Eltimin artan davran

senin bu eltide iş yokmuşnişanlın yada başkası vermiş de o niye alıp takıyoki:sm_confused:hayır diyememişmi.

evet iş yok zaten düzgün bir insan yapmaz bu hareketi beni sinir etti ayıp yaa hakikaten yuh dedim yani birde daha beter rezil oldu haberi yok çünkü annemler biliyor o bilezikleri erkek arkadaşımın aldıgını

laalecim iyi karışmasın diyosunda nasıl karışmasın sonuçta sevdem arkadaşımız onların içlerine girecek onlarla yüzgöz olacak karışmadan olmaz sonuçta ucu sevdeme dokunuyo.ne münasabet gelip niye takıyoki bileziği alsın kendisininkini taksın.:1closedeyes:

bence annesi, babası ve kardeşinden bilezik takıldı densin diye öyle yapılmıştır. çünkü hani bayanlar takıyo ya eltin de eşi namına takmıştır. yani benim de öyle olmuştu. bence gerilmeye gerek yok.

İyi de bu onların kendi aile meseleleri..
Sizi neden ilgilendiriyor ki?
Onların da bir bildikleri vardır elbet..

Ya bunun neresi mantıklı allah aşkına yaa onu benim kayınpederim takmalıydı bana o kim oluyorki yaa millete şov yapmaya kalkıyor

hayır o kadar takmak istiyorsa bir çeyrek alıp taksaydı gözümde daha değerli olurdu yada hiç takmasaydı ama bunuda yapmasaydı böyle bir gün birdaha olmayacak sonuçta

Bileziği ona verene kız bence canım..
Birsi ona ''al bunu sen tak ''demiştir bence.

Zorla tutup da ben takıcam dememiştir herhalde, dediyse bile, bu teklifi reddedilebilirdi..

Kiz sevdem seni görünce nedense hep canim cikolata istiyor...benneyaptımki

Neyse...yerimseniben

Katiliyorum denize....bencede muhakkak ona biri vermistir tak diye....kendi kendine verin ben takacam dedigni sanmiyorum...

arkadaşım o resmen fesatlık yaptı hiçbirşey almadıgı için milete karşı almış gibi görünmeye çalıştı sanki ben bilmiyorum kimi kandırıyorsun

Bence sen eltine iyice takmışsın Kimsenin elinden zorla bilezik almamıştır alsa zaten sesini duyarsınız demekki o bileziği nişanlın yada kayınvaliden verdi onu uygun gördüler burda kızman gereken nişanlın banada kayınvalidem dese al sen tak bende kırmamak için takarım karşı tarafın ne düşüneceğini düşünemem

evet canım aynen öyle zaten böyle bir bir saçmalıklarını gördükçe ondan midem bulanmaya başladı

ay çok komik, hiç güleceğim yoktu güldürdün beni yine sevdemcimm, kaydirigubbakcemile3 diğer forumuna da cvp yazmıştım ama isme dikkat etmemiştim, bu konuyu da okurken diğer topik geldi aklıma ben bunu bi yerden tanıyorum dedim kaydirigubbakcemile3 ay valla senden korkulur , nedir bu içindeki kin, nefret. Ne yapsalar yaranamazlar bunlar sana. Daha şimdiden kılıçları kuşanmış karşı taraftan hamle bekliyosun. Rahat ol biraz, o saçma sapan duyguları sil kafandan.Mutlaka bi nedeni vardır, hem kim takarsa taksın önemli olan düşünüp değer verip takmaları değilmi?

bırak o öyle mutlu olsun tatmin olsun canım ya
bence nişanlınında bi suçu yok çünkü sana söylemiş ve babasının takacağı bileziği eltin taktığına göre ona kayınpederin vermiş
hiç keyfinizi bozmayın, tadını çıkarın bugünlerin... sadece nişanlına bu durumdan duyduğun rahatsızlığı anlat o kadar

Kiz sevdem seni görünce nedense hep canim cikolata istiyor...benneyaptımki

Neyse...yerimseniben

Katiliyorum denize....bencede muhakkak ona biri vermistir tak diye....kendi kendine verin ben takacam dedigni sanmiyorum...

olabilir onuda öğreneceğim ben kayınvalidemle konuşmayı düşünüyorum ama olaki verilse bile nasıl kabul eder demesi gerekirki burda kardeşi varken bana düşmez ayıp yaa aklım almıyor bu nasıl bir terbiyesizliktir yaa

eğer bi bildikleri varsa söyleselerdi sana şu sebepten ötürü o bileziği taktı diye eğer kayınvalidense çekip kenara demeliydi sana şu sebepten istedik taktı diye

Doğrudur arkadaşım siz haklısınızdır..
Ben zaten oldum olası sevmem yüz göz olmayı,insanların işine karışmayı..
Belki de bu yüzden evliliğimi yürütemedim he..
Neyse........sengözlerimebaksanab

Ya bunun neresi mantıklı allah aşkına yaa onu benim kayınpederim takmalıydı bana o kim oluyorki yaa millete şov yapmaya kalkıyor

Eltinize değil nişanlınıza kızın o zaman..
Kadınceğiz zorla bileziği kapmadı herhalde adamın elinden:ecrin_bebek:

arkadaşım o resmen fesatlık yaptı hiçbirşey almadıgı için milete karşı almış gibi görünmeye çalıştı sanki ben bilmiyorum kimi kandırıyorsun

kimseyi kandırmıyorum çünkü nişanda eltinin takı takma gibi bi zorunluluğu yok. bencede sen eltine iyice takmışsın canım ya, herşey batıyo sanki sana. bak istersen nişanlınla yada kayınvalidenle konuş bunu kaynının namına takıldığını söyleyecekler, buraya da yazıyorum -tatlicadiarzu-

evet hiç bir açıklama yapılmadı kendisi orda birşey takmamış gibi görünmek istemedi mahçup olacaktı çünkü ama beni ilgilendirmez o zaman kendi hesabına takısını alıp gelseydi o kadar yok yoksul değil.

boşveeeeeeeeeeeer sonuçta o bilezik koluna takılmış. ha öyle ha böyle
benim bir tanıdığım hediye takacağı bileziği kendi koluna takmıştıyerimseniben

ay banada sanki gıcık bi durummuş gibi geldi ya, ben mi yanlış düşünüyorum, bileziği kendi alsa neyse
ilerde benimde eltim olcak, biriis elime bilezik tutuşturup bunuda sen tak geline dese, takmam valla, bana mı kalmış, kendim aldıysam başka tabii

sen şu eltiye iyice kafayı taktın bacım ne yapsa dokunuyo sana...
sen suçu ondan değil nişanlında ara...

arkadaşım yemin ederim kafayı takmak değil bu yaptıgı çok canımı sıktı allah için hoş mu yaptıgı lütfen adaletli ol. Keşke bana bir abla bir arkadaş gibi olsada bende böyle düşünmesem herşey ortada kabak gibi ben durduk yere bişey mi yapıyorum sanki çok düşüncesiz bir insan

Olan olmuş biten bitmiş arkadaşım. Kendini bu kadar üzecek bir mesele değil aslında. Kayınvalidenler ona vermiş demekki tak diye.
Galiba sen eltine bazı davranışlarından dolayı fena takmışsın, bu olay da o yüzden bu kadar rahatsız etmiş seni. Başkası taksa bu kadar sorun etmezdin sanırım.
Sinirlerini yıpratmaya değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…