eltime kuma gitsem ancak bu kadar olurdu herhalde

çok teşekkür ederim yazdıkların gerçekten içimi ferahlattı ve çok mantıklı geldi. Allah sizin de aranızı bozmasın. ben zaten sessiz kalıyordum ama sanırım içten içe gaza gelmişim yine de

dediğin gibi gözlemleyip ona göre davranıcam. tekrar çok ama çok teşekkür ederim

rica ederim tatlım ne demek,

yeni evlenecek yada evli gelinlerimizin gözünü açmak vazifemiz ! bize kimse öğretmedi bizzat deneme yanılma yoluyla bulduk yolumuzu , boşa üzüldük , 3 yılı geçti ama 30 yıllık evli gibi hissediyorum bu konularda

gerçekten görümcelere güvenme, genelde onlarda gider kv kp yi kurar , onlar oğlanı oda seni bulur :) elebaş genelde görümce oluyor gözlemlediğim kadarıyla, AKILLI OLUP DÜŞMEMEK LAZIM, HERŞEYİNİ ANLATMA MESAFENİ KORU NE ÇOK SAMİMİ NE UZAK OL , ÖNEMLİ OLAN MÜSTAKBEL EŞİN, ANLATTIĞIN HERŞEYİ SANA KULLANIRLAR , AİLENİN AÇIĞINI VERME, EN BASİT ÖRNEK KIZ AİLE SEVGİSİNE DOYMAMIŞ YAZIK ONU BİLE KULLANACAK KADAR ADİLEŞMİŞLER ! güvenme canim, birgün o kıza hak vereceksin eminim, demekki bildiği varmış uzakmış diceksin !

Bizzat tanıyıp hakkında kararını öyle ver bence.
Bende nişanlıykn eltimi bana anlatmaya başlamışlardı, ilk düşündüğüm bende gelinleri olucam beni de
anlatacaklar diye düşünmek oldu.
Yanılmadım(
Nedense gelinlerin rakip olması pek işlerine geliyor, herhalde rekabetten kendileri faydalanıyor.
Velhasıl bu tuzağa düşmeyin, kendini tanıyıp değerlendirip tavrınızı buna göre belirleyin

büyük ihtimalle haklısındır ama haklı çıkmamanı çok isterim kv ve görümcelerimin böyle insanlar olup benim saflığımdan yararlanmaları çok kötü bir şey olur :18:

aynen ,katılıyorum, gelinler yarışa girsin , gözlerine girmek için 40 takla atsın bizde nemalanalım derdindeler. ama iyi geçinmesinler birbirlerinin gözünü açarlar , eskiler yenilere içimizi ne halt olduğumuzu anlatır diye de ara bozmaya bayılırlar,
bana da anlatıyorlardı onu kötülüyorlardı felan, o olmayınca acemilik işte bende diyordum niye sürekli onu anlatıyorlarsa 40 yılın başı oturmaya gidiyoz, her kafadan bi ses, alttan alttan işliyorlar mason gibi sonra anladım ki bunlar milleti kıskandırıp yarıştırmaya çalışıyor , öylece de bekledikleri gibi kaldılar hala da bekliyorlarmıdır acaba yarışmamızı

büyük ihtimalle haklısındır ama haklı çıkmamanı çok isterim kv ve görümcelerimin böyle insanlar olup benim saflığımdan yararlanmaları çok kötü bir şey olur :18:

Arkadaş 3 , ben 13 yıllık evliyim
Malesef haklı çıkacaz
Başka yolu yok

başta böyle ufak ufak başlıyor canim başta zoruna gidiyor sonra daha da üst boyutlara geçtiklerinde bunları unutuyorsun , vay be meğer ne safmışım , bunlarda ne cinmiş diyorsun , inanmak istemiyorsun yakıştıramıyorsun koskoca insanlara ama hayat gösteriyor içlerini, sonra umursamamaya başlıyorsun zaten.

