Siz de ondan daha bilgili olun, daha bakimli olun, daha tarz olun, eviniz daha tarz olsun, daha sosyal olun.
Ama bunlari cocukca bir yarisa cevirerek degil, mutlu olarak, keyif alarak yapin.
Eminim sizde cok guzelsinizdir, esinizin de en guzelisinizdir.
Herkesin kendinden daha guzel insanlar var etrafinda.
Bunun derdine dussek gunler gecmez vallahi
Ozguvenli olun, ve her zaman kimse kimseden ustun degildir, ustun birisi varsa o da benim diye dusunun!!
Mrb cnm eltine hissettiğin kıskançlık gayet doğal bir his ancak neden kendinizi onunla kıyaslıyorsunuz ki birbirinizin rakibi değildiniz ki benimde eltim var benden güzeldir kendisi boyu tipi falan daha güzeldir daha cana yakındır ama onu zerre kadar kıskanmış değilim kıskanmamda neden kıskanayım o kendine güzeldir ben kendime boşverin böyle şeyleri herzaman görümcem der ki bizim büyük gelinimiz şöyle güzeldir şöyle cana yakındır hiç kafama takmam ben böyleyim gayetde memnunum kendimdenbu arada eltinizin kilosunu merak ettim:)
Asagi yukari kactir sizce kusura bakmayin cok merak ettimde neden bu kadar merak ettim anlamis degilim :26:
başkalarına bakma insanlar bazen birbirlerinin canını acıtmak için bile söylüyorlar sen içinden
kıskançlık gibi kötü bir duyguyu tamamen çıkar bakımlı ol hayata ılımlı bak '' bence çirkin kadın
yoktur özgüveni eksik kadın vardır ''
80-90 arası bir şeydir 1.60 da boy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?