Eltimin artan davran

Kim kime tak demiş?
Kim takmış?
Birisi tak demese takmaz kız..
Tak sen bunu demiştir birisi de, takmıştır kız.
Bence tak diyen kayınvalide..

Ama sen bunları takma sakın.

Meraklandım..
Ne zaman sorucan kayınvalideye sorunca buraya yaz Sevdem, kafaya taktım şimdi ben bunu?

canım işte bu yüzden diyorum, şimdiden herşeyi kafana takarsan evlendikten sonra iyice iş çığrından çıkar...

bak kendinde diyorsun ne güzel,şimdiden herşeyi kafana takmamayı öğren.
yoksa günlerin şimdikinden daha zehir olur abla tavsiyesi mi dersin,teyze tavsiyesimi dersin bilememyerimseniben

sevdemm eltinle aranda sanırım başka bir problem var her yaptığı artık gözüne batmaya başlamış

kapınız ayrı bacanız ayrı ne diye bu kadar küçük mevzular yüzünden canınızı sıkıyosunuz.

sonuçta o bilezikler sana takılmış kimin taktığının ne önemi var. şimdiden böyle düşünürsen ilerde ne yapacaksın ??

sanane ayol kim takarsa taksın. sanki başkasının nişanı da, senin takacağını elinden almışlar geline takmışlar gibi sinirleniyosun. bilezikleri aldın mı aldın karışma gerisine.

Bu kadar rahatsız oluyorsan mesafeni koyarsın, mecbur olmadıkça görüşmezsin canım.
Şimdiden böyle şeyleri bu kadar dert edinirsen kendine, evlenince işin zor valla.

Bence sen biraz erken başlamışsın arkadaşım.Yeni gelinsin.Bilezikleri senin ailen almamış:Nişanlın almış ve orada kim uygun gördüyse o takar.Ayrıca çoğu yerde adettir.Yeni gelinin takıları ailde huyu suyu beğenilen görümce,elti kim varsa ona taktırılır ki gelinin huyu ona benzesin diye.

Eltini karşına şimdiden almakla sen yanlış yapıyorsun ve sanırım kıskanıyorsun biraz.Yoksa büyütecek bişey göremedim ben burda.

AYY AKLIMA BENIM NISANIM GELDI..NISANDA KAYIN BABAM BILEZGIMI TAKTI BEN TAM SARILCAM KAYINBABA GERI CEKILDI UTANDI KALABALIKTAN FARKETMEDI....DAHA SONRA DUYUMLARIMA GORE NISAN OLURKEN ODANN BASINDA KI NISANLIMIN BI HALASI BIZI GOREMEYEN OTURAN BI HALASINA DUYULCAK BI SEKILDE DEMIS AAAA KAYNATASINI OPMEDI...FESATLIK İŞTEE...BUNU NIYE ANLATTIM BENDE BILMIYOM... :bbo:

ah be güzelim bu kadarcık bişey için kendini yıpratma
şimdiden kendini böyle yıpratırsan evlenince kalpten gidersin sennn
sen eltine kızıcağına gitde nişanlına kızz

Ne kıskanması bee hiç alakası yok nesini kıskanacağım densizliğini mi?

aman allah korusun huyum ona benziycek haaa.. kusura bakmayında çok gerici düşünüyosunuz sizde bana takılan bilezikle huyumun benzemesinin ne alakası var cahilce bir düşünce

yanlız 2 saattir bi soru soruyorum cevap vermiyosun sevdemmkaydirigubbakcemile3

nişanlının suuc canım kusra bakma bılezıgı nısnalının takmasıgerkıyordu eltıne hıçte bahne bulma hemm

Evet doğru söylüyorsun bende yüzgöz olmayı düşünmüyorum zaten

Sevdemmcim merakımı mazur gör ama bu kadar öfke, bir kaç çikolata ve eltinin bilezik takması için mi, belki eltin iyi bir insandır. Neden tanımaya çalışmıyorsun ve sen ileride onu tanıdıkça belki bu düşüncelerin için üzüleceksin. Kaldıki bu insan seni rencide edecek hiçbir şey yapmamış. Zaten çok kötü olsa bir şekilde öğrenirdin. Herkes ince düşünecek diye bir kaide yok.

bende söylüyorum suç nişanlında sonra evlenince eşim beni savunmuyo diye topik açarsın sen

nişanlının önce zihniyetini değiştirmesi lazımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…