• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimi ezen kayınvalide ve daha bir sürü şey ...

Bence birşeyler yapın yazık bu kıza eşinizesöyleyin kardeşiyle konussun lütfen haksızlık karsısında susmayın susmamışsınız zaten ama fazlasını yapın zaten sizi okumus olarak gördüğü için birşey yapamaz.. İyiki yakınında değilsiniz bu kadının.. Adamın dediğine bak ben annem için yuvamıda yıkarım yazıklr olsun böyle adamlara..

Bu ne ya bu nasıl bir saçmalık, bu nasıl bir vicdansızlık!
Yuh gerçekten yuh! Okumamış olunca ne oluyor, köle mi almış oluyorlar. Terbiyesiz, insanlıktan nasibini almamış ne olacak. Ama yazık eltine ya, bari eşi ondan yana olsaydı. Adam kendini koca zannediyor yazık biri ona insan bile olamadığını söylemeli bence.
Rabbim eltine yardım etsin işi çok zor

Aynen ben - eltim- kv- kocam.....Ben hic kv gitmiyorum
Bi d hepsi yanimiza tasindi.Boyle yapa yapa kaynimin ilk karisini boşatti.İkinciye yine yapiyo.....

Herkese merhabalar, 2 hafta önce yaşadıklarımı anlatıyorum.

1 yıllık evliyim ve kayınvalidemle uzak illerde yaşıyoruz. Bayramdan önceki iki hafta bir düğün sebebiyle yanlarına gittik. Eltim 4 aylık evli ve kayınvalideyle aynı evde yaşıyor.Eltimi sadece düğününde gördüm bir samimiyetim yok ama iyi saygılı güleryüzlü bir kız. Biz gittiğimizden itibaren eltim odadan çıkmayagörsün kv başlıyor hiç bir şey bilmiyor beceremiyor annesi bir şey öğretmemiş beceriksiz vs diye.Ben de daha 4 aylık evli öğrenir diye geçiştiriyorum önemli olan saygılı olması vs dedim o da saygısına bir şey diyemem o konularda iyi ama ev işlerini beceremiyor dedi.
Neyse artık bir gün benim yanımda otururken başladı kıza söylenmeye işte niye öğrenmedin bu yaşa kadar hep sokaklarda gezmişsin vs vs .Kızın da morali bozuldu mutfağa gitti iş yapmaya başladı.Mutfaga ben de gittim kız ağlıyor beni görünce toparlandı üzülme yaşlı idare etmek lazım falan dedim .Sonra kayınvalideme de anne dedim keşke benim yanımda demeseydin bak üzüldü ve orda film koptu kızlar .Kayınvalide düşman oldu bana.Nasıl eltimi savunurmuşum böyle dersem yüz bulurmuş hiç yapmazmış ,eline koz vermişim ve bir sürü şey.Dedim uyarmanda sorun yok ama başkalarının yanında demen daha cok üzer ama hiç dinlemiyor bile beni .İşte akşam oğlum gelsin (eltimin kocası ki cok annecidir) diyecem beni huzurevine yerleştirsin başladı bağırmaya nerdeyse ağlayacak. Neyse bi şekilde kapattık konuyu tabi kendimce öyle sanıyorum ben.Konu o kadar uzadı ki oğlunu da öyle bir doldurmuş zaten eve gelince hemen cekti odaya oğlunu anlattı herseyi. Oğlu yani eltimin kocası işte salona gelip başladı söylenmeye ben yuvamı yıkarım annemi bırakmam herkes böyle bilsin dedi ben bunu yani eltimi diyor sokağa atsam kimse gelip bakmaz ailesi sahip çıkmaz dedi.
Ve kız hamile kocası bunları derken kızın kanaması oldu hastaneye gittik zor yetiştik 4-5 gün hastanede kaldı.Ben artık araya hastalık girdi konu kapanmıştır derken kv iyice abartmış mevzuyu demiş bnm kocama işte o kendini eltisiyle bir tutmasın o okumuş ama öbürü ev hanımı yani eltim o herseyi duymayı hakeder demiş .Benim kocam da yani okumadı diye bu kızı ezmek köle gibi kullanmak için mi aldınız demiş kavga cıkmıs.Artı bana eltini o kadar seviyorsan maaşlı KARISIN her ihtiyacını alacaksın hastanede dedi ki sanki almam demişim de ben yaa o kadar uzun ki kızlar yazsam hepsini sayfa yetmeyecek :KK43:((
Bu ne terbıyesız bı ınsan ve es.. Iyıkı uzaktasınız

