Eltimin artan davran

aman bacım kirli corabını altınları kime taktıysa o yıkasın kaydirigubbakcemile3
nesrin canım o ne öyle 8 taneee

öyle olmuş işte..fabrika gibi çalışıyor benim eltiler ve kayınvalidede zamanında çalışmış..aslında 14 kardeşlermişte diğer 4 ü küçükken ölmüşşş yaaaa
sevdemm arkadaşım sen benim yaşadıklarını yaşasa idin valla ceset olurdun herhalde ,tırlatırdın..ama en iyisi boşvermek

offf elti deyince tüylerim dikiliyor doğrusu ..hiç hazetmiyorum ve konuya bir yorum yapamıyorum ,yazmış olmak için yazdım :)))

ooh tam benlikmiş :teytey:
hergün buluşma yapın gı :roflol:

kız zaten 5 ü dibimde oturuyor..ayrıyetten buluşmaya gerek yok ama nedense bende korkuyorlar pek gelmiyorlar:roflol:
ben sosyetik karıyım da ondan herhal:roflol:
onların yaşantısı başka benimki başka...

Son düzenleme:
benim herseye ragmen eltimle aram iyidir hiç kıskanclık yapmadım nedense allah demek insana bi sıcaklık veriyor ben severim eltimi iyi kızdır ,kaynanamın davranısı için ona kızmam cocukca olurdu

Canım bunda fena bişey yokki..Zaten genelde öyle olur..

Yani takı seti bi tanedir(genel için söylüorum..bazıları tekrar alıyor)..Nişanda takıldıysa düğünde tekrar takılması abes olmaz..

opuyorumnanaktan

benim kayınpederim nişanda bilezikleri taktı düğünde tekrar geri verdim salonda tekrar aynı bileziği taktı hiçte sorun etmedim eşimle biz mutlu olalımda geriisi boşşşşşşşşşşşşşşşşşş

toplaşıp konken partisi yapın o zaman şekerim zemuszemus

yok güzelim ne konkeni..onların hepsinde 5 er çocuk var..zaten onlarla uğraşmaktan günleri bitiyor...birde bana yaptırmaya çalışıyorlar ama yermiyim bennnnnnn...pışıkkkk....:roflol: lülülülülülü
benim kafam rahat..accıık daha kıskansınlar beni:roflol:

Bence de aynen öyle oldu..CADIARZU

yani kafaya takacak birşey yok..CADIARZU

Acaba elti düğünde ne takacak?CADIARZU

Sevdem konu geyiğe dönüyormş gibi görünse de aslnda değil..insanın aklına ister istemez bu sorular geliyor valla ..CADIARZU

amaaaan be canım taktığın şeye bak.. bilezik senin koluna takılmışmı takılmış...

bende sandımki senin bileziği eltine takmışlar..kaydirigubbakcemile3

hem sen daha şimdiden böyle yaparsan karıştırırsın ortalığı bak demedi demekaydirigubbakcemile

dahaaa duuur neler görcen neler neeeler kaydirigubbakcemile3 :jeyyar: şakkıdı

Bana da nişanda bi yüzük bi bileklik taktılar
hiç lafını etmedik az diye
iyi ki de etmemişiz,meğer yüzük de bilekliğin üzerindeki taşlar da pırlantaymış :roflol:
eşek hoşaftan ne anlar-tatlicadiarzu-

o zaman da niyi ters baktın diye takarım, ille de takarım zemuszemus

Bence kayınvalide tak dedi. Ama oğluna sordu, oğlu da tamam yengem taksın ne var o da aileden dedi..
Sizce?

kim kime ne takıyor....yada takamıyor........bir takmaktır gitmiş.......
takılıpta olmayan şey ne.....
yada takılandan neden kimse memnun degil......CADIARZU

ooh tam benlikmiş :teytey:
hergün buluşma yapın gı :roflol:

çene bu buluşmadan kalıver..........
her yerde olmak zorunda degilsin.....
birde evdekilerle buluş......ya.....kaydirigubbakcemile3

oyyy nesrin oy 5er cocuk .. allah vurmus bikere bosver sen bisi etme baci

birde bunun üstüne 1-2 tane ölen koy...işleri güçleri doğurmak..evin diinde bazen oynuyorlar bende kafayı oynatıyorum..çok gürültü oluyor bazen..sevdem sen olsan ne yapardın kızzz..neyse alışıyorsun zamanla bazend ekovuyorsun..çocuklarda korktukları için hemen gidiyorlar.))

Evet ya sevdemmm kaçtı,eltisinin elini öpmeye gitmiştir,sen iyiymişsin,bu KK kadınları elti kere eltiymiş diye

belkide sana takı alamıycak durumdaydı.. başkalarının yanında mahçup düşmesin diyeböyle birşey yaptılar?? direk kızma bence nişanlına...

hadi ya öyle mii kaydirigubbakcemile3
valla bilmiyorum bu konularıda madem bir tane bi kere takılsın o zaman
aynı takıyı alıp iki kere takmaya gerek yoktu anlamında söyledim
düğünde takmış olmak için takıldı
yani aynı durum konu sahibinin başına gelse sorun yapar diye düşündüm
bilmiyorum valla :1ninca:

5 elti, 1 görümce, 30 çocuk :bbo:
biraraya geldiğinizi düşünemiyorum
insan hangi birinin hangi hareketine takıcağını şaşırır kafamçokkarıştı

5 elti, 1 görümce, 30 çocuk :bbo:
biraraya geldiğinizi düşünemiyorum
insan hangi birinin hangi hareketine takıcağını şaşırır kafamçokkarıştı

çenebazcım elti sayısı 8
5 tanesi yanında oturuyo 3 tane daha var yani kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çenen yesin seni Şeniz
şimdi şöle olmuş sevdeme takılcak 3 altından birini kaynata takacakken elti takmış
vay efendim nasıl takarmış
beni niye konuşturuyosun hem sen bakim, okusana konuyu tembel teneke :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…