- 26 Şubat 2016
- 843
- 739
- 103
- Konu Sahibi FatElephant
Verdiğin fikir neydi?Ben etiketlerim :) bu ne yaw bedava fikir veriyoruz birde laf yiyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verdiğin fikir neydi?Ben etiketlerim :) bu ne yaw bedava fikir veriyoruz birde laf yiyoruz
Birisi cikip tum ailenin benimle konusmasini yasaklasa, herkeste koyun gibi onaylasa. Bende o kisilere tepeden bakarim fikri olmayan, onun bunun lafiyla hareket eden insanla neden samimi olayim, guveneyim ki? Hatta guc kimdeyse, kim konusulmamasini istediysede ozellikle ona yaklasirim, kendi fikrini uretemeyip ona gore hareket etmeyenlerinde kuyusunu gayet guzel kazarim. Aci ama gercek dusuncem bu
sizce diyorsun,ne yapmalıyım diyorsun,konuyu bilmiyoruz bizce deyip cvp veriyoruz...hem türkçe hem geometri dersin bu günlük yeter bence!Öyle yaparim böyle ederim diyosun o zaman iyi edersin napayım ay kurban olayım öyle yapma mı demem lazım? Ban yeme sebebim neymiş
Niye sordun merak ettimVerdiğin fikir neydi?
Kendisininde bizimle konusmaya yüzü yoktu neden acaba sucu olabilir mi:)
sizce diyorsun,ne yapmalıyım diyorsun,konuyu bilmiyoruz bizce deyip cvp veriyoruz...hem türkçe, hem geometri dersin, bu günlük yeter bence!
Evet ama aynı evde küslük olmazmis anlamıyorum ilk tepkileri neydi o zaman. Annecim annecimi anlarim hadi kimse samimi olmayinca mecbur da biraz ama biz niye günah kecisi olduk onu anlamadim bendeAma yaşadığınız olayın sebebi kimin kiminle konuşup küseceğine belli merciden karar verilmesinde. Öyle bi durum olmazsa konuşmazsın yemeğini kendi dairende yer geçersin. Nasıl kabullendin böyle bir hayatı. Kaynanan eltini sıkıştırmış korkutmuş. Eltin de annecim annecim olmuş işte. Ben başka bir açıklama bulamıyorum.
Onun bunun dediğiniz eşim ve ben başkasinin hatasi yüzünden huzurumu neden bozayımO zaman şimdi de konuşmayacaksın. Onun bunun şafıyla hareket etmeyeceksin.
Evet ama aynı evde küslük olmazmis anlamıyorum ilk tepkileri neydi o zaman. Annecim annecimi anlarim hadi kimse samimi olmayinca mecbur da biraz ama biz niye günah kecisi olduk onu anlamadim bende
Ortada bi fikir göremediğim içinNiye sordun merak ettim![]()
Hayır onun tavirlari icin söylüyorum zaten biz sucluymusuz gibi bize acayip davraniyo. Söyleyemiyorum naptigini malesef ama evden cikamiyodu , hatasini kendiside biliyo ben nasıl sucsuz diyim böyle birineOlayı tam anlatmadığın için günah keçilik bir durum göremiyorum ben. Sana bişey olmamış ki.
Tesekkürler ögretmenim , bilmedigim bir konu olursa ilk size danışacagım:))sizce diyorsun,ne yapmalıyım diyorsun,konuyu bilmiyoruz bizce deyip cvp veriyoruz...hem türkçe hem geometri dersin bu günlük yeter bence!
Valla senin bu Asmalı Konakçılık oynadığın yaşamın ilgimi çekti, uzaklaşmaya pek niyetim yok açıkçası. Ama işte Türkçe'yi biraz geliştirirsen daha eğlenceli olur :)Senlik bişey yoksa uzaklaşabilirsin:)
O kadın bize zaten güvenmesin. Yaranmakla ne alakası var ki esimle baskasinin hatasi yuzunden huzurumu tabikide bozamazdim.Bu yoruma aynen katılıyorum. Birisi konuşmayın dedi diye kadına cephe almışsınız, sonra yine birisi konuşun dedi diye kadınla konuşma kararı almışsınız. Şimdi o kadın size niye güvensin? Bir de 360 derece döndü diyorsunuz ya.
Konuyu çok açmamışsınız, aranızda ne geçti bilemeyiz ama sırf birilerine yaranmak için başkaların lafına göre hareket etmek çok da kişilikli bir tavır değildir.
Sen almak istemiyor olabilirsin okey :)Ortada bi fikir göremediğim için![]()
konu açma durumun zayıf,ilk onu öğretelimTesekkürler ögretmenim , bilmedigim bir konu olursa ilk size danışacagım:))
Belki anlatabilirdim ama anlaşabileceğimizi düsünmüyorum:)Valla senin bu Asmalı Konakçılık oynadığın yaşamın ilgimi çekti, uzaklaşmaya pek niyetim yok açıkçası. Ama işte Türkçe'yi biraz geliştirirsen daha eğlenceli olur :)
Fikrini söyle ki bileyim:)Sen almak istemiyor olabilirsin okey :)
Tesekkürlerrkonu açma durumun zayıf,ilk onu öğretelimgerçi öğrenmeye aç birini, pek göremedim ama eltilerinle mutluluklar.............
O hoo sabahtan beri yazıyorum hepimize kızacağına aklında tutsaydın bananeFikrini söyle ki bileyim:)