Eltimi sevgilimden kıskanıyorum

En iyi cevap
Hayattaki tek amacı evin gelini olup, eltiyle rekabete girmek. Çıldırmamak elde değil
Cumleyi okurken, bunun birilerinin hayali olmasi canımı o kadar yaktı ki... ne olacak kaynananın gözünde one geçince? Zaten sizi yarışta hissettiren bir kv, sen yokken seni, o yokken onu çekiştirir. Rabbim boyle gelin verecekse erkek evlat vermesin bana.
Eltim olmayacak Allahtan yoksa ne yapardım:KK17: hele güzel elbiseler birde mini giydiğimde göze falan gelirdik Allah korusun:KK17:

Benim eltim benden aşiriii derecede buyuk 😔 Agiz tadiyla hiç çekişemedik ya.
Gerci en son kendisini gordugumde yilanlik yapip laf sokmuştu ben de kendisini masum sanirdim. 😦

Koronadan dolayi bakalim bidaha ne zaman gorecegim, intikam almam lazim.😂

Benim eltim benden aşiriii derecede buyuk 😔 Agiz tadiyla hiç çekişemedik ya.
Gerci en son kendisini gordugumde yilanlik yapip laf sokmuştu ben de kendisini masum sanirdim. 😦

Koronadan dolayi bakalim bidaha ne zaman gorecegim, intikam almam lazim.😂
Anaaaa bende elti olsa o lafı yedirirdim eltiye laf sokma hayat gayem olurdu adhjk benim yerime bir dahakine lafları sok hele açık giyiniyorsa kesin laf sok afhjkk

Eltim diyor inanamiyorum. Omuzlarini tutup sarsmak istiyorum kızım kendine gel diye. Bir okul okusa, sinava girse ders çalışsa bunlari düşünecek vakti olmaz. Ama yok eltiyle kısır yemek daha kolayina geliyor. Müge Anlı diliyle konustum. 😄
Aynen müge anlı gibi anlaşılan çok izliyorsun 😆
Çok doğru yazmışsın

Aayyyyh başlığın güzelliğine atraksiyonuna bah dedım ıcımden ilk gordugum de :confused:coh gozel coh heyjanlıı butun gızlar toplanmış :rolleyes:mune nolur bannamaaa🙄

Merhaba . Sevgilimi eltimden çok kıskanıyorum . Henüz tanışmadılar yüz yüze gelmediler . Fakat kız aileyle tanışmaya gidecekmiş ister istemez kızınnn resimlerini dahi görsün istemiyorum . Hani ard niyetle bakar demiyorum ama baksın incelesin görsün dahi istemiyorum . Biliyorum çok yanlış düşünüyorum ama engel olamıyorum bu düşünceme . Hani ya ailesi benden daha çok severse o kızı sevgilim benden uzaklaşır mı ? Ya da kız benimkinden daha güzel deyip uzaklaşır mı ? Bu düşüncelerimden nasıl kurtulabilirim?
Siz elti falan değilsiniz. 🤣🤣 Gelin ata binmiş yaaa nasip demiş. Önce bı ailenin gelini olun resmi olarak. Sonra kıskanma evresine geçersiniz 😅

Eltisi sevgilisinin ailesinde kaldığında temizlik yapacakmış. Bunu bile kıskanıyor kdjdjdjsj ayy sinirlerim bozuldu :KK70: Düşünsene ikisi de milletin tuvaletini yıkamak için can atıyor. Şaka gibi. Al birini vur ötekine

bana da böyle akılsız gelinler gelir inşallah :KK53:
kv evinde temizlik yapma yarışında olsunlar:))

Merhaba . Sevgilimi eltimden çok kıskanıyorum . Henüz tanışmadılar yüz yüze gelmediler . Fakat kız aileyle tanışmaya gidecekmiş ister istemez kızınnn resimlerini dahi görsün istemiyorum . Hani ard niyetle bakar demiyorum ama baksın incelesin görsün dahi istemiyorum . Biliyorum çok yanlış düşünüyorum ama engel olamıyorum bu düşünceme . Hani ya ailesi benden daha çok severse o kızı sevgilim benden uzaklaşır mı ? Ya da kız benimkinden daha güzel deyip uzaklaşır mı ? Bu düşüncelerimden nasıl kurtulabilirim?
Tatlım birincisi sevgilinse o kadın senin eltin olmuyor hani sen şuan o evin gelini değilsin ya o yüzden dış kapının dış mandalısın o aile için.
ikinciside bu kafayla gidersen vay haline o adamın.

Konu sahibi...
7A489F96-0F4E-4F65-9FAC-822B4A0DDDBC.jpeg

Son düzenleme:
O senin eltin değil.
Bu ne heves yaa, daha evlenmemişsin, o da evlenmemiş.
Daha kocan yokken eltin nasıl oluyor.
Midem bulandı bu konudan. O kadar bulandı ki kelimelerle ifade edemicem.
Bu kıskançlıkla hiç mutlu olamazsın.
Zaten böyleleri de mutlu olmasın be.
Psikolojik destek almak için bir dakika dahi bekleme bence.

Back
X