Kendinize meşguliyetler bulun.
Hem kendinizi daha iyi hissedersiniz unutursunuz, he m de başarılarınızı gördükçe kendinize güveniniz gelir.
Eltinize olan kıskançlığınızı engelleyemiyorsanız çok fazla biraraya gelmemeye çalışın kendisini kırmadan.
Çünkü bu onun suçu değil.
Kıskanmak da size karşınızdakine zarar vermediğiniz sürece çok problem edici bir duygu değil.
Çok insani bir duygu.
Tabi hayatınızı karartmadığı sürece.
Aynı durum bende de var ama kıskanan kişi eltim :):)ve şuanda hastalıklı gibi tavırları var herkes tarafından öyle görünüyor çünkü ben 1 yıldır evliyim ve çok zaman oldu bana küstü benim bulunduğum ortamlara gelmiyor çünkü benim güzel pozitif olmamı kıskanıyor herkesle anlaşabiliyorum napıyım anlaşmayımmı pozitifim :):)
doğru söylüyosunuz biraraya gelmemek gerekiyor ama eltimde eline geçen fırsatı değerlendiriyor mesela bi defasında birazcık burnu büyük birisini gördü burnuna bak aynıda cadıya benziyor dedi bana bakıp güldü sanki bana söylemiş gibi oldu oda benim canımı acıtmak için yaptı oda çok şişman ben kaldırıp aynıda ayı gibi desem üzerine alınmaz mı?
Peki böyle birini nasıl kıskanabiliyorsunuz??
Karaktersiz birini..
Sindirememş biri o.
Yoksa insanların kusurlarıyla alay etmezdi.
Ben acıyorum böyle insanlara.
İçlerindeki kötülüğü, mutsuzluğu başkalarının kusurlarını söyleyerek dindirmeye çalışan egoları mantıklarını ezen beyni çalışmayan insan türleri..
doğru söylüyorsunuz da millet ve kendi böyle davranınca benimde hissettiğim kıskançlıktı hissettiklerimi samimi olarak sizlerle paylaşmak istedim
Aynı durum bende de var ama kıskanan kişi eltim :):)ve şuanda hastalıklı gibi tavırları var herkes tarafından öyle görünüyor çünkü ben 1 yıldır evliyim ve çok zaman oldu bana küstü benim bulunduğum ortamlara gelmiyor çünkü benim güzel pozitif olmamı kıskanıyor herkesle anlaşabiliyorum napıyım anlaşmayımmı pozitifim :):)
sadece güzel olduğu için eltini kıskanıyorsan yakın çevrendeki güzel tüm kadınları kıskanırsın. bundan kurtulman lazım yoksa çok mutsuz olursun, kendini değersiz hissedersin.insanların değer yargılarını hep güzelliğe bağlarsın. yardım alabilirsin.
tatlım ben o pozitif diye güler yüzlü diye kıskanıyorum diye bir şey yazmadım bidaha okumalısın bence
doğru söylüyosunuz biraraya gelmemek gerekiyor ama eltimde eline geçen fırsatı değerlendiriyor mesela bi defasında birazcık burnu büyük birisini gördü burnuna bak aynıda cadıya benziyor dedi bana bakıp güldü sanki bana söylemiş gibi oldu oda benim canımı acıtmak için yaptı oda çok şişman ben kaldırıp aynıda ayı gibi desem üzerine alınmaz mı?
sadece güzel olduğu için eltini kıskanıyorsan yakın çevrendeki güzel tüm kadınları kıskanırsın. bundan kurtulman lazım yoksa çok mutsuz olursun, kendini değersiz hissedersin.insanların değer yargılarını hep güzelliğe bağlarsın. yardım alabilirsin.
tatlım ben o pozitif diye güler yüzlü diye kıskanıyorum diye bir şey yazmadım bidaha okumalısın bence
Eltiniz güzel ama şişman mı ?
kiskanmak normal bir his,his de umarim karsi tarafa zarar verme boyutuna gelmez o zaman bi uzmandan yardim almaniz sart demektir
Sismanlarin yüzü genelde cok güzel oluyo.
Sende bakimli ve sîk ol, baska yapicak bisey yok.
güzellik konusu ile ilgili size bi örnek vermek istiyorum benim dişlerim çok çirkin bunun farkındayım ama bu yaşıma kadar gülerken yada konuşurken hiç saklama ihtiyacı hissetmedim geçen bi arkadaşımı gördüm dişlerini komple yaptırmış o kadar hoşuma gittiki bende yaptırmaya karar verdim maddi hiçbi sıkıntım yok bi gün gidip yaptırabilirim aslında ama eşime söylediğimde kesinlikle karşı çıktı ve bana sürekli ben senin dişlerini çok seviyorum onlar farklı sana özgü karakteristik bi özelliğin yaptırmanı istemiyorum diyip durdu ve bu tartışma bir hafta boyunca ciddi ciddi devam etti.bende eşimin bu konudaki samimiyetinden emin olduktan sonra yaptırmaktan vazgeçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?