• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimi ezen kayınvalide ve daha bir sürü şey ...

Başlığı okuyunca sen karışma onlar birbirini yesede sen her zaman dışarıdaki kişisin demek geldi. Ağrısız basını agrıyma unut gitsin kendi hayatına bak

bazı yerlerde durumu iyi aileler(!) daha fakir ailelerin kızlarını alıp kendilerine hizmetçi ederler.
bu da öyle bir durum sanırım.
geleneksel olarak da bu şekilde muamele herkes için normal olandır.

üniversiteden bir arkadaşım okulu bırakıp zengin biriyle evlenmiş.
ve kocasının ailesiyle dubleks bir evde beraber oturmaya başlamış.
sürekli gelen giden,hizmet hergün ağlıyormuş diye anlatmıştı arkadaşlar.
çok şaşırmıştım bu şekilde bir hayatı kabul etmesine.

zenginlik bazı insanlara! başkasını ezme hakkı veriyor galiba.:KK62:

hiç kimse bu kız için bir şey yapamaz.
sesini çıkarıp itiraz etse boşanır kurtulur.
ama ne o ne ailesi bunu istemez,göze alamaz.
ömrü hizmet etmekle geçse de bir gram değer bilinmez.
çünki onun o evde olması hizmetine bağlı.
bir nevi nikahlı köle.
Benim bi akrabamda aynı bu şekilde zengin diye gitti köle oldu.özgürlüğümğ unutalı üç yıl oldu diyor vr daha yıllar olacak malesef

Merhametsiz kadın. Nasıl üzüldüm ya. Eltin ailesi arkasındaysa hemen boşansın. Kaynana meydanı boş bulmuş at koşturuyor. Yalnız bırakmayın o zavallıyı ya. Arayıp sorun arkasında bir destek hissetsin.
Ayni durumda siz olsaydiniz hemen bosanir miydiniz? Çözüm yolu bulmak ya da ne bileyim iyi olmasi icin dua etmek yerine nicin hemen bosansin diyorsunuz?

Ayni durumda siz olsaydiniz hemen bosanir miydiniz? Çözüm yolu bulmak ya da ne bileyim iyi olmasi icin dua etmek yerine nicin hemen bosansin diyorsunuz?
Vicdanı,merhameti olan bir insan hamile kadına bunu yapar mı? Siz kanamaya hastaneye kaldırılsanız ve sonrasında hiç bir şey olmamış gibi olaylar devam etse evliliğimi kurtarayım mı dersiniz? Insanca muamele bile yokki burada.

Bence asla düzelmezler. Olay eşlerin geçimsizliği olsa denersin Evliliği kurtarmayı ama burada Bebeğin canına bile kastedilmiş. O bebeği kaybetseydi ne hale gelecekti kim bilir :(

Canım sen eltini savunmakta sonuna kadar haklısın kv tam bir örümcek beyinli!!
Ama kim olursa olsun sen ilişkilerine müdahale etme. Eltin kendini savunsun. Ki zaten iyilik etmek isterken daha kötü etmişsin.. Bu her zaman böyledir 2 kişinin arasına giren 3. Kişi her zaman kötü olur. Sen bundan sonra mümkün olduğu kadar müdahil olma derim. Gelin kv tartışmasında bile oğulun karışmaması taraftarıyım.

evet aynı durumda ben olsam hemen boşanırdım! biz de ana kuzusuyuz canım biz de bu dünyaya bi kez geliyoruz. milletin egosunu, pisliğini çekmek için mi doğduk yani.

bu insanlar hiç ölmem sanıyolar heralde.bulmuş sahipsiz kızı...valla helal olsun size,çoğu sırf elti diye binbir açık ararken yanında durmuşsunuz..helal olsun..ben her zaman da yanında duracağınıza gönülden inanıyorum

Kv istiyor ki o ne yaparsa yapsın kimse itiraz etmesin boyun egsin hemen istekleri yerine gelsin.bebek çok şükür iyi eğer birsey olsaydı sen torunu öldürdün de derdi bana :((*

haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır demişler ama sizin kv laftan anlayacağı yok ki oğluda ondan beter pis herif hamile kadına neler demiş s..gitsin. diyesim geliyor böyle heriflere o kadın senin ailen olmuş artık sahip çıkacaksın anne baş tacıdır her zaman evet ama anan geri kafalı die her yaptığına evet mi diyeceksin nerde adalet..Allah o kadına yardım etsin o kocaya da Allah akıl fikir versin annesiyle yaşasaymış evlenmeseymiş o zaman sinirden delirdim... o koca ile kv hesap günü o hamile kadına yalvaracaklar ama..

Bu olaylardan sonra yaklasik 2 aydir kv ile gorusmuyoruz esim de aramiyor yani ben sonucta annen ara diyorum ama o hatasini anlasin diye aramayacam dedi. Neyse dun Kolunu kirmis kvde. Esim aramis gecmis olsun vs demis . bana sen de ara dedi ama asla icimden gelmiyor kizlar. Sen konustugunda benim de gecmis olsun deigimi soyle dedim . siz olsaniz ne yapardiniz?

Bu olaylardan sonra yaklasik 2 aydir kv ile gorusmuyoruz esim de aramiyor yani ben sonucta annen ara diyorum ama o hatasini anlasin diye aramayacam dedi. Neyse dun Kolunu kirmis kvde. Esim aramis gecmis olsun vs demis . bana sen de ara dedi ama asla icimden gelmiyor kizlar. Sen konustugunda benim de gecmis olsun deigimi soyle dedim . siz olsaniz ne yapardiniz?

Kolu mu kirilmis :KK76::KK76: beter olsun..

Kv
Kıza kontör almıyorlar ailesiyle görüşmesin diye babası almış bir kez iyice kıyamet kopmuş.Hastanedeyken bile almadılar.
İnsan bilip yine de konu kapansın diye uğraştım anne işte çorba yapıp hastaneye götürelim hastane yemeği pek iyi değil dedim neymiş çorbayı o yapacakmış ben götürüp ben yaptım deyip eltimin gözüne girecekmişim maaşlı KARISIN git dısardan paranla al götür dedi bana .Hastanedeyken sorunun devam ettiğini kıza hissettirmedim üzülüp stres olmasın diye ama onlar şimdi yeterince eziyet ediyorlardır zaten :KK43:(
Kv insan degil o eltininde akli varsa bir an önce boşansin böyle hayat sürülmez köle gibi. Bosuna ev üstüne ev olmaz dememisler bir an önce boşansin

Eşim konuştu ama kv ile yani güzellikle de söyledi işte aynı evin içindesiniz hatası varsa bile düzeltir görmezden gel ya da güzellikle uyar vs bir sürü sey. Eşim kardeşiyle konuşsa da asla fayda etmez çünkü o annesi ne derse ona inanıp onu yapıyor.Yani kvnin söyledikleriyle gelip bir ton şey saydı gelip sorabilirdi bir sorun yasanmıs bir de siz anlatın diye ama nerde o düşünce kaynımda.Adamın tek dünyası ANNESİ.Diyor ki onun için gerekirse yuvamı yıkarım .Böyle laf olur mu ya...
Ozaman annasina nikah kiysin .eltinize cesaret verin boşansin hemen hemde

Back
X