- 13 Mart 2021
- 20
- -17
- 16
- Konu Sahibi gayeee5252525
-
Cumleyi okurken, bunun birilerinin hayali olmasi canımı o kadar yaktı ki... ne olacak kaynananın gözünde one geçince? Zaten sizi yarışta hissettiren bir kv, sen yokken seni, o yokken onu çekiştirir. Rabbim boyle gelin verecekse erkek evlat vermesin bana.Hayattaki tek amacı evin gelini olup, eltiyle rekabete girmek. Çıldırmamak elde değil
anlamak için değerli olan zamanınızı harcamayın zatenInsan hayati boyle yasayabilir mi? Hep diken ustunde hep tetikte. Neymiş nişanlısı eltinin fotoğrafını görmesinmiş. Inanamiyorum ya. Aileden boyle öğretiliyor olabilir ama insan hiç mi kendini aşmaz? Bir ortama girersin bir sehir degistirirsin kendi ayaklarin üzerinde durursun da bu kafa yapısının dogru olmadığını görürsün zamanla. Yok anlayamayacağim bu zihniyeti gerçekten.
Hayattaki tek amacı evin gelini olup, eltiyle rekabete girmek. Çıldırmamak elde değilBu da dün beni çıldırttığı konusu
Cumleyi okurken, bunun birilerinin hayali olmasi canımı o kadar yaktı ki... ne olacak kaynananın gözünde one geçince? Zaten sizi yarışta hissettiren bir kv, sen yokken seni, o yokken onu çekiştirir. Rabbim boyle gelin verecekse erkek evlat vermesin bana.Hayattaki tek amacı evin gelini olup, eltiyle rekabete girmek. Çıldırmamak elde değil
1.elti değilsiniz 2. henüz sevgililik asamasindasiniz 3. siz o evin bir bireyi değilsiniz gelene gidene karisamassiniz 4. siz bu zihniyetten kurtulun biran önceMerhaba . Sevgilimi eltimden çok kıskanıyorum . Henüz tanışmadılar yüz yüze gelmediler . Fakat kız aileyle tanışmaya gidecekmiş ister istemez kızınnn resimlerini dahi görsün istemiyorum . Hani ard niyetle bakar demiyorum ama baksın incelesin görsün dahi istemiyorum . Biliyorum çok yanlış düşünüyorum ama engel olamıyorum bu düşünceme . Hani ya ailesi benden daha çok severse o kızı sevgilim benden uzaklaşır mı ? Ya da kız benimkinden daha güzel deyip uzaklaşır mı ? Bu düşüncelerimden nasıl kurtulabilirim?
Size salak saçma yazan dengesiz insanları boşverin zaten sizde bu huyunuzdan şikayetçisiniz emin olun güzellik kimsenin umrunda değil siz edebliyseniz herkese saygı duyarsanız sizin yeriniz herkes için ayrı olurMerhaba . Sevgilimi eltimden çok kıskanıyorum . Henüz tanışmadılar yüz yüze gelmediler . Fakat kız aileyle tanışmaya gidecekmiş ister istemez kızınnn resimlerini dahi görsün istemiyorum . Hani ard niyetle bakar demiyorum ama baksın incelesin görsün dahi istemiyorum . Biliyorum çok yanlış düşünüyorum ama engel olamıyorum bu düşünceme . Hani ya ailesi benden daha çok severse o kızı sevgilim benden uzaklaşır mı ? Ya da kız benimkinden daha güzel deyip uzaklaşır mı ? Bu düşüncelerimden nasıl kurtulabilirim?
Saygınız icin teşekkür ederim herkesin sorunu kendine büyüktür yaşamayan için yorum yapması ne kadar kolaySize salak saçma yazan dengesiz insanları boşverin zaten sizde bu huyunuzdan şikayetçisiniz emin olun güzellik kimsenin umrunda değil siz edebliyseniz herkese saygı duyarsanız sizin yeriniz herkes için ayrı olur
Ya da kızın bekar bir kız kardesi vardir ya da ablasi ahaa begenirse yengesini hoppadanak benimkinden daha iyileri var deyip ziplar sevgiliniz??Ya da kız benimkinden daha güzel deyip uzaklaşır mı ? Bu düşüncelerimden nasıl kurtulabilirim?
Ne yapacak sevgiliniz, kardeşinin sevgilisine mi hallenecek hem de herşey ciddiye binmişken? Hayat zor olmuyor mu böyle?Merhaba . Sevgilimi eltimden çok kıskanıyorum . Henüz tanışmadılar yüz yüze gelmediler . Fakat kız aileyle tanışmaya gidecekmiş ister istemez kızınnn resimlerini dahi görsün istemiyorum . Hani ard niyetle bakar demiyorum ama baksın incelesin görsün dahi istemiyorum . Biliyorum çok yanlış düşünüyorum ama engel olamıyorum bu düşünceme . Hani ya ailesi benden daha çok severse o kızı sevgilim benden uzaklaşır mı ? Ya da kız benimkinden daha güzel deyip uzaklaşır mı ? Bu düşüncelerimden nasıl kurtulabilirim?
En iyi cevap seçil sana oy verdim beğendim de.Bunlar elti oluyorsa ben de senin kaynın olmak istiyorum Merve olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?