eltime kuma gitsem ancak bu kadar olurdu herhalde

emin misiniz? Kuma kumayi ceker elti eltiyi cekmez lafini hic duymadiniz mi? Vallahi eltilerle asla anlasilmaz. Benim basimda da var da Bi tane cok fena
Asla deme bence ben cok iyi anlasiyorum mesela. Ilk evlendigimde eltimle arami gorumcemler açmaya calisti ben de uzak durdum. Gercekleri gorunce zaten cok iyi anlasmaya başladık. Sadece ben de degil cevremde birçok arkadasim da iyi anlasiyor. Genelleme olmamış.

Bu kadın elti de olsa gorumce de arkadas es dost da olsa hasta bir insan. Her türlü fesat bir kadin eltiligiyle alakasi yok bence

Ben olayın tanışıp tanışmama kısmında değilim.Her ne sebep olursa olsun,isterse dünyanın en kıskancı olsun ne olursa olsun,ilk yazdığın konundaki düşüncelerine yorumum değişmez.Nihayetinde elti.Evli değilsin.Evli de olsan kapını kaparsın dışarda kalır.Banane eltimden.O yüzden takma,kendi yuvana kendi ikili iişkilewrine bak.Sana laf getireni de dinleme.

elti ağır depresyonda kıblesi şaşmış, mutsuz eşini sevmiyor senin nişanlına aşık olmasa bile bence etrafında mutlu olan herkesi kıskanıyor sonu kötü bu kadının

Anlayamadıgım tek şey,onca lafına ve davranışına neden sustun?

Taş olsa catlar!

Babaannene durumu anlatman ve onun yorumuna gelmeden önce aynısını düşündüm.. snra okudum gelişmeleri ve yanılmadığımı anladım :) uzak tut o kaçığı nişanlından.

Vay be ne mendeburmuş okurken gözlerim böyle açıldı valla
Bunun kocası saksıda çicekmi bu kadın nasıl bu kadar patavatsız olabiliyor.

emin misiniz? Kuma kumayi ceker elti eltiyi cekmez lafini hic duymadiniz mi? Vallahi eltilerle asla anlasilmaz. Benim basimda da var da Bi tane cok fena
Kendi açımdan söylüyorum cnm bendede 2 tane var malesef nisan düğün ve herseyimi bozmaya calisip karisan ama sebebi varmis cook cok sonra anladım herseyi zamaninda onlarin kötülüklerine iyilikle karşılık verdim cok sukur iyiyiz simdi asil fena gorumcelermis anlamış oldum ama hep gelinler suclanmis o acidan baktim ben

Canim benim bi tane var offf offf asiri kiskanc. Evime gelip gittiginde bütün sulaleyi ayaga kaldiriyor. Benim avizem niye boyleymis, benim mobilyalarim niye beyazmis. Tovbe ya. Bu yüzden evime de gelmiyor aman gelmesinler ya. Benim gorumceler iyi cok şükür. Uzaklar. Herkese karsi mesafeli olmayi tercih ediyorum valla

Valla en iyisini yapiosun mesafeli kalarak cnm ben pek yapamıyorum aslında o kadar cok cagirip duruyolarki olmama izin yok resmen keşke oyle olabilsem bende o arada esim 9 kardeşler onunda etkisi var tabi :)

Valla en iyisini yapiosun mesafeli kalarak cnm ben pek yapamıyorum aslında o kadar cok cagirip duruyolarki olmama izin yok resmen keşke oyle olabilsem bende o arada esim 9 kardeşler onunda etkisi var tabi :)

Ejeje benim esimler de 8 kardes. Ben de 10 kardesim hahah amaaaa hep laf diyorlar neden cikmiyorsun neden gelmiyorsun diye, ben de evimde rahatim diyorum. Esim olmadan da gitmem çünkü sürekli laf sokuyorlar. Hic sevmiyorum öyle seyleri...

Valla ben öyle bişey desem cingar cikar mecburi gidiyorum inşallah ev alip uzak bi yere taşınmayi düşünüyorum o zamana kadar böyle malesef o arada ben tek cocugum böyle kalabalık aileye girmek yeni evliyken beni bayaa etkilemişti

Ooo sizinkiler yamanmis desene, biz esimle karar aldik ve herkesten uzakta ev tuttuk cok şükür de huzurluyiz. Inşallah hayirlisi olur sizin için de..

Elti işte adı en üstünde ELti. Benim eltim yok, daha doğrusu eşimin ailesinden kimseyi benimsemediğim için böyle diyorum, eşimin abisinin hanımı var. Başlarda iyi gibi görünüyordu, herkesten beter dedikoducu çıktı. Uzak durun en iyisi.

Eltin cok fenaymış firsat verme ne demek ben evlenseydim x le ben olsam kavga cikarirdim iyi sabretmissin

Terbiyesiz yaa okurken sinirimden tırnaklarımı yedim!!! Ne demek xle ben evlenirdim!!! Nişanlın iyi vermiş ağzının payını doğum gününde! Ne kutlayacakmış onunkini! Kadın sapık mıdır nedir yaa cinlerim tepeme çıktı!

Ooo sizinkiler yamanmis desene, biz esimle karar aldik ve herkesten uzakta ev tuttuk cok şükür de huzurluyiz. Inşallah hayirlisi olur sizin için de..
Amin sagol :) ev kaynanamlarin oldugu icin kiraya cikmamiza izin vermediler ya ev alacaksınız yada burdasiniz dediler napalım bizde el mahkum :) hayırlısı olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…