eltimi kıskanıyorum :(

Siz de ondan daha bilgili olun, daha bakimli olun, daha tarz olun, eviniz daha tarz olsun, daha sosyal olun.
Ama bunlari cocukca bir yarisa cevirerek degil, mutlu olarak, keyif alarak yapin.
Eminim sizde cok guzelsinizdir, esinizin de en guzelisinizdir.
Herkesin kendinden daha guzel insanlar var etrafinda.
Bunun derdine dussek gunler gecmez vallahi
Ozguvenli olun, ve her zaman kimse kimseden ustun degildir, ustun birisi varsa o da benim diye dusunun!!

Güzellik görecelidir.sizin eltiniz size çok güzel görünebilir
Ama ben görsem belkide eltiniz yerine sizi çok güzel bulacağım.

Takmamaya çalışın bu sorunu,yoksa aranızda soğukluk ve rekabet başlar

Aynen katılıyorum güzellik degil ki önemli olan , insanın kendi başarabildikleridir
Allah ona ayrı size ayrı güzellikler yetenekler vermiştir , sonucta bu hayat yuz güzelliğiyle degil başarıyla beceriyle akılla yaşanabilir oluyor

neden dir ki bu kıskanclık herkes farklı
neden bunlarla uğraşıyorsunuz nefsinize dikkat etmiyosunuz
ömür boyu içiçe olduğunuz ve üstelik ailede siiznle aynı yakınlıkda olan bi hemcinsinizi kıskanmakda neden
bence arkadaş büyükse abla küçükse kardeş olabilirsiniz

güzel olduğunu düşünüyosunuz ama o bayan bir başkasına göre çirkin olabilir...

yada siz kendinizin çirkin olduğunu mu düşünüyosunuz... sanmıyorum

Mrb cnm eltine hissettiğin kıskançlık gayet doğal bir his ancak neden kendinizi onunla kıyaslıyorsunuz ki birbirinizin rakibi değildiniz ki benimde eltim var benden güzeldir kendisi boyu tipi falan daha güzeldir daha cana yakındır ama onu zerre kadar kıskanmış değilim kıskanmamda neden kıskanayım o kendine güzeldir ben kendime boşverin böyle şeyleri herzaman görümcem der ki bizim büyük gelinimiz şöyle güzeldir şöyle cana yakındır hiç kafama takmam ben böyleyim gayetde memnunum kendimden bu arada eltinizin kilosunu merak ettim:)

bana sizden sonra aıleye katılmıs gıbı geldı. sizden sonra evlendıyse ya da nısanlandıysa ılgı bıraz ona kaymıstır mılletın ılgı odagıdır rahatsız olman bu yuzden de olabılır.. ama tabı bırde guzellıgı rahatsız etmıs galıba.. bence bunu kendınıze yapmayın oncelıkle kendınıze saygı duyun sız herseyınızle kendınız ıcın degerlısınız .. ayrıca baskaları sızı guzellıgınıze gore kıyaslıyorsa bence eltıyle yarısa fılan gırmeye gerek yok o kısılere durusunuzla kısılıgınızle cevap verın .. emın olun karakter guzellıgı DOĞRU INSANLAR ıcın her zaman her yerde daha etkılıdır.. gerısını zaten boşverın

Son düzenleme:

bilmiyorum ki kaç kilo olduğunu :)

Asagi yukari kactir sizce kusura bakmayin cok merak ettimde neden bu kadar merak ettim anlamis degilim :26:

sigara ya da alkol tiryakiliğinden kurtulmanın tek yolu da mesela ,
tiryaki olduğunu kabul edip bir uzman ile bunu aşmaktır.

Hiç sorma ya .
Kıskançlık fena bir durum .
Önemsemeyin desem de yanınızda ona iltifat edilince insan üzülüyor .
Sizde huylarınızla öne geçin .
Herkese güler yüzle yaklaşın .
Benim dayılarımın eşlerinden teki çok güzeldir Allah için ama soğuk nevaledir .
Diğer yengem öyle sıcak kanlıdır ki herkes der " Diğeri güzel Allah için ama onun yerini tutmaz " diye .
Her şey güzellik değil ki .

bak ben de aynen böyle düşünüyorum.konu sahibi demiş ya yanımda vurguladıkları zaman sinir oluyorum.Belki yanında vurgulayanların amacı da tam olarak bu;sinir etmek,nispet yapmak. ben de bunu çok görüyorum.birbirlerinin canını acıtmak için kadınlar bazen diğer kadınları göklere çıkarıyorlar.

herzaman güzelin en güzeli vardır,bunu takarak yaşarsan mutlu olamazsın zaten ,o olmassa bi arkadaşın ,arkadaşın olmazsa belki kızın daha güzel çıkar
başka şylere yoğunlaş bnce kndi bakımına özen gösteriyorsan sorun yok bence en güzel kadın her daim temiz ve bakımlı kadındır,elindekileri değerlendiren skilrden bile şık kıyafetler üreten kadındır,yuvasını şen şakrak tutan eğlenceli kadındır.

Benimde gorumcem çok güzel hatta manken gibi ama ben kiloluyum ama eşime göre ben daha güzelim ama ben gorumcemi gerçekten beğeniyorum kıskançlık hoş değil kurtul bu huyundan

Canım
şimdi okudum konuyu ama anladığım kadarı ile eltin hem şişko hem de huyu güzel değil.
İnsan olmadıktan sonra yüzü güzel olsa ne yazar.
Bence sen kıskanmak değil de kaynanan yada diğerlerinin tavırlarına üzülüyorsun, kızıyorsun ki çok haklısın kızmakta.
Ben olsam bende kızardım bir değil iki değil güzelse güzel banane...
Yaşını başını almış insanların aptalca kıyaslama yapmaları aslında o insanlarında çok sağlıklı olmadığını gösteriyor bence...
Çalışıyormusun bilmiyorum ama eğer evdeysen bu ortamlardan uzaklaşmak adına kurslara filan katıl, kafanı dağıt, güzel kitaplar oku, arkadaşlarınla dostlarınla vakit geçir, onlarla daha az görüşmeye çalış, mecburen görüştüğün zamanlarda ise kesinlikle kıskandığını belli etme. Ve güzelliğin bu dünyada tek şey olmadığını hatırla, güzellikten daha önemli şeyler var, iyi huylu olmak, iyi insan, güvenilir insan olmak gibi. Bırak onlar kendi başlarına ne halt ederlerse etsinler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…