Eltimin adıyla seslenilmesi

Evet, ben de kadın karıştırıyor olabilir veya ismin söylenmesi mi zor da karıştırıyor diye düşündüm ama 10 yıl boyunca da karıştırılmaz ki. :)

Millet de kendi hayatlarından örnek verip durumu hoş görülebilir gösterdikçe konu sahibi da fırçayı basıyor tabii. :)

Sizin başınıza bazen geliyor, bense ismimi Nadiren duyuyorum ve gerçekten rahatsız oluyorum.
Hayır, ben de bazen isimleri şaşırabiliyorum. Eltilerim de oldu birkaç defa. Kasten isteyerek yaptığım bir şey değil. Bazen büyüük kızıma küçüğünün adıyla, küçüğüne de büyüğünün adıyla hitap ediyorum.

Annem de bana ablamın adiyla seslenir bazen:) olur böyle şeyler. İkiniz de gelin olduğunuz için karistiriyordur. Ben de hep iki halamın adını karıştırıyorum, ki birini hiç görmedim,vefat etti ben küçükken. Ama nasıl kodladiysam karışıyor hep..m

Bence bir sey demeyin sinir olduğunuzu hissedince inadına daha cok üstüne geliyorlar

Ben garezi yoksa size yani sizle kotu degilse kayinwalideniz normal diye dusunuyorum cunku ben bile bazen arkadaslarima cok yakin surekli muhabbet icinde oldugum arkadasimin ismiyle dalginlikla hitap etmis bulunuyorum hic ustelemeyin sonra kotu olursunuz

Benimle de eltimle de bir iyi bir kötü. Pek sevmez beni, ama eltime de bayılmaz.

Benimle de eltimle de bir iyi bir kötü. Pek sevmez beni, ama eltime de bayılmaz.
Çokdlta tinlamayi werin ne derse desin tamm deyin gecin.Zaten pekk te sewdiginizi sanmadim o yuzden fazla umursamamanizda en iyisi olur duymayin.Yoksa yasli kadin annen yasinda ayse dese fatma dese eltininadini desene nolcak ne olur agzina oyle gelmis senin ivin fesat bla bla blaaaa bir suru laf duyarsiniz.duymamak umursamamak en guzeliiii

Çok güzel bir fikir ama eltisi yok ki.

Illa onunda sevmediği hoşlanmadığı bi akrabası vardır ama dikkat edin oğlu felan varsa sonra kaynana olarak sen onu istiyordun vs şeyler yapmasın size eşinizi önceden uyarın gerekirse annenin bu söyleminden rahatsızım Bend e ona böyle söylucem tarzında

aramız değişken ama eltimle de araları değişken. İyiyken de kötüyken de böyle. Çok Nadir benim adımı söylüyor. Bir kaç kez uyardım kendi adımı söyledim. Sonuç yine aynı
Sizde kayınvalide seslenince bakmayın. İki kişi bile olsanız Başka odadan seslendi diyelim bakmayın. Telefonda konuşuyorsun sandım deyin.

Cevap vermezdim, hiç sallamazdım umursamazdım, sesleniyor mu hiç sallamam hatta duymamış gibi yaparım bazılarına zorla öğretmek gerekiyor

Ben hep bu durumda mdayim hatta çocuklarıma da onun çocuklarını adıyla sesleniyorlar

Daha çok gorusuyordur onunla bizimki öyle artık takmıyorum

ben kafaya takılacak bir şey görmedim. anneler anne olmayla evlatlarının isimlerini karıştırıyorlar olabilir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…