- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi mevsimhepbahar
-
konu o kadar sade ki ben olsam mesela "çok kez konuştum uyardım ama değişmedi" yazardım. çünkü ilk mesajı okuyunca sanki kadın öylesine karıştırıyormuş gibi geliyor insana. he bak sonra da benim gibi fırçayı yiyorsun
Hayır, ben de bazen isimleri şaşırabiliyorum. Eltilerim de oldu birkaç defa. Kasten isteyerek yaptığım bir şey değil. Bazen büyüük kızıma küçüğünün adıyla, küçüğüne de büyüğünün adıyla hitap ediyorum.Sizin başınıza bazen geliyor, bense ismimi Nadiren duyuyorum ve gerçekten rahatsız oluyorum.
Bu çok iyiymiş deneyeceğim sağolun.kaynanan öyle yanlış isim kullandıkça kaynanana adı neyse x teyze de cıldırsın.
Ama kayınvalidem hiç benim adımla ona seslenmeli mesela.Hayır, ben de bazen isimleri şaşırabiliyorum. Eltilerim de oldu birkaç defa. Kasten isteyerek yaptığım bir şey değil. Bazen büyüük kızıma küçüğünün adıyla, küçüğüne de büyüğünün adıyla hitap ediyorum.
Hayır bence sizin değil eşinizin yapması gerekir. Çünkü sizi dinleselerdi çoktan düzeltmiş olurlardı.Bilerek yapmıyorum deyip işin içinden çıkar. Benim bir şey yapmam lazım.
Bir şey diyemeyeceğim. Belki denk gelmemişsinizdir hiç.Ama kayınvalidem hiç benim adımla ona seslenmeli mesela.
Bence bir sey demeyin sinir olduğunuzu hissedince inadına daha cok üstüne geliyorlarMerhaba hanımlar, dert değil belki çok sinir olduğum bir konuda fikir istiyorum. Kayınvalidem kasıtlı ya da kasıtsız bilmiyorum sürekli bana eltimin ismiyle sesleniyor. Konuşurken benim adım yerime onun adını söylüyor. Eltimle birbirimizden de pek hazetmeyiz bu arada. Böyle bir durumla karşılaşsanız ne yapardınız ?
Evet İnanın bunca zaman hiç duymadım. Duysam karıştırıyor deyip daha az sorun ederdim sanırım.Bir şey diyemeyeceğim. Belki denk gelmemişsinizdir hiç.
Evet haklısınız ama her yerde herkesin içinde defalarca olunca artık iyice katlanılmaz oldu.Bence bir sey demeyin sinir olduğunuzu hissedince inadına daha cok üstüne geliyorlar
Benimle de eltimle de bir iyi bir kötü. Pek sevmez beni, ama eltime de bayılmaz.Ben garezi yoksa size yani sizle kotu degilse kayinwalideniz normal diye dusunuyorum cunku ben bile bazen arkadaslarima cok yakin surekli muhabbet icinde oldugum arkadasimin ismiyle dalginlikla hitap etmis bulunuyorum hic ustelemeyin sonra kotu olursunuz
Çokdlta tinlamayi werin ne derse desin tamm deyin gecin.Zaten pekk te sewdiginizi sanmadim o yuzden fazla umursamamanizda en iyisi olur duymayin.Yoksa yasli kadin annen yasinda ayse dese fatma dese eltininadini desene nolcak ne olur agzina oyle gelmis senin ivin fesat bla bla blaaaa bir suru laf duyarsiniz.Benimle de eltimle de bir iyi bir kötü. Pek sevmez beni, ama eltime de bayılmaz.
Çok güzel bir fikir ama eltisi yok ki.
Sizde kayınvalide seslenince bakmayın. İki kişi bile olsanız Başka odadan seslendi diyelim bakmayın. Telefonda konuşuyorsun sandım deyin.aramız değişken ama eltimle de araları değişken. İyiyken de kötüyken de böyle. Çok Nadir benim adımı söylüyor. Bir kaç kez uyardım kendi adımı söyledim. Sonuç yine aynı
Cevap vermezdim, hiç sallamazdım umursamazdım, sesleniyor mu hiç sallamam hatta duymamış gibi yaparım bazılarına zorla öğretmek gerekiyorMerhaba hanımlar, dert değil belki çok sinir olduğum bir konuda fikir istiyorum. Kayınvalidem kasıtlı ya da kasıtsız bilmiyorum sürekli bana eltimin ismiyle sesleniyor. Konuşurken benim adım yerime onun adını söylüyor. Eltimle birbirimizden de pek hazetmeyiz bu arada. Böyle bir durumla karşılaşsanız ne yapardınız ?
Ben hep bu durumda mdayim hatta çocuklarıma da onun çocuklarını adıyla sesleniyorlarMerhaba hanımlar, dert değil belki çok sinir olduğum bir konuda fikir istiyorum. Kayınvalidem kasıtlı ya da kasıtsız bilmiyorum sürekli bana eltimin ismiyle sesleniyor. Konuşurken benim adım yerime onun adını söylüyor. Eltimle birbirimizden de pek hazetmeyiz bu arada. Böyle bir durumla karşılaşsanız ne yapardınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?