eltimi kıskanıyorum :(

burcuoguz

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
25
0
6
35
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, yeni üye oldum
eltimin güzel olmasını kıskanıyorum, elimde değil yardımcı olur musunuz? Lütfen bundan nasıl kurtulucam?

Eşinize göre dünyanın en güzel kadını sizsiniz emin olun. Üzülmeye gerek yok. Üstelik güzellik göreceli bir kavramdır unutmayın.

Sevgilerimle,

Arkadaşlar merhaba, yeni üye oldum
eltimin güzel olmasını kıskanıyorum, elimde değil yardımcı olur musunuz? Lütfen bundan nasıl kurtulucam?

neden sen çokmu bakımsız çirkinsin. allah herkese başka başka guzellıkler verir onemlı olan huy guzelliğidir. eğer çok abartılı bı kıskançlıksa bence bundan kurtulun hiç hoş değil.

Eşinize göre dünyanın en güzel kadını sizsiniz emin olun. Üzülmeye gerek yok. Üstelik güzellik göreceli bir kavramdır unutmayın.

Sevgilerimle,

eşime göre öyle olabilir ama başkaları yanımda vurguladıkları zaman sinir oluyorum napim allah onu öyle beni böyle yaratmış kimin elindeki yüzünü gözünü seçmek haksıamıyım?

eşime göre öyle olabilir ama başkaları yanımda vurguladıkları zaman sinir oluyorum napim allah onu öyle beni böyle yaratmış kimin elindeki yüzünü gözünü seçmek haksıamıyım?

Bence kendinize biraz güvenin başkaları sizin yanınızda onun güzelliğini söyledikleri zaman evet allah bağışlasın dünya güzeli diyin ( içinizden gelmese bile) zamanla kendi söylediğinize inanır fazla önemsemezsiniz bu konuyu

Öyle ortamda durmayacaksınız o zaman..
Allah vergisi olan şeyler ile birbirinizi kıskanmanıza sebep verecek ortamdan kaçın..
ve belkide bu sizin sınavınız,kendinize hiç olmadığı kadar güvenin..
Özgüveniniz için kuaför e gitme imkanınız varsa gidin,üzerinize kıyafetler alın..Madem daha güzel olan kişinin eltiniz olduğunu düşünüyorsunuz,sizde aradaki farkı böyle kapamaya çalışın..

başkalarına bakma insanlar bazen birbirlerinin canını acıtmak için bile söylüyorlar sen içinden
kıskançlık gibi kötü bir duyguyu tamamen çıkar bakımlı ol hayata ılımlı bak '' bence çirkin kadın
yoktur özgüveni eksik kadın vardır ''

Neden kıskanıyorsun ki.
Rahat ol bırak eltin seni kıskansın
Güzellik herşey demek değil ki
Asıl güzellik,
Elin ayağın tutması
Gözün görmesi
kulağın duyması
Çok şükür kimseye muhtaç olmamak
Dünyanın en büyük güzelliği başta iman ikinci sırada ise sağlık sıhhat.
Yarın öbür gün toprağa girdiğimizde güzelliğimizle değil huyumuzla imanımızla yargılanacağız.
Asıl güzellik içimizde sen içini temiz tut, güzel tut
Fiziki güzellik geçici bir şey...

ben esımı kıskanırım mesela
kıskanc bır kadınım akrebım
eltı adayım benden guzel degıl fesatlıktan soylemıyorum, fakat gel gelelım benımde onu kıskanabılecegımın potansıyelını kendımde hıssedıyorum..
Bu ara fazla bos kaldım galıba

Son düzenleme:
Kendinize meşguliyetler bulun.
Hem kendinizi daha iyi hissedersiniz unutursunuz, he m de başarılarınızı gördükçe kendinize güveniniz gelir.
Eltinize olan kıskançlığınızı engelleyemiyorsanız çok fazla biraraya gelmemeye çalışın kendisini kırmadan.
Çünkü bu onun suçu değil.
Kıskanmak da size karşınızdakine zarar vermediğiniz sürece çok problem edici bir duygu değil.
Çok insani bir duygu.
Tabi hayatınızı karartmadığı sürece.

sizde güleryüzlü olun esprili şen şakrak olun ki ne kadar pozitif desinler..
güzellik değil bazen olumluluk ve güzel enerjiler insanı etkiler karşı tarafa güzel gösterir..
benim bir arkadaşımın yüzünde kocaman bir ben vardı , kız öyle güleryüzlüydü ki ses tonu olsun konusmaları olsun kanı kaynardı insanın ve ben onu çok güzel görürdüm :)
böyle şeyler olabilir bayanız sonuçta ama dozunu iyi ayarlamak lazm eğer çok rahatsız oluyorsanız da onunla aynı ortamlara girip gerilmeyin

En güzel insan huyu güzel olandır. Yine de çok sorun yapıyorsanız biraz daha özen gösterin kendinize. Bu sebepten de eltinizle aranızı açmayın bence.

Aynı durum bende de var ama kıskanan kişi eltim :):)ve şuanda hastalıklı gibi tavırları var herkes tarafından öyle görünüyor çünkü ben 1 yıldır evliyim ve çok zaman oldu bana küstü benim bulunduğum ortamlara gelmiyor çünkü benim güzel pozitif olmamı kıskanıyor herkesle anlaşabiliyorum napıyım anlaşmayımmı pozitifim :):)

tatlım bende başkalarını kendimden güzel bulduğumda maşallah çok güzelsin derim ona. bilirim ki bunu dediğimde kıskandığımdan değil imrendiğimden.. bunu da söyleyerek karşı tarafa yansıtır ve kendine güvenini gösteren sen olursun.

bırak eltin güzelliğiyle dikkat çeksin sende güzel gönlün ve iyi huylarınla dikkat çek. valla ne bakımsız bayanlar görüyorum,kalp güzellikleri tavırlarına yüzüne yansımış...

güzele kırk günde doyulurda, iyi huyluya kırk yılda doyulmaz...

az kendine güven canım...ne kadar güzel olursa olsun valla bazen bi cümleyle biter o güzellik.. içi dolu olsun içi

bazı insanlar ne kadr şık giyinselerde,kuaförden hiç çıkmasalarda eğer doğal güzellik olmazsa bu iş olmaz .belli ki eltiniz doğal güzel bir bayan .kıskanmak gayet insani bir duygu.kabullenmeye çalış,en önemlisi kendinle barısık olmayı bak.bu kadar basit.

en azından bunu kabul edebildiğin için tebrik ederim seni...
başkası olsa eltisini kötüler kendini överdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…