eltimi kıskanıyorum :(

Boşverin güzelliği falan..
Alçakgönüllü olun, sevimli olun.. İyi huylu olun.
Bunlar daha önemli değer görmek için..

eşimde beğenmese almazdı herhalde ama tasası millete düşüyor
belki bi tasası yoktur belkide gerçekten sizi asla kendisiyle kıyaslamıyodur söylediği şeyler size laf sokmak için değil cahilliğinden patavatsızlığından dolayıdır
eltilik iki kardeşle evlenmektir aynı erkeğe 2 kuma gitmek değildir niye eltiler birbirleriyle kıyaslanırki?

ben kıskanmayı insani bir durum olarak goruyorum tabi asırı derecede olmaması sartıyla. eltimi kıskanıyorum demek diyebilmek yada kabullenmek de ayrı birsey cogu kisi bunu kabul edemez karsısındakinin acıgını arar. konu sahibini samimi buldum acıkcası. eltinizi kıskanma konusuna gelince herkes dort dortluk degildir onda olmayan bir ozellik mutlaka sende vardır bunları ortaya cıkarmaya calıs.

haklısınız da hepsi mi patavatsız ben mi alıngan anlayamadım

Arkadaşlar merhaba, yeni üye oldum
eltimin güzel olmasını kıskanıyorum, elimde değil yardımcı olur musunuz? Lütfen bundan nasıl kurtulucam?

tatlım güzellik göreceli bir kavramdır.. belki sana göre çok güzeldir ama bana göre çok çirkin.. Hem sen eşine göre dünyadaki en güzel kadınsındır bundan emin ol ve bu düşünceden bir an önce kurtulmaya çalış.. yoksa bunu takıntı haline getirip kendi evliliğinde zarara kadar yol açabilirsin.. bir uzmanla görüşmeni öneririm..

yaklaşık 4 yıldır tanıyorum bana o kadar güzel gelmemişti hiç takıntım falan da yoktu ta ki evlenip te (kaynana) her konuşmayı ona bağlayıncaya ve eltimde kendini her fırsatta övünceye kadar artık sinirleniyorum yani

seninki kıskanmak değil...imrenmektir bence...
sende kendine çeki düzen ver mesela sende süslen sende giyin bacım kimseyi kendinden üstün tutma herzaman alçak gönüllü yüksek düşünürlü ol ozaman kendine öz güvenin gelir

boşver tatlım hiç kafana taktığına değmez duymamazlıktan gel bence kaynanan senin sinirlerinle oynamaya çalışıyor bence biraz .. Kaynanaların neler yapabildiğini buradan hergün okuyoruz.. bence amacıda senin eltini kıskanmanı sağlamak boşver aa evet anne bencede eltim öyle de geçsin bir müddet sonra sıkılır zaten .. Belki onunla yalnızkende seni övüyordur..

Bunu bu kadar açık yüreklilikle söyleyebilmeniz bana çok sevimli geldi aslında : )
Bence sizde kendinizi iyi hissettirecek birşeyler yapabilirsiniz.En azından aynı ortama denk geldiğinizde kendinizi en güzel hissettiğiniz kıyafetinizi giyin,saçınız,majyajınız,ojeniz olsun...daha güzel daha iyi hissedersiniz kendinizi olmaz mı ?

Benim de eltim cok guzel, ayrica benden daha iyi bir ev hanimi(temizlik ve yemek konusunda). Ama ben zerre kadar kiskanmiyorum kendisini. Biliyorum ki herkesin farkli ozellikleri var. Ben de boyleyim cevremdeki insanlar da beni boyle seviyor.

ama sürekli kaynanan onu övüp her konuyu ona bağlıyor mu? İster istemez rahatsız oluyorum

kv nin cahilliği ... birdaha öyle dediği zaman sende ayy bencede güzel eltim de.ama başka birgün güzellikten konu açıldığı zaman konu eltine gelmeden önce güzellik gelip geçicidir ama kalp güzelliği kalıcıdır de o anlar nedemek istediğini.annelerimizde güzeldi yaşlandılar eski güzellikleri kaldımı.

Hayatı bir yarışa çevirirseniz..
Kaybetmek kaçınılmazdır.
Her zaman sizden güzeli, zekisi, başarılısı, beceriklisi, eğitimlisi vs. vs. vardır..

Eminim siz çirkin değilsinizdir. Belkide o size nazaran daha bakımlıdır, giyim tarzı daha dikkat çekicidir vs. Şimdi sizde giyim tarzınızda vs değişiklik yapsanız bu sefer kıskanıyor beni dicek eltiniz. Ama kendinize güveninizi sağlayacak bişeyler yapabilirsiniz, kendinize daha özen gösterebilirsiniz.
Kaldıki şöyle düşünün, o kim elti. El yani. Neden x kişiyi değilde onun güzel olmasını kıskanıyosunuz ki, kuma değil yani elti. Tek ortak noktanız kocalarınızın kardeş olması. Bu sizi kıyaslanabilir yapmaz. Takamyın, o güzelse kendine güzel.

Kaldıki şöyle düşünün, o kim elti. El yani. Neden x kişiyi değilde onun güzel olmasını kıskanıyosunuz ki, kuma değil yani elti. Tek ortak noktanız kocalarınızın kardeş olması. Bu sizi kıyaslanabilir yapmaz. Takamyın, o güzelse kendine güzel.[/QUOTE]

haklısınız...

Arkadaşlar merhaba, yeni üye oldum
eltimin güzel olmasını kıskanıyorum, elimde değil yardımcı olur musunuz? Lütfen bundan nasıl kurtulucam?

bu Allah vergisi bişey neden kıskanıyorsunuz kıskanmayın eminim eltiniz bu kıskançlığınızı sözlerinizden veya bakışlarınızdan hissetmişdir ve sizin yanınızda tedirgin oluyordur en kısa zamanda tedavi olursunuz umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…