Eltimi sevgilimden kıskanıyorum

En iyi cevap
Hayattaki tek amacı evin gelini olup, eltiyle rekabete girmek. Çıldırmamak elde değil
Cumleyi okurken, bunun birilerinin hayali olmasi canımı o kadar yaktı ki... ne olacak kaynananın gözünde one geçince? Zaten sizi yarışta hissettiren bir kv, sen yokken seni, o yokken onu çekiştirir. Rabbim boyle gelin verecekse erkek evlat vermesin bana.
Saygınız icin teşekkür ederim herkesin sorunu kendine büyüktür yaşamayan için yorum yapması ne kadar kolay
İnsanlara hakaret eden kişiye saygısı için teşekür ediyorsan eğer saygının zerresi yok sizde ! Açtığınız konu da bunun ispatı zaten. Allah akıl fikir versin

Aklima tanidigim bir kiz geldi ailesinin varligindan bile haberdar olmadigi cocuga nisanlim deyip sonrada kayinvalidemdeyim yine bugun diye aksam nisanlisina yemege giderdi bir kac ay sonra ayrildilar cokta şey yapma yani.

işte güzel kadınların bu hayatta neden bu kadar zor yaşadığı ve "Allah çirkin şansı versin" sözünün temel kaynağı hep bunlar

Pardon da sen neyin derdindesin.
2 niz elti değilsiniz bu 1
2. kız senden 1 adım önde aile ile tanışma varsa.
3. sevgilin abisinin veya kardeşinin sevgilisine yavşayacak kadar karektersizmi?
nedir bu güvensizlik ayrıca elti derkenki özgüven 2 sini bir arada yaşaman çok büyük çelişki...

Deme deme böyle şeyler o 2. Maddeyi hiç söyleme coşacak şimdi yine

Günaydın kızlar
Bu sabah bi aydınlanma yaşadım meğer eltim beni etek giyiyorum diye sevmiyormuş çünkü kendisi de açık olmasına rağmen hep pantul giyer
Anaaaa hic aklima gelmedi bak suan bende aydinlanma yasadim daha evli degilim kv adayim gelininden icin seni cok kiskanir laflari yapiyordu konu acmistim hatta niye bize sidik yaristiriyo diye bak demek simdi anladin 2 cm etek boyuyla gecmisim ondan kiskanir diyo demekki hiiiiii bak simdi jeton dustu bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…