eltime kuma gitsem ancak bu kadar olurdu herhalde

Hepsini okuyamadim.ama sana bu laflari kim tasiyor? Ana sorun orada bence...

Az daha bakindim güncelleme gelmiş.. Bence mesafe koyun aramak gitmek gelmek yapmayin çok özel durumlar olmadikca zaten başka sehirdeler.

Ben kendi akrabalarimi ayni şehirde bu kadar görüp muhattap olamiyorum

Peki esi bu durumun farkinda degilmi? Kadin gizli kapakli yapmiyorki ulu orta yerde soyluyor icindekilerini artik ..

farkında sanırım o da çocuk var diye boşanmıyor. nişanlımla konuşuyorlar ama bana bir şey anlatmıyor ben de sormuyorum abisiyle kendi arasında sonuçta.
bize bulaşmasın da naparsa yapsın bu saatten sonra

Hepsini okuyamadim.ama sana bu laflari kim tasiyor? Ana sorun orada bence...
tanışmadan önce kv ve görümceler taşıyordu. bana dikkatli ol diyorlardı eltim konusunda. ben de fesatlık yapıyorlar diye düşünmüştüm. ama dediklerinden çok daha fazla dikkatli olmam gerektiğini tanıştıktan sonra gördüm.

Hahaha tam çatlak eltiniz haberiniz olsun eşinize ilgi falan duyduğu yok. Ama belki size karşı ilgisini görüp eşi ile kıyaslıyor olabilir bu çok yüksek ihtimal.

Mesela benim Kaynım da eşim gibi değildir. Eltim hep demiştir sen çok şanslısın diye. Eltim hamile iken evde sıkılır diye eşim yürüyüşe götürürmüş hep anlatırdı. Bazen bizi böyle yakın görünce bize dalıp giderdi. Bende Üülürdüm.

oha elti tam yolmalık

yorumlarınız için çok teşekkür ederim. şimdilik elini ayağını biraz çektik. hayırlısı bakalım

Aman uzak dursun .

Hastalık derecesini de kiskanc bir eltin var ve nisanlina da ilgisi var bence ailesinin de seni kabullenmesini cekemedi nisanlin gereken tepkileri veriyor sanslisin ve sakin samimi olma muhabbetin merhaba merhabadan ileri geçmesin çok tehlikeli allah korusun iftira bile atar allah yardimcin olsun isin çok zor

Korku filmi gibi,kadin heryerden cikip kotu seyler soyleyip gidiuor : )
Nisanlinin abisi hic tepki vermiyomu? esimle degil kardesiyle evlenirdim ne demek yaaa bence sorunlu bu kadin dikkat etmek lazim

Ya kaynin ne yapiuor hic tepki vermiyor yada adam da peygamber sabri var boyle es çekilmez ki

delinin zoruna bak diye buna denir akıl yaşı çocuğununkinden küçük yani böyle insanlar gerçekten var mı ya ? sanki evcilik oynuyor da barbielerini paylaşamıyor .. sen buna ortam fırsat verme canım deliyle deli de olunmaz senin tavırların gayet güzel böyle devam et ama ne yaparsa herkesi de bundan haberdar et nişanlına kv falan herkesin haberi olsun kimseye söylemezsen daha çok şey yapmaya kalkar

Eltin çok fena uzak dur ondan güzelim..ayrıca herkesin içinde nasıl çok şanslısın ben olsam bende evlenirdim diyebiliyor hayretler içerisinde kaldım

Son düzenleme:

Korku filmi gibi,kadin heryerden cikip kotu seyler soyleyip gidiuor : )
Nisanlinin abisi hic tepki vermiyomu? esimle degil kardesiyle evlenirdim ne demek yaaa bence sorunlu bu kadin dikkat etmek lazim

kızlar çok teşekkür ederim derdimi paylaştığınız için
kaynım bir şey demiyor. ya da diyorsa da biz bilmiyoruz. inşaallah bize daha çok bulaşmaz

Eltin çok fena uzak dur ondan güzelim..ayrıca herkesin içinde nasıl çok şanslısın ben olsam bende evlenirdim diyebiliyor hayretler içerisinde kaldım

dedi işte sonra muhabbet değişti ben de sonrasında görmedim daha kendisini. görmek de istemiyorum zaten

Kocanı da kendini de uzak tut eltinden... Kadının hali tavrı ,konuşdukları aklı başında insanın davranışları değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…