• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimi sevgilimden kıskanıyorum

En iyi cevap
Hayattaki tek amacı evin gelini olup, eltiyle rekabete girmek. Çıldırmamak elde değil
Cumleyi okurken, bunun birilerinin hayali olmasi canımı o kadar yaktı ki... ne olacak kaynananın gözünde one geçince? Zaten sizi yarışta hissettiren bir kv, sen yokken seni, o yokken onu çekiştirir. Rabbim boyle gelin verecekse erkek evlat vermesin bana.
Çok ciddi özgüven eksikliğiniz olduğunu düşünüyorum. Daha 20 yaşında genceciksiniz, böyle kıskançlıklara girmek, kıyaslamak, daha güzel olma isteği hiç doğru değil. Kendinizi geliştirin, okulunuzu bitirin, mesleğinizi elinize alın, spor yapın, kitap okuyun. Bunlar basit ama özgüveni toparlamada etkili şeyler bence.

işin mi yok? Şimdiden, daha eltin bile yokken bu kafa o_O İnşallah sevgilin daha mantıklı biridir, yol yakınken ayılır. yoksa sen bu kafayla o sülaleyi darmaduman edersin.
gerçekten bu düşüncelerden kurtulmak istiyorsan enerjini kişisel gelişimine ver.

Anaaaa bende elti olsa o lafı yedirirdim eltiye laf sokma hayat gayem olurdu adhjk benim yerime bir dahakine lafları sok hele açık giyiniyorsa kesin laf sok afhjkk

Yok benim ki kapali, kiz ben benim eltimi gariban saniyordum bunca sene hatta acıyordum ve şok oldum. 😂 Ama intikamim aci olacak 🤫

benim sevgilimin uvey kardesleri var babasindan, annesi normalde onlarla gorusmez ama konu bana laf sokmak olunca sabah kahvaltida bana uvey gelininin ne kadar becerikli ve guzel oldugunu anlatti. :D

konu sahibi senin ben derdini seveyim ama bosver yine de onu sana seni ona ovecekler zaten. hayatina bak 20 yas ne bunlari dusunmek icin.

Kendi öz eleştirinizi yapmanızdan dolayı kutluyorum yanlış olduğunun farkındasın daha o aileye girmedin dur bakalım bi ayrıca eşin olacak kişinin sevgisinden emin değilmisin be demek onu güzel bulabilir sen öyle düşünüyorsan dışarda da hepimizden güzel birileri her daim bulunur elti olmasın kim olursa olsun sen ya çok özgüvensin bu kıskançlığın oyüzden yada sevgilinin sevgisinden emin değilsin içinde şüphe var daha görmemiş bile

Kırıcı olmayayım diyorum ama yok...
Hastasınız siz... Tedavi olun...
Bitane elti de bende vardı kaynımı benden kıskanan,çok sinir bozucu bilginize...

Sonuç o gitti,ben kaldım ve 14 Senelik yengesiyim kaynımın...

başlığı okuyunca eltine aşıksın sandım(!) :-)
daha 20 yaşındasın, daha evli değilsin, daha sonu nereye gidecek belli olmayan bir ilişkidesin. ve sen oturup eltim benden güzel, sevgilim benden güzel gördüğü için benden soğur mu diyorsun. sen sevgilinin hiç senden güzel olan bir kadın görmediğini mi düşünüyorsun? böyle bir sebepten soğuyacaksa da soğusun zaten.. kimse seni bir yarışa sokmuyor ama sen kendini yarışa sokmaya çalışıyorsun. başına gelmeyen bilmez denecek bir derdin de yok. evcilik oynuyorsun şu an kendi kendine. muhtemelen daha evlenmeden kayınvalidem, eltim demekte içten içe hoşuna gidiyordur. konudaki kayınvalide olmak çekti canım.. herkes kendini beğendirmeye çalışıyor sanırsın oğlan evlendirmeyecekte miss turkey güzeli seçecek.

Siz daha sevgilisiniz. Nam-ı diğer eltiniz ki kendisi eltiniz olmamakla birlikte henüz tanışma aşamasında... Bu neyin telaşı?
Hani ya ailesi benden daha çok severse o kızı sevgilim benden uzaklaşır mı ? Ya da kız benimkinden daha güzel deyip uzaklaşır mı ?

Velev ki sevgiliniz bi beynini kaybedip bahsettiğiniz düşüncelere girdi... Hala kendisi ile sevgili olma isteğiniz mi olacak? Yapmayın yahu azıcık kendinize acıyın bari....
Düşüncesi bile iğrenç; "Uuuu yenge adayı benim sevgilimden daha güzel... O zaman hemen uzaklaşayım..." Tövbe...

Merhaba . Sevgilimi eltimden çok kıskanıyorum . Henüz tanışmadılar yüz yüze gelmediler . Fakat kız aileyle tanışmaya gidecekmiş ister istemez kızınnn resimlerini dahi görsün istemiyorum . Hani ard niyetle bakar demiyorum ama baksın incelesin görsün dahi istemiyorum . Biliyorum çok yanlış düşünüyorum ama engel olamıyorum bu düşünceme . Hani ya ailesi benden daha çok severse o kızı sevgilim benden uzaklaşır mı ? Ya da kız benimkinden daha güzel deyip uzaklaşır mı ? Bu düşüncelerimden nasıl kurtulabilirim?
Tedavi olmanız şart!!

Merhaba . Sevgilimi eltimden çok kıskanıyorum . Henüz tanışmadılar yüz yüze gelmediler . Fakat kız aileyle tanışmaya gidecekmiş ister istemez kızınnn resimlerini dahi görsün istemiyorum . Hani ard niyetle bakar demiyorum ama baksın incelesin görsün dahi istemiyorum . Biliyorum çok yanlış düşünüyorum ama engel olamıyorum bu düşünceme . Hani ya ailesi benden daha çok severse o kızı sevgilim benden uzaklaşır mı ? Ya da kız benimkinden daha güzel deyip uzaklaşır mı ? Bu düşüncelerimden nasıl kurtulabilirim?
Tedavi olun ki kimsenin başını yakmayın.

Konuya sizin tarafınızdan bakıyorum evet kıskanıyor olabilirsiniz ya da ister istemez bir rekabet oluşmuş olabilir. Anlamaya çalışıyorum. Tabi biraz zorlanıyorum :) Ama durum şu siz düşününce ne değişecek ? Yani kız sizden güzelse güzeldir. Daha çok sevdirirse kendini sevdirir. Bunları değiştiremezsiniz ki.

Back
X