enem enem enem hemde olenler var biri bunlara korunmayi ogretsinmiras gidecek yoksam :roflol:
5 elti, 1 görümce, 30 çocuk :bbo:
biraraya geldiğinizi düşünemiyorum
insan hangi birinin hangi hareketine takıcağını şaşırır kafamçokkarıştı
çenebazcım elti sayısı 8
5 tanesi yanında oturuyo 3 tane daha var yani kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende zaten mesafe koydum çünkü sürekli gidip gelsem ben baş edemem yaaa..işim gücüm var benim..birde eşim ve ben yanlızlığa alışmışız ,valla benim kafam kaldırmıyor ..onlar çok gürültüye alışmış ,onlar için sorun değil..bir ara sürekli gel gel diyorlardı şimdi diyen yok..hatta kayınvalidede dibimde inanın 1 ,5 aydır yüzünü görmedimm:roflol:
şey kem küm :kedi:
merakımı mazur görün
konunun başlığı mı değişti bana mı öyle geliyor
orda yuh yazmıyor muydu yoksa okuduklarım bir halüsinasyon muydu :1ninca:
canım eminim kaynanan farkında bile değildir hanginizi gördüğünün, hanginizi görmediğinin :roflol:
oyyy nesrinim allah sabır versin bacım bende şimdilik 1 elti 1 görümce var 2.eltide yolda ama onu şimdiden cok sevdim bir görümcem kaldı geriye onunlada senede birgün misali iyi geciniyorum ama 5 i yanımda olsa zor olurdu bende cok gecimli kadın değilimdir gamyoncuiremsu zor olurdu biraz sen gercekten kutsal bir kadınsın
biliyorsun ki artık başlıklarımızı düzgün yazıyoruz
türkçemizi güzel kullanıyoruz
kullanmıyorsak kendimizden kıllanıyoruz
kurallara uyuyoruz, uymayanları uyarıyoruz buyrunnnnnnnnn
canım eminim kaynanan farkında bile değildir hanginizi gördüğünün, hanginizi görmediğinin :roflol:
evet baslik degisti sesimi cikarmadim bende farkettim .. nesrin buarada sizin hacibaba yani kayinpeder zengin galiba bunlar miras payi icin doguruyolar yaris ediyolar
yok kızzzzzzzzzz...
ya aslında olay ne biliyormusun..onların gelenekleri başka..yani eşim ve ailesi kürt bende türküm..dolayısı ile onların gelenekleri ile benim yetiştiriliş tarzım çok zıt ..o yüzden pek karışmazlar , benim huyumu suyumu pek bilmedikleri içinde halada bilmiyorlar ,pek sık gelmezler ,yada bişi olsa bana demezler sen şunu yap diye ,yada ne biliyim ben yapmam gereken bişiyi yapmadığım zaman bilmiyorda yapmıyor derler,yadırgamazlar..gerçektende onların hayatı çok başka ,onlar kadın herşeyi yapar ,tüm sıkıntıyı çeker ama sesini çıkarmaz ,tipte insanlar..eltim inanın 6-7 aylık hamile iken 25 kiloluk kömür torbasını sırtında evinin 2. katına çıkardı yaaaa..gözümle gördüm..ya dedim yardım edeyim ama bende de bel ağrısı var..taşıyamam birisine söyleyelim çıkarsın,yok gerek yok demez mi...eşimde sağolsun abilerine hiçççççççç çekmemiş..zaten tek okuyan da o ve ben...bende araya mesafe koydum...çok samimiyet tez ayrılık getirir derler
çenen yesin seni Şeniz
şimdi şöle olmuş sevdeme takılcak 3 altından birini kaynata takacakken elti takmış
vay efendim nasıl takarmış
beni niye konuşturuyosun hem sen bakim, okusana konuyu tembel teneke :mymeka:
mucukslar..Şeniz
sevde yavrum derdin bumu kuzum ha kaynata ha kaynana ha elti ha görümce.......
sonuçta altın takılmış ya sen ona sevin ya takılmasaydı........yerimseniben
çenem tembel dedin ya nasıl ama iyi çalışmıyım.....
demek bu şekilde de idare edilebiliyomuş
ben farklı kültürden insanların asla anlaşamayacağını düşünürdüm
ama sen akıllılık etmişsin, kendini olduğun gibi kabul ettirmişsin
onların seni değiştirmesine izin vermemişsin... vereliniortak
heh şöle yawrum, oldu beğendim, otur 100 alkisalkisalkis
aslında bu birazda onlardan kaynaklanıyor....herkesin yaşayış tarzına ve gelenekleine saygı göstermesinden kaynaklanıyor..mesela onlarda kadınlar çöp atar yada sobanın külünü atar..ben eşime veririm sabah çıkarken atar..kayınvalidem görmüş neden sen atıyorsun falan demiş ama sonra yine eşim atmaya devam etti..yada ben alışveriş yaparım onlarda erkek yapar..kayınvalidem demiş eşin parayı çarçur eder sen yap ama yine ben yapıyorum:roflol:
yani bazı şeyler söylendi ama söylendiği ile kaldı çünkü bu bizim hayatımız..zaten 1 diyorlar 2 diyorlar 3. de susuyorlar..
kısacası bu kız bizden değil diyip yaptığım şeyleri normal görüyorlar, o da öyle görmüş diyorlar,çok fazla yadırgamıyorlar
vala idare ediş şeklinizi sevdim...
ama bence bunda eşinin önemli rolü var, duracağı yeri iyi bilmiş
iyi ayarlamış a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?