Eltimi düğünüme çağırmak istemiyorum, ne yapmalıyım sizce?

Eksik yorum geldi affedersiniz... Valla benim de benzer durumlarım vardı. Eşim şu an abisinin biriyle hiç konuşmuyor. Kayınvalidem ilk başta '' Aman ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza Bey '' modundaydı... O da şimdi gerçekleri fark etti artık üstlemiyor. Bana tepki gösterecekler şimdi ama abi kardeş bunlar hikaye... Sevmiyorsa saygısızlık ettiyse boşver gitsin. Çağırma...

Bir de kayınvalidelerin böyle durup durup '' Vay benim çocuklarımın arasını açtınız bilmem ne "demelerine uyuz oluyorum... Balık baştan kokar. Belli ki kardeşler arasında svefi saygı kuvvetli bir bağ yok... El kızıyız yaa hemen kabahati bize yapıştırırlar... Hiç kulak asma kimseye. Eğlen düğününde. Eşin de yanındaymış ne güzel.

Haklısınız bu konuda bir şey diyemem ama çağırılmazsa düğün de kv kp nin surat asacağı da aşikar. Benim düşüncem davetiyeyi kv verirsiniz , o eltinize verir. Hem siz vermemiş olursunuz yüz göz olmazsınız ,ve siz vermediğiniz için gönül koyup gelmez zaten. Yıllar sonra bu konu açıldığında da ben davetiyemi gönderdim kendi gelmedi dersiniz . Gelirse de düğünde samimi olmazsınız yani konuşacak değilsiniz. yani bilemiyorum aklıma bir şey gelmedi fazla..

İlk gelinleri mumla buluyorlar sanırım çok değerli oluyor

Bende yıllardır küçüklük adı altında bir çok şeye tahammül ettim senin tahammülüm bittiği yerde bu kadar sabrettu sukur demiyor kimse

Çok daha fazla tepkili oluyor bu güne kadar sustu şimdi neden sesini çıkarıyor diye en baştan tepkini koyman iyi olmuş :))

Çağırma gelmesin en guzeli çatlasın paylaşılan fotolarda gorsun düğünü

insalah hep esin haklinin yaninda olur ama olay bukadarla kalmaz sen fazla gorusmemeye calis duymamazliktan gelmek dahami iyi acaba

Çağırmaktan kasıt, bir davetiye gönderebilirsiniz. Gelmezlerse de kendileri bilir

insalah hep esin haklinin yaninda olur ama olay bukadarla kalmaz sen fazla gorusmemeye calis duymamazliktan gelmek dahami iyi acaba

keşke ama olmuyor işte ,
konu abisi olunca o kardeşlik bagını koparmak kolay olmuyor,
şimdi ailece şehir dışına taşındılar inşallah ömür boyu oradan gelmezler yarabbimm inşallahhhh

Eltinin yeni gelin tarafından düğüne çağrıldığını hayatımda ilk kez şu an duydum okudum.. siz daha önce onun dahil olduğu şimdi de sizin dahil olacağınız bir aileye gidiyorsunuz.. aranızda yaşanmışlıklar var ister gelir ister gelmez kendi bileceği iş ve kaygısı da sizi değil onu sarmalı bence..

Elti dediğin birinci derece yakın olup düğün sahibi değil midir?
Ne daveti yahu.. Davet beklemeden gelir o normalde.

Kv nin amacı onu düğüne davet ettirmek değil, barış sağlamak.
Onun başını eğemedi, küçük sensin ayağına seni eğecek.
Valla nişanlına güveniyorum da bir şey demiyorum yine.
Yoksa salak değiliz hani. Kadının niyetini anladık.

Nişanlınız yanınızda mı? Evet. Bu kadar net diğerlerini umursama. Ama çok aşırı bir şey yoksa aranızda gelmesin diye dile getirmeyin. Ama çağırmayın da bizzat arayıp. Siz küçüklük edin (!) bakalım o büyüklük edip gelecek mi? Ha beni çağırmadı derse de aaaa elticim davetiye mi bekliyorsun dersiniz

keşke ama olmuyor işte ,
konu abisi olunca o kardeşlik bagını koparmak kolay olmuyor,
şimdi ailece şehir dışına taşındılar inşallah ömür boyu oradan gelmezler yarabbimm inşallahhhh
sizin adiniza sevindim sabrin sonu selamettir
fazla civik civik zirt pirt gorusmemek en iyisi

Tüm mesajları okumadım ama eltinin pişman olduğunu düşünmüyorum kv elalem ne der abisi düğünde olmayacak vs diye size baskı yapmıştır. Eltiye özel davet istiyor ki eltiniz düğüne gelmek zorunda kalsın. Her iki konuda da en tehlikeli kişi kv gibi geldi bana. Çünkü laf taşıyor. Sanırım ben olsam eşimin abisine davetiye gönderirdim. Ama zarfa yalnızca abinin ad-soyadını yazardım. Diğer davetiyeleri eşli yahut ailesi diye bitirirdim. Eğer huzurunuz olsun istiyorsanız Bu kv ve eltiye açık vermemelisiniz. Ayrıca eşinizinde birkaç yıl sonra yengemle problemleriniz yüzünden abim düğünüme gelemedi canım anam ne kadar üzüldü abimle aram açıldı vs demeyeceğini bilemezsiniz. Eltiniz öyle ya da böyle hayat boyu etrafınızda olacak konuşmasanız bile düğünde bayramda karşılaşacaksınız, ne kadar sallamaz he der geçerseniz o kadar huzurlu olursunuz. Aksi halde kayın aile, onca olaya rağmen onları düğüne gelmek isteyen ama sizin tarafınızdan düğüne çağırılmayan mağdurlar olarak görecek. Ne yaparsanız yapın eltinizi mağdur hale getirmeyin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…