Eltimin artan davran

off off ben küçük gelinim eltim bana takmadı benimde takabiliceğim bi küçük eltim olmuycakkk
(((((((((((((((((((((((((((

o zaman en iyisi takmamak çenem
altın fiyatları fırlamışş ne kadar pahalıı öleee :1ninca:
zaten suçlu olcan en iyisi masraf etmeden suçlu olmak
devir tasarruf devri
nasıl fikir amaa :sm_confused:

:roflol: :roflol: :roflol:
vallahi doğru..elti diyede çeyrek altınla kurtulamaz..hiç olmazsa tam altın lazım..o da olmuş 300 küsür..asgari ücrete yaklaşıyor hızla

o zaman en iyisi takmamak çenem
altın fiyatları fırlamışş ne kadar pahalıı öleee :1ninca:
zaten suçlu olcan en iyisi masraf etmeden suçlu olmak
devir tasarruf devri
nasıl fikir amaa :sm_confused:

o zaman da niyi ters baktın diye takarım, ille de takarım zemuszemus

az sonra topiğin adıda değişicek takılanlar vede takılmıyanlar diyee
:roflol::roflol::roflol:

takıl bana hayatını yaşa...takılanlar hayatları yaşıyorlar ,borçlarını ödüyor takılmayan gariplerde borç içinde yüzüyor..düğündeki takılarada güvenmemek lazım ya

seni kızdırmak için yapmış olmasın -tatlicadiarzu-

görmezden gel

Allah sabır versin

demezler mi düğünde ben büyük elti olarak 17 gr takmam istendi hee bende taktım ama eeee artık alkıslarsınız opuyorumnanaktan valla bana eltime takılan yüzde biri takılmadı ben kaynanamın bir kirli corabını görmedim bahaneside benim ihtiyacım yokmus yani kayınvalidem hiç haksızlıga gelemez hee ihtiyaca göre calısır

Bence kayınvalide tak dedi. Ama oğluna sordu, oğlu da tamam yengem taksın ne var o da aileden dedi..
Sizce?

sevde bacım öncelikle yavaş yavaş gir konulara daha nişanlısın bişey yaşamadın o ailenin içne girmedin ama dil papuç kadar kim takarsa taksın bileziği sonuçta senin kolunda ya önemli olan o ayrıca eltini hedefe koymuşsun habire bombalıyor açığını arıyorsun oysa bi arkadaş bi dost kazanabilir miyim dert ortağım olabilir mi diye tanımaya zaman ayırsan daha çok huzur bulursun.benim eltim olmayacak keşke olsaydı eşlerimizi çekiştirir komik durumlarını anlatır eğlenirdik.azıcıkta kayınvalideyi didiklerdik. kayınpederim(nur içinde yatsın biz evlenmeden önce vefat etmiş.) olsaydı onu kayınvalideye karşı doldurur sonra izlerdik yani hayatın akışına bırakırdık kendimizi . bak güzelim bence eltini kazanmaya bak hem vicdanen rahat olursun hem eşinle ve onun ailesiyle ilişkilerin daha güçlü olur.bi abla tavsiyesi benden naçizane ....

inşalah eltim olmaz çene
benim tercihim bir evin tek oğlu olsun başkada kardeşi olmasın
neme lazım her bişeyleri sorun bunların
yok istemem kalsınnn :dilcikar::dilcikar:

ben isterim elti,görümce,kaynana,kaynata,kayınkardeş
ne kadar kayın varsa olsun, şenlik olsun :teytey:

napcan canım kirli çorabı yıkıcan mıkaydirigubbakcemile3

Bence kayınvalide tak dedi. Ama oğluna sordu, oğlu da tamam yengem taksın ne var o da aileden dedi..
Sizce?

olabilir, eğer bahsi geçen elti yaşca büyükse aile büyüğü olarak görülmüştür

Sizce?

bence de her evden birinin takması yeterli diye düşündüler
anne evinden anne, anneanne evinden anneanne, kardeş evinden elti yerimseniben
böylece vay kardeşi bişey takmadımı vay anası bişey takmadımı denmez diye düşündüler
bu kadar basit :sm_confused:

Sizce?

elti takınca noluyomuş
ben orda kaldım valla biri bana bunu açıklasın
ben bekarım anlamam bu işlerden
altının gramımı eksilmiş değeri mi düşmüş
nolmuş yani hava mı atmış oldu
atsın canım nolcak sevinsin gariban yazık oda bunla mutlu olacaksa olsun
yahu ben daha fenasını gördüm
ablam evlendi aile arasında nişanda takılan seti
düğünde herkesin önünde bir daha taktılar
noldu yani hava mı atıldı kimseninde kalbini kırmadık
vay efendim neden aynı seti alıp taktınız diye ne var bunda
dünyevi şeyler bunlar bu kadar takılırsan ohoooo işin içinden çıkamazsın

bende 8 elti 1 görümce var
nasılllllllllllllllllllllllllllllllllll
zaten bende kilomla uğraşan bir eltime kafayı taktım ama keşke o bana bilezik taksa idi:))l

aman bacım kirli corabını altınları kime taktıysa o yıkasın kaydirigubbakcemile3
nesrin canım o ne öyle 8 taneee

bende 8 elti 1 görümce var
nasılllllllllllllllllllllllllllllllllll
zaten bende kilomla uğraşan bir eltime kafayı taktım ama keşke o bana bilezik taksa idi:))l

bir derdim vara 30 başlık açmış olman gerekirdi en azında 9 başlıkkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…