benimde temennim yanılıyor olmam ,inş çok mutlu olursun , kimse seninle ve yuvanla uğraşmaz, mutluluğundan rahatsız olmaz .

ama durduk yere gelip gelip sana kötülemeleri, yok aile sevgisi görmemiş vs demeleri gerçekten çok çirkin, öylesi insanlardan melek çıkarmı düşündürücü tabi, inş yanılıyoruzdur :44::44: insanların acılarını kullanmaları menfaatlerine çevirmeye çalışmaları yada dalga konusu yapmaları karakterlerini az çok gösterir.

Yok artık beklemiyorlardır bence.
İlk sene ne yaparlarsa, tutturabilirlerse:))
Şu mesafe dedikleri ne nimetmiş arkadaş.
Özellikle karşıdan bakınca kim kimin ipini çekiyor daha iyi anlıyorsun
Bu arada konu sahibesi görümceden arkadaş olmayacağını söylemişmiydim?
İstisnalar hariç

sözleriniz kulağıma küpe.. sanırım yaşıycaz görücez tek çare bu

değilmi tıpkı medya gibi çalışıyorlar görünende haklıya kızıp sövülmesi gerektiğini vurguluyorlar ama işin içinden suçlu gösterilenin meğer mağdur olduğu çıkıyor
bu kadar entrika yine de bazen takdir etmiyor değilim ne yalan söyleyeyim 40 yıl düşünsen akla gelmeyecek şekilde organize çalışan bir ekip

canm bende sende 1 yaş küçügüm ama 2 senelik evliyim tecrübeelrime dayanarak bişiler dicem
benim başımda seninkinden eksikkalmayanbireltimvar konularımı oku görürsün
benim elitde aynıları yaptı kıskandı kıyasladı millete laf soktu aynı şekilde suratsız felan filan liste uzaaarrr giderrr ....
bende senin gibi istedim arakadaş gibi olmayı svemeyi gelipgitmeyi ama olmadı olmuyor olunmuyor..
sen iyi niyetinle yaklaşsanda o vazgeçmiyor halen aynı şekilde devam ediyor buda bi süre sonra sinirlerini bozuyor ben 1 sene dayandım sonra bıraktım ne yapıyı bende insanım bende aynı evde gelinim arkadaşş
yani anlayacagın huylu huyundan vazgeçmiyor boşa öyle düşünürsün boşverrr....

yani şöyle bir durum da var ama. 3 defa telefon yoluyla kızın bu tür hareketlerini gördüm ben de.
3 sefer telefonla erkek arkadaşımı aradı erkek arkadaşıma napiyosun dediğinde o da lugavi de yanımda geziyoruz dedi ben de dışarıya gelen sesi duyuyorum bu sırada telefondan geliyo "üff sen cidden yakıcan başını evlenicen di mi saçma sapan davranma daha bu yaşta kendini yakıyorsun hem sana söyledim ikizler burcu kız olmaz" gibi şeyler söyledi. bir kere de mail atarken bana laf dokundurmuş hani "en sevdiklerini gelinleri benim ardımdan gelecek olanlar el kızı gibi olacak" gibilerinden.

zaten sorunlar özellikle bunlardan sonra başladı çünkü ben neden böyle şeyler yapıyor diye problem edip erkek arkadaşımla konuştum. kv benim yanımdayken elti onu aradı kız abartmıyorum 5 dakika boyunca "niye buluştun kaç saattir oturuyosunuz eve git anne çok muhattap olma" gibi şeyler söyledi ve maalesef yanyana oturuyorduk ben bunları da duydum yüzüm düştü kv açıklama yapmak zorunda kaldı.

yani ben de durumun seninkine benzer olduğunu düşünüyorum çünkü kv ve görümcelerin böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum bir üstteki yorumumu okursan durumun öyle olduğu da daha aşikar oluyor sanırım :44:

yani boşa çabalama benden demesi

Son düzenleme:

ozaman eger öyleyse hiç muhattap olma, ama olumsuz şeylerde söyleme, kısacası sana geri dönebilecek şeyler sende kalsın, sevmiyorsan da sevme ama mesafeni koru hem çocuğun ailesiyle hemde eltinle , sen hep agır ol kimsenin ne lafına direkt etkilen ne gazlarına gel dediğim gibi gözlemle , herkes kendi ettiğini kendi çekecektir zaten, UMURSAMA YANİ dedim ya beni de çok kıskandı çocuk gibi hareketler yapıyordu ama umursamadım kendiliğinden adam oldu , sana alınıp ona alınmayan şeyler bile batacak ona , senin yapacağın bişy yokki, dediğim gibi hiç kimseyi umursama , herkes istediğini söylesin , geçiştir takma ne görümce ne kv ne elti , bırak kendileri karışsın ,

anladığım kadarıyla kayınvaliden,görümcen ve nişanalnacağın kişi

elti hakkında ne kadar olumsuz şey varsa size söylüyorlar bu sizce doğru mu?

şahsen daha aileye girmeden,tanışmadan aile bireyinin dedikodusunu yapıyorsa kaynana,görümce ondan kork..

şimdi sen tazesin anlamazsın yarın farkedersin..

ayrıca nişanlımdan medet umuyor mu diye sormak çok çirkin...

babaanneniz 90 yaşında filan heralde bunu düşündüğüne göre.

lugavi bence o onu demiş bu bunu demişlerle tanımadığın görmediğin insana karşı kendini doldurma kendin yaşa gör konuş ondan sonra karar ver eltinin nasıl bi insan olduğuna belki seveceksin belki iyi anlaşacaksın zaman bırak ve gör.daha aileye tam anlamıyla girmemişsin neler görecek neler geçireceksin fikirlerin daha çok şekil değiştirecek.ayrıca ben arada laf taşıyan insanları çok tehlikeli bulurum sen o kişye dikkat et derim

Ben mezuniyette aynı okulda aynı bölümde olduğumuz için ailesiyle ogün tanışmak zorunda kaldım 1 yıllık evli abisinin eşi benden sadece 3 yaş mı ne büyük sanırım ben 5 biliyodum bi'de

İnanır mısın ben ogün en sıcak o davranır yaşlarımız yakın derken gözüyle dövdü beni kaşımdan tuttu ayağıma kadar iğrenç bi'şeye bakar gibi süzdü. Gözgöze geldik tam gülümseyeceğim kafasını çevirdi görmemezliğe verip... Erkek arkadaşımın kepi düşüyo "şöyle tak" derken ben aramıza girip "gel canım ben takarım" dedi ben kaldım kenarda halbuki ötedeydi hangi ara geldi Geçen de erkek arkadaşım fotoğrafımı annesine göstermiş annesi bu kız her fotoğrafta çok güzel çıkıyo he demiş. Sanırım sonra annesi bunu o kızı da söylemiş ki kız erkek arkadaşıma tavır yapmış fotoğrafı göstermiyo diyo. Bilmem belki de ben ilk defa gördüm diye öyle değerlendirdim sonuçta mimiklerini bilmem etmem o da belki beni öyle buldu.

Buna rağmen olur böyle şeyler deyip önyargısız olmaya çalışıyorum. Kadınlar olarak kıskancız çoğumuz. Ben olsam sanırım ben de kıskanırım içten içe. En yakın dostum dediğim arkadaşım bile başkasıyla samimi oldu mu öksüz gibi bakarım ben de bu değer vermekle alakalı galiba.

İçten içe kıskanıyosa zararsız, sana kötü davranırsa orda dur dersin. Ama asıl kötülüğü yapan dedikoducu tayfa. İyiliğinizi isteyen sana bunları taşımaz, üstünü örter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…