Bence birşeyler yapın yazık bu kıza eşinizesöyleyin kardeşiyle konussun lütfen haksızlık karsısında susmayın susmamışsınız zaten ama fazlasını yapın zaten sizi okumus olarak gördüğü için birşey yapamaz.. İyiki yakınında değilsiniz bu kadının.. Adamın dediğine bak ben annem için yuvamıda yıkarım yazıklr olsun böyle adamlara..
Keske yapabilsem ben sadece üzüldüm keşke böyle demeseydin dedim diye olay buralara geldi evlerini karıştırmak için gitmişim oraya öyle dedi bana :(( Bundan sonra karışırsam bana bir şey olmaz uzaktayım ama olan eltime olur gene o mağdur olur :( en iyisi görüşmemek karışmamak acı ama bu :((

Keske yapabilsem ben sadece üzüldüm keşke böyle demeseydin dedim diye olay buralara geldi evlerini karıştırmak için gitmişim oraya öyle dedi bana :KK43:( Bundan sonra karışırsam bana bir şey olmaz uzaktayım ama olan eltime olur gene o mağdur olur :KK43: en iyisi görüşmemek karışmamak acı ama bu :KK43:(
canım konunun tamamını okudum inan şoktayım bu nedir böyle ya? eltinin ailesi, kardeşi filan yok mu?

Genelde dogulu ailelerde boyle oluyor.Biz de oyleyiz...Bir de gelinin ailesi maddi olarak sağlam değilse de böyle yapiyorlar

Genelde dogulu ailelerde boyle oluyor.Biz de oyleyiz...Bir de gelinin ailesi maddi olarak sağlam değilse de böyle yapiyorlar
Aynen k v diyor ki buralarda insanlar için önemli olacaksan ya okuyacaksın ya zengin olacaksın yoksaadam yerine konmazmış bu olaylardan cok önce böyle seyler derdi ama cok da önemsemezdim bu olay pek çok şeyi daha iyi anlamamı sağladı :(

26 yaşında aslında bu kadarda korkak olmasın korkdukça üzerine daha çok gidecekler sizin köleniz değilim esir olarakmı geldim bu eve deyip çekip gidecek de bu cesaret nerde işte? :KK43:

26 yaşında aslında bu kadarda korkak olmasın korkdukça üzerine daha çok gidecekler sizin köleniz değilim esir olarakmı geldim bu eve deyip çekip gidecek de bu cesaret nerde işte? :KK43:
Temennim inş düzelirler pişman olurlar bu davranışlarına zor da ümit ediyorum işte. Yok düzelmezlerse de kız kendini savunur inş cesur olur bundan sonra .

Kaynana egosunu tatmin ediyor bulmuş ezik kızı ezsin ezdirsin sevgili oğluşuna oğluşu anasına kızın anneside onlar için doğurmuş ezsinler diye...

Ayy Allah'ımmm kıyamam günah ya ..İşte bu yüzden kız çocuklarının okuması elinde işi olması kendi ayaklarının üzerinde durabilmesi önemli.

ben bu tür kızların ailelerine takmış durumdayım. hadi diyelim kıza arattırmıyorlar yahu siz hiç mi merak etmiyorsunuz aramıyorsunuz gidip ziyaret edip görmüyorsunuz evlendirdik bitti mi yani nedir mutsuz aileler sorunlu çocuklar gerçekten çok yazık

çok üzüldüm kızcağıza demekki arkasında kimsesi yok vvicdansız kadında eziyor yazıklar olsun,siz bari yardımcı olun

Kv kimseye misafirliğe gitmez evde kimseyi de istemez . O yüzden kızın ailesi gelse de istemediğini hissettiriyordur ya da hiç davet ettirmiyordur .Artı telefonda konuşunca da kızıyor yani ne gerek var sürekli konuşmaya dedi aileyle. kendi oğluyla sürekli diz dize ama olsun o erkek sonuçta :///

kayınvalideyle kocaya diyecek bişey yok da kız daha kendını koruyamıyorken nasıl 4 ayda hamıle kalabılır nasıl önlemını alamaz aklım almıyor

Annesi hastaneye geldi kız hastanelik olunca tabi mevzuları bilmiyor işte dedi siz gitmeden bize davet edecektim oturmaya böyle olmadı falan dedi halbuki kv duysa çıldırır davetini .Asla gitmez göndermez e .

Back
X