Eltimin artan davran

Canım sen o ailenin içine gireceksin ve onlarla yaşayacaksın eltinin yaptığı her davranışa bu kadar takarsan hayatı hem onlara hem kendine çekilmez hale getirirsin sonuçta o 3 bilezik takılmışya kim takarsa taksın. Sen nişanlınla nişanlılığın tadını çıkarmaya bak.

Bilezikleri alan kayınpeder olsaydı Sevdemi rahatsız etmezdi kimin eline alıp o an taktığı.

Onların aile işi beni ilgilendirmez diyebilirdi belki.

Ama bilezikleri alan nişanlısı..
Bu durumda Sevdem de bilezikleri kimin takacağı konusunda kendini söz sahibi olarak görüyor ki, onun yerine kendimi koyarsam , eltimi sevmiyorsam ben de, belki bozulabilirdim ama eltime değil, ona o bileziği verip al tak diyene.

ben diğer topikte de demiştim,daha çok topik açılır diye

hay allahım cok basıt seylere takılıyosun bence
cıkolata takı
evlenınce boyle ufak seylere takılma lutfen
kadın ne yapsa sana göre yanlıs zaten

bırı vermıstır oda takmıstır benneyaptımki
hem neden sov yapma geregı gorsun kı sengözlerimebaksanab

Bak güzelim oda onlarin gelini...kayinbabasi ona al gelin sen tak dediyse ve oda alip onun yerine taktiysa ve var bunda allah aksina....
Benim kayinbabamda bana kizim al sen tak deseydi takardim...kesinliklede eltimin böyle bir düsünceye kapilacagini düsünmezdim acikcasi...CADIARZU

Kardesi varken bana düsmez düsünceside yanlis....onlar kari koca....ha o takmis ha o takmis ne alaka?benneyaptımki

Ben sunu anladim eltin agzinla kus tutsada sana yaranamaz güzelim...sen gicigi kaptin bir kere.....en iyisimi yüz göz olma muhatap olma yaptiklarini ve dediklerini kafana takma.....nasil olsa patavatsizin terbiyesizin teki sana göre....

sende boşver artık olan oldu...sen şimdi evlenince ne yapacaksın bu eltiyle onu düşün şimdiden çok kafana taktın onu...ben düşünmek bile istemiyorum..biraz sakin olmayı denesene kardeş...

canım sen kandırmıyosun eltim aklı sıra gösteriş yaptıgını sanıyor. Olabilir o zaman kaynımda kendi takmak için birşey alsaydı onun takacağınıda bizmi düşünücez banane yani ben eltim takmak zorunda demiyorumki takmasın keşke hiç takmasaydı böyle yapacağına daha memnun olurdum

canım bu takıklıkla sen evlendiğinde de pireyi deve yapar çok üzülürsün...
biraz geniş olmayı öğren, benden sana tavsiye

daha gitmeden bunca sorun çıkarıyorsan, gidince kimbilir neeler olacak.. biraz rahat olmayı deneseniz, işin dedikodu kısmını değil de mana kısmıyla ilgilenseniz eminim çok daha huzurlu bir yşama geçireceksiniz.. ama yok belliki yengeye taktınız kancayı, en ufak hareketi batar size bundan böyle.. yahu biz de nişanlandık ne sorunlar çıktı ama hiç birini kafaya takmadım, daha gitmeden o ailenin iç meselelerine karışmak benim hakkım değildir.. biraz toparlanın artık nişanlandınız bu tür dırdırları erkekler sevmez ve genel itibari ile itici bulur.. olgun davranmanız, erdemli davranmanız sizin için iyi bi yoldaş olacaktır.
boşuna dememişler; iki eltinin gemisi yürümezken, iki kumanınki yürür diye..

Son düzenleme:
Sevdem de pireyi deve yapma olayı mı var?

Çikolata durumlarından haberim yok..

Hımmm ..

Bu durumda eltinin her hareketi batar zor durum..

Takma kafaya tokadan başka Sevdem..

arkadaşlar mesele bu değil sadece tamam öyle yada böyle takıldı ama bu kadının düşüncesiz hareketleri var ben yarın öbür gün bu aileye girdiğimde bi şekilde muhatap olacağım onunla ve bu beni düşündürüyor

1:sözünde çikolatayı istedi diye sinir olmuştun...
2:nişanında bileziği taktın diye olmuştun...
kardeş senin düğün ne zaman?
madem eltinin bu kadar vukuatı var sende nişanlına deki düğünde gelmesin olsun bitsin...
aaaa daral geldi baan...

bu istek kimden gelmiş,ona tak demiş biri,ben mi takayıp deyip hazıra konmuş....
ikisi arasında çok fark var....

madem bu kadar şikayetçisin,sonunu iyi görmüyorsun ...
şimdiden ayağını denk al ona karşı ve mesafeni koru....

Sevdem de pireyi deve yapma olayı mı var?

Çikolata durumlarından haberim yok..

Hımmm ..

Bu durumda eltinin her hareketi batar zor durum..

Takma kafaya tokadan başka Sevdem..

Hanfendi tatildeydi o zaman.....:1closedeyes:

Bir cikolata konusu olmustuki denizim...inan tüm KK bakkalara pastanelere kosturdu...cikolata yemek icin...cokacimcoook

canım bence olayı o kadar büyütme.ileride yüz yüze bakacağın birisiyle takı meselesi yüzünden aranı bozma.sinirin zamanla geçecektir.ileride belkide çok iyi arkadaş olacaksınız.hayatta herşey mümkün.belkide bişey alamadığı için ona teklif etmişlerdir.hem nişanda takı takılıyo muydu?benim çevremde bi yüzük takılır.

nişanlın kardeşinin nişanında geline bişey takmış mı ki? ciddi diyorum ya kendini üzdüğüne değmez. sizin aranızdaki ilk problem ne oldu eltinle?

ya ben eltinle arandaki yaş farkını merak ettim şimdi, o kaç yaşında sen kaç yaşında bende gıcık olurum dedim ama yaşıtsak gıcık olurum benden çokça büyükse gıcık olmam, aile büyüğü gibi düşünürüm

3-Nişan alışverişine geldi diye de sinir olmuştu.
valla sevdem bir abla olarak tavsiyem eğer çok yakın oturacaksanız bence çok iyi düşün çünkü en güzel günlerin eltine takıklığın yüzünden zehir olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…