- Konu Sahibi mevsimhepbahar
-
Yok ilk baştan beri böyle bu.Eger kaynvalide onunla cok zaman geciriyosa normal bu.agiz aliskanligidr
Benden bayağı sonraEltiniz sizden önce mi evlenmiş
Ben sizden önceyse daha çok zamandır tanıştıkları için ağzı alışmıştır diyecektim ama yinede bunda dert edilecek birşey yok kafaya takmaya değmez karıştırıyordur aklından o geçiyordurBenden bayağı sonra
Peki devam edin. Siz bilirsinizYani burda size hak vermeyenleri hemen tersler haliniz, her zamanki haliniz ise evet kv ye üzülmeye devam edeceğim belli ki.
Ben çok takılmam böyle şeylere çünkü annem bile çoğu zaman bana seslenirken teyzelerimin isimlerini sıralar da sıralar karşılıklı guleriz benim adımı söyleyene kadar:)))) eltinkzle anlasamiyorsunuz diye takilmissinjz ama bence umursamayınMerhaba hanımlar, dert değil belki çok sinir olduğum bir konuda fikir istiyorum. Kayınvalidem kasıtlı ya da kasıtsız bilmiyorum sürekli bana eltimin ismiyle sesleniyor. Konuşurken benim adım yerime onun adını söylüyor. Eltimle birbirimizden de pek hazetmeyiz bu arada. Böyle bir durumla karşılaşsanız ne yapardınız ?
Merhaba İnan’ın kayınvalide ve anne, teyze ve elti çooook farklı şeyler. Sevgiler.Ben çok takılmam böyle şeylere çünkü annem bile çoğu zaman bana seslenirken teyzelerimin isimlerini sıralar da sıralar karşılıklı guleriz benim adımı söyleyene kadar:)))) eltinkzle anlasamiyorsunuz diye takilmissinjz ama bence umursamayın
Hemen "Kayınvalideyi akrabalarının yanında sert şekilde uyardım." cümlesini görünce konunun arka planını es geçip bu cümle üzerinde yoğunlaşarak sosyal mesaj tadında yorumlar yapmak da hoş değil hani.
Eee, biraz da empati falan...
Merak etmeyin hanımefendi onu da yaptım sonuç alamadım. Sertçe uyardım işte, döveyim mi ? Ben anlamadım alakasız yorumlara ne yapmalıyım başka ? Bir konuyla ilgili bir fikriniz varsa söylersiniz burası yargılama meydanı değil. Fikir alış verişi için buradayız değil mi? Sevgileray bari sen yapma şekerim gözünü seveyim
hani kanlı bıçaklı olursun, kadın seni sinir etmek için konuşur falan o zaten tavrından da belli olur ama sadece isim için başka insanların yanında sertçe uyarmak çok kötü gelmiyor mu kulağa?
ne bileyim o kadar rahatsızsan ve buradaki gibi kırıcı olabiliyorsan çıkar "anne bilerek mi bana eltimin adıyla sesleniyorsun, benim onu sevmediğimi bile bile adımı söylemeyip neden onun adını söylüyorsun, yapma bir daha" dersin hadi cesaret açık sözlülük budur :)
konu sahibi buradaki yorumlara bile dik, burda konuştuğu gibi kayınvalideye konuşursa sorun kalmaz
Merak etmeyin hanımefendi onu da yaptım sonuç alamadım. Sertçe uyardım işte, döveyim mi ? Ben anlamadım alakasız yorumlara ne yapmalıyım başka ? Bir konuyla ilgili bir fikriniz varsa söylersiniz burası yargılama meydanı değil. Fikir alış verişi için buradayız değil mi? Sevgiler
İşte bende fikir alış verişi diyorum, yargılama değil yani. Saygılarsize cevabımı yukarıda yazdım ben, başka bir üyeyeydi o mesajım. forum işte, karşılıklı fikir alışverişini esas alan bir şey.
henüz müneccim değilim pek bilemiyorum kayınvalidenizle şu ana kadar aranızda geçen diyalogları, buraya yazdığınız kadarına yorum yapabiliyorum ama kısa zamanda onu da halledip artık zihin okuyarak yorum yapmaya çalışırım kusura bakmayın artık bu seferlik.
sevgiler yazayım da mesajım biraz yumuşasın :)
aramız değişken ama eltimle de araları değişken. İyiyken de kötüyken de böyle. Çok Nadir benim adımı söylüyor. Bir kaç kez uyardım kendi adımı söyledim. Sonuç yine aynı
ay bari sen yapma şekerim gözünü seveyim
hani kanlı bıçaklı olursun, kadın seni sinir etmek için konuşur falan o zaten tavrından da belli olur ama sadece isim için başka insanların yanında sertçe uyarmak çok kötü gelmiyor mu kulağa?
ne bileyim o kadar rahatsızsan ve buradaki gibi kırıcı olabiliyorsan çıkar "anne bilerek mi bana eltimin adıyla sesleniyorsun, benim onu sevmediğimi bile bile adımı söylemeyip neden onun adını söylüyorsun, yapma bir daha" dersin hadi cesaret açık sözlülük budur :)
konu sahibi buradaki yorumlara bile dik, burda konuştuğu gibi kayınvalideye konuşursa sorun kalmaz
Anlaşılmak güzel teşekkür ederim. Düşünün 10 yıl. Ve hiç benim adımla ona seslendiğini duymadım mesela. Çok ilginç ve gerçekten rahatsız oluyorum. Bu bir annenin evlatlarını karıştırması ile bir değil.S sassyassyy 'ciğim, evet, aslında konu buradan oldukça basit görünüyor. "Aman ya, ne olacak, nasıl sesleniyorsa seslensin?" diyesi geliyor insanın ama demek ki bu durum - deyim yerindeyse - artık batmaya başlamış ki konu sahibi hızını alamayarak kayınvalideyi uyarmış.
Bana kötü gelmiyor. Sabır da bir yere kadar çünkü.
Konu sahibi her şeyi yaptığını söylüyor, hala durum aynıysa bir yerde sıkıntı var gibi. Kadın belki de bilerek yapıyor. Hayır yani, insana başka bir isimle niye hitap edilir ki? Bir değil, iki değil, devamlı olursa, şarteller atar valla. :)
Bazı şeyleri bünye kaldırmıyor galiba. :)
Çok güzel bir fikir ama eltisi yok ki.Sizde onun altısının adıyla ayşe anne vs adı neyse işte o şekilde seslenin söylemekle anlamayan insanlara davrandığı gibi davranırsanız nasıl olduğunu anlıyorlar anca dene bence
Merhaba, normal bir ismim var zor değil.senin ismin söylenişi zor veya nadir isimlerden mi? mesala benim ismim hafızada zor kalan ve nadir bir isim o yüzden bazı kişiler bana devamlı ablamın ismiyle seslenir
S sassyassyy 'ciğim, evet, aslında konu buradan oldukça basit görünüyor. "Aman ya, ne olacak, nasıl sesleniyorsa seslensin?" diyesi geliyor insanın ama demek ki bu durum - deyim yerindeyse - artık batmaya başlamış ki konu sahibi hızını alamayarak kayınvalideyi uyarmış.
Bana kötü gelmiyor. Sabır da bir yere kadar çünkü.
Konu sahibi her şeyi yaptığını söylüyor, hala durum aynıysa bir yerde sıkıntı var gibi. Kadın belki de bilerek yapıyor. Hayır yani, insana başka bir isimle niye hitap edilir ki? Bir değil, iki değil, devamlı olursa, şarteller atar valla. :)
Bazı şeyleri bünye kaldırmıyor galiba. :)
Sizin başınıza bazen geliyor, bense ismimi Nadiren duyuyorum ve gerçekten rahatsız oluyorum.Anneciğim sağolsun yapar bunu. Ya büyük ablamın adıyla ya da küçük ablamın ismiyle karıştırır. Muhakkak gün içinde yapar bunu.
Kv'de arada sırada yapar. Takılmıyorum ben. Şayet benim de başıma gelebiliyor bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?