim sölemiş diyosun hala ama
bence eltini tanı sonra
olabilir o durumda olan arkadaşlarım var benim eşinin ailesini benimseyen o eltinin sorunu
unutma sende onunla aynısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…