senin bu eltide iş yokmuşnişanlın yada başkası vermiş de o niye alıp takıyoki:sm_confused:hayır diyememişmi.
İyi de bu onların kendi aile meseleleri..
Sizi neden ilgilendiriyor ki?
Onların da bir bildikleri vardır elbet..
laalecim iyi karışmasın diyosunda nasıl karışmasın sonuçta sevdem arkadaşımız onların içlerine girecek onlarla yüzgöz olacak karışmadan olmaz sonuçta ucu sevdeme dokunuyo.ne münasabet gelip niye takıyoki bileziği alsın kendisininkini taksın.:1closedeyes:
Bileziği ona verene kız bence canım..
Birsi ona ''al bunu sen tak ''demiştir bence.
Zorla tutup da ben takıcam dememiştir herhalde, dediyse bile, bu teklifi reddedilebilirdi..
bence annesi, babası ve kardeşinden bilezik takıldı densin diye öyle yapılmıştır. çünkü hani bayanlar takıyo ya eltin de eşi namına takmıştır. yani benim de öyle olmuştu. bence gerilmeye gerek yok.
evet canım aynen öyle zaten böyle bir bir saçmalıklarını gördükçe ondan midem bulanmaya başladı
Kiz sevdem seni görünce nedense hep canim cikolata istiyor...benneyaptımki
Neyse...yerimseniben
Katiliyorum denize....bencede muhakkak ona biri vermistir tak diye....kendi kendine verin ben takacam dedigni sanmiyorum...
evet canım aynen öyle zaten böyle bir bir saçmalıklarını gördükçe ondan midem bulanmaya başladı
laalecim iyi karışmasın diyosunda nasıl karışmasın sonuçta sevdem arkadaşımız onların içlerine girecek onlarla yüzgöz olacak karışmadan olmaz sonuçta ucu sevdeme dokunuyo.ne münasabet gelip niye takıyoki bileziği alsın kendisininkini taksın.:1closedeyes:
Ya bunun neresi mantıklı allah aşkına yaa onu benim kayınpederim takmalıydı bana o kim oluyorki yaa millete şov yapmaya kalkıyor
arkadaşım o resmen fesatlık yaptı hiçbirşey almadıgı için milete karşı almış gibi görünmeye çalıştı sanki ben bilmiyorum kimi kandırıyorsun
sen şu eltiye iyice kafayı taktın bacım ne yapsa dokunuyo sana...
sen suçu ondan değil nişanlında ara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?