o zaman en iyisi takmamak çenem
altın fiyatları fırlamışş ne kadar pahalıı öleee :1ninca:
zaten suçlu olcan en iyisi masraf etmeden suçlu olmak
devir tasarruf devri
nasıl fikir amaa :sm_confused:
o zaman en iyisi takmamak çenem
altın fiyatları fırlamışş ne kadar pahalıı öleee :1ninca:
zaten suçlu olcan en iyisi masraf etmeden suçlu olmak
devir tasarruf devri
nasıl fikir amaa :sm_confused:
Her an her şey olabilir:1ninca:birisinin konusu vardı..görümcesi düğünde beyaz giyiyormuş
gelinliği giymez ama beyaz elbise giyebilir mi acep.))
az sonra topiğin adıda değişicek takılanlar vede takılmıyanlar diyee
:roflol::roflol::roflol:
Arkadaşlar geçenlerde nişanım vardı özetle olay şu erkek arkadaşım bana 3 bilezik aldı kendi imkanlarıyla sonra bu bileziklerin birini annesi birini babası diğerinide anneannesi taksın istedi bende tamam dedim birşey demedim. Çünkü anneannesi dul ve durumu yok o yüzden o taksın istedi. Sonra takı faslına gelince birini annesi birini anneannesi takti sonuncuyuda kim taktı dersiniz eltim takmaz mı ben tabi deli oldum ne alaka yani sanki kendisi almış gibi millete göstermelik yaptı bana hiçbirşey almadı halbuki ben ondan birşey beklemiyorum ama o bileziği takmak ona düşmezdi ondan önce takacak başka insanlar vardı kimse takmasa nişanlım takardı onu bana o kadar sinir oldumki anlatamam terbiyesizliğin bu kadarı o an tabi bişey diyemedim ne diyebilirsinki milletin yanında şok oldum ama şuan hala çok sinirleniyorum aklıma geldikçe ne yapmalıyım sizce arkadaşlar eltimin benim bu duruma kızdıgımı bi şekilde öğrenmesini istiyorum sizce ne yapmalıyım benim bu duruma kızdıgımı bilmeli???
o zaman da niyi ters baktın diye takarım, ille de takarım zemuszemus
inşalah eltim olmaz çene
benim tercihim bir evin tek oğlu olsun başkada kardeşi olmasın
neme lazım her bişeyleri sorun bunların
yok istemem kalsınnn :dilcikar::dilcikar:
napcan canım kirli çorabı yıkıcan mıkaydirigubbakcemile3demezler mi düğünde ben büyük elti olarak 17 gr takmam istendi hee bende taktım ama eeee artık alkıslarsınız opuyorumnanaktan valla bana eltime takılan yüzde biri takılmadı ben kaynanamın bir kirli corabını görmedim bahaneside benim ihtiyacım yokmus yani kayınvalidem hiç haksızlıga gelemez hee ihtiyaca göre calısır
Bence kayınvalide tak dedi. Ama oğluna sordu, oğlu da tamam yengem taksın ne var o da aileden dedi..
Sizce?
Bence kayınvalide tak dedi. Ama oğluna sordu, oğlu da tamam yengem taksın ne var o da aileden dedi..
Sizce?
Sizce?
bende 8 elti 1 görümce var
nasıllllllllllllllllllllllllllllllllllll
nasılllllllllllllllllllllllllllllllllll
zaten bende kilomla uğraşan bir eltime kafayı taktım ama keşke o bana bilezik taksa idi:))l
aman bacım kirli corabını altınları kime taktıysa o yıkasın kaydirigubbakcemile3
nesrin canım o ne öyle 8 taneee
nasılllllllllllllllllllllllllllllllllll
zaten bende kilomla uğraşan bir eltime kafayı taktım ama keşke o bana bilezik taksa idi:))l
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?