- 13 Mart 2021
- 20
- -17
- 16
- Konu Sahibi gayeee5252525
-
Cumleyi okurken, bunun birilerinin hayali olmasi canımı o kadar yaktı ki... ne olacak kaynananın gözünde one geçince? Zaten sizi yarışta hissettiren bir kv, sen yokken seni, o yokken onu çekiştirir. Rabbim boyle gelin verecekse erkek evlat vermesin bana.Hayattaki tek amacı evin gelini olup, eltiyle rekabete girmek. Çıldırmamak elde değil
İnsanlara hakaret eden kişiye saygısı için teşekür ediyorsan eğer saygının zerresi yok sizde ! Açtığınız konu da bunun ispatı zaten. Allah akıl fikir versinSaygınız icin teşekkür ederim herkesin sorunu kendine büyüktür yaşamayan için yorum yapması ne kadar kolay
Bütün sırrı bozdun yaSize kötü bir haberim var nisanliniz sizden daha güzellerini heryerde görüyor.
işte güzel kadınların bu hayatta neden bu kadar zor yaşadığı ve "Allah çirkin şansı versin" sözünün temel kaynağı hep bunlarMerhaba . Sevgilimi eltimden çok kıskanıyorum . Henüz tanışmadılar yüz yüze gelmediler . Fakat kız aileyle tanışmaya gidecekmiş ister istemez kızınnn resimlerini dahi görsün istemiyorum . Hani ard niyetle bakar demiyorum ama baksın incelesin görsün dahi istemiyorum . Biliyorum çok yanlış düşünüyorum ama engel olamıyorum bu düşünceme . Hani ya ailesi benden daha çok severse o kızı sevgilim benden uzaklaşır mı ? Ya da kız benimkinden daha güzel deyip uzaklaşır mı ? Bu düşüncelerimden nasıl kurtulabilirim?
Yok yok daha sevgili nişan yok ortadaSize kötü bir haberim var nisanliniz sizden daha güzellerini heryerde görüyor.
Pardon da sen neyin derdindesin.Merhaba . Sevgilimi eltimden çok kıskanıyorum . Henüz tanışmadılar yüz yüze gelmediler . Fakat kız aileyle tanışmaya gidecekmiş ister istemez kızınnn resimlerini dahi görsün istemiyorum . Hani ard niyetle bakar demiyorum ama baksın incelesin görsün dahi istemiyorum . Biliyorum çok yanlış düşünüyorum ama engel olamıyorum bu düşünceme . Hani ya ailesi benden daha çok severse o kızı sevgilim benden uzaklaşır mı ? Ya da kız benimkinden daha güzel deyip uzaklaşır mı ? Bu düşüncelerimden nasıl kurtulabilirim?
Oh my godBütün sırrı bozdun ya
Bunu konu sahibinden saklıyorduk
Ya ben senin esprisine gulunmeyen oglunu cok seviyorum ona kıyamam
Deme deme böyle şeyler o 2. Maddeyi hiç söyleme coşacak şimdi yinePardon da sen neyin derdindesin.
2 niz elti değilsiniz bu 1
2. kız senden 1 adım önde aile ile tanışma varsa.
3. sevgilin abisinin veya kardeşinin sevgilisine yavşayacak kadar karektersizmi?
nedir bu güvensizlik ayrıca elti derkenki özgüven 2 sini bir arada yaşaman çok büyük çelişki...
Anaaaa hic aklima gelmedi bak suan bende aydinlanma yasadim daha evli degilim kv adayim gelininden icin seni cok kiskanir laflari yapiyordu konu acmistim hatta niye bize sidik yaristiriyo diyeGünaydın kızlar
Bu sabah bi aydınlanma yaşadım meğer eltim beni etek giyiyorum diye sevmiyormuş çünkü kendisi de açık olmasına rağmen hep pantul giyer
Deme deme böyle şeyler o 2. Maddeyi hiç söyleme coşacak şimdi yine
bunuda okuduktan sonra vartık pes yani kesinlikle tedaviye ihtiyacı var hain eltinin :)Bu da dün beni çıldırttığı konusